5 beste tips voor het versieren van vrouwen

5 beste tips voor het versieren van vrouwen

Vrouwen versieren, hoe doe je dat? Er zijn talloze artikelen over geschreven, en toch kom je geen stap verder. Dat komt omdat blogs over vrouwen versieren altijd uitgaan van de schrijver, niet vanuit het standpunt van de lezer. Zogenaamde “specialisten” met een grote mond en een nog groter ego. Op deze pagina krijg je de 5 beste tips voor het versieren van vrouwen. Je leert jezelf beter kennen, hoe belangrijk de top datingsites zijn en de afweging tussen gratis dating en betaalde dating sites.

  1. Weet wie je bent en waar je voor staat: Waarom zou een vrouw geïnteresseerd zijn in jou? Als je zelf niet weet wie je bent en waar je voor staat, kun je ook geen vrouwen versieren. Leer jezelf kennen, kijk in de spiegel en bepaal jouw sterke punten. Ben je knap? Dat maakt het makkelijker, maar die kerel met een vlotte babbel en gevoel voor humor gaat geheid scoren, ook als hij geen model is. Als je zelf niet weet wat jou interessant maakt, kun je ook niet verwachten dat een vrouw het wel begrijpt.
  2. Vrouwen zijn ook mensen: Ja, het klinkt ongelofelijk maar vrouwen zijn ook mensen van vlees en bloed. Ze eten en drinken, lachen en huilen en plassen en poepen. Doe niet alsof je bij vrouwen versieren aan het jagen bent naar een eenhoorn, maar besef dat een aantrekkelijke vrouw dezelfde goede en slechte eigenschappen bezit als jij. Als je vrouwen niet langer ziet als prooi maar als gelijkwaardig persoon is de drempel om contact te leggen direct al lager.
  3. Op zoek naar iemand die bij je past: Veel mannen maken de fout dat ze vrouwen versieren die helemaal niet bij ze passen. Jij houdt van voetbal, zij van shoppen. Ja, ze ziet er leuk en verzorgd uit, maar als de interesses te ver uit elkaar liggen is er gewoon geen klik. En het gaat helemaal niet om “out of your league”, de mooiste dames blijven single omdat mannen niet verder kijken dan de buitenkant. Die beeldschone godin is misschien wel helemaal gek van superhelden films, versier die “Wonder Woman”!
  4. Bezoek de top datingsites: Leuk hoor die kroegentochten, maar het levert niet meer op dan een koud bed en een pijnlijke kater. Via de top datingsites vind je meer leuke dames dat je ooit in het echte leven zult tegenkomen. Je kunt ook direct kijken wie er een beetje bij je past, en je weet op voorhand dat deze vrouwen in zijn voor mannen met een goed verhaal. Vrouwen versieren gaat een stuk sneller als ze daarvoor open staan.
  5. Gratis dating is een begin, niet het eindpunt: Met gratis profielen op top datingsites kun je eerst wat rondneuzen, dat moet je zeker doen. Maar ooit zul je die stap moeten nemen en gaan betalen voor een abonnement of iets dergelijks. Als jij alleen via gratis dating wilt scoren kom je alleen maar over als iemand die gierig is. Een slimme vrouw prikt daar direct doorheen. Je kent de term “you get what you pay for” wel, bij vrouwen versieren kan investeren in een betaald account op één van de top datingsites je veel opleveren!

 

Dit zijn de 5 beste tips voor het versieren van vrouwen, speciaal geschreven voor jou. Succes ermee en veel plezier met daten!