Author picture

3 jaar online chatten

Hallo ik ben Dana, ik ben nu al 3 jaren samen met een man die ik eigenlijk nog nooit heb gezien, maar we hebben wel een relatie een chat relatie. Onze relatie is voornamelijk gebaseerd op wederzijds vertrouwen en samen dingen goed bespreken. Het begon allemaal gewoon 3 jaar geleden. Ik zat in een dip omdat ik toen pas uit een relatie was. Mijn vorige relatie is stuk gelopen omdat wij beide realiseerde dat we niks meer gemeen hadden met elkaar en dat het gevoel e rook gewoon niet meer was. Dus liep onze relatie stuk.

Alhoewel we er beide voor kozen, deed het natuurlijk toch wel wat en voelde ik me behoorlijk in een dip. Ik melde me aan bij een dating site en begon zo met iedereen te chatten. Het was echt gezellig zo chatten met mensen. Didier viel meteen op van al mijn chat vrienden, hij was aardig en lief en we hadden behoorlijk veel met elkaar gemeen, het begon gewoon als onschuldig chitterchatter en uiteindelijk was het echt chatten over alles en nog wat.

Hij was van Tsjechië en had zijn vrouw 2 jaar geleden verloren aan kanker, ze hadden 1 kindje samen. Die hij alleen opvoedde, ik vertelde hem ook over mezelf en zo kwam het dus aan t rollen. We spraken elke dag een bepaalde tijd af waarop we met elkaar aan het chatten waren en zo raakten we aan elkaar gewend.

Ik ben een keertje op vakantie geweest in Tsjechië en ben toen op bezoek geweest bij hem. Het voelde direct goed aan, we waren zo close met elkaar en heerlijk aan het kroelen. Ik ben vanaf dag 1 tot mijn laatste vakantie dag bij hem gebleven. Ook zijn dochtertje was heel warm tegen me en ik kon het echt goed met haar vinden We spraken over een toekomst samen en eigenlijk was er maar 1 ding da tons nieuw gevonden geluk in de weg stond, Didier zijn dochtertje mag volgens de wet niet zonder toestemming van haar grootouders naar een ander land verhuizen. De ouders van Didier zijn overladen vrouw weigeren om te tekenen, dus kan hij niet met Ashira (zo heet zijn dochtertje ) reizen.

Gelukkig is het niet zo lang meer voordat Ashira 16 is dank an Didier gewoon met haar gaan reizen. Ze komen dan hier in Nederland bij mij wonen. Ik kan gewoon niet meer wachten tot het zover is. Nog 1 jaartje gaan wij zo door met onze chat relatie dan is het zover en kunnen we eindelijk voor altijd samen zijn. Voor Ashira is het ook goed, want   dan kan ze hier naar een betere school gaan en heeft ze meer toekomst perspectieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *