Author picture

Anders dan andere meisjes

Trisha is al vanaf ze zich kon heugen ervan bewust dat ze anders was dan andere meisjes, ze hield ervan om meisjes te bewonderen en de jongens die boeide haar nooit. Zo was het dus altijd geweest. Ook nu terwijl Paula haar aan het beffen was, kon ze aan niks anders denken dan dat het gewoon zo moet. Ja, lieverd, zo is het lekker, ja, ja, dat is goed, baby, ohhhhh, ja, Ahhhhh ….. “Trish kreunde terwijl Paula haar kutje met d’r mond naar een orgasme leidde waardoor haar lichaam begon te beven en trillen.

Terwijl ze vocht om op adem na die snelle climax, kon Trish horen hoe Paula slurpende geluiden maakt.Trish klom van Paula’s gezicht, besmeurd met Trish’s sappen, en stortte op het bed, naast Paula, die nu ook helemaal uitgeteld was na zo een heftige sessie. “Oh, verdomme meisje, dat was wel echt een geile ervaring”. Trish knikte en zei:”Ik wordt nooit moe van goede seks met jou.”

Trish was immers geen Newbie en het kwam voor haar allemaal heel neutraal over.  Ze rusten even uit en gingen toen voor ronde 2, zo ging het altijd met haar en Paula. Ze konden eindeloos doorgaan en genieten van elkaar en nooit verveelden ze zich. Soms namen ze de strap-on dildo erbij en soms ook weer niet. Maar het lekkerste vond ze als ze standje 69 doen waarbij ze allebei heerlijk aan het genieten zijn van elkaars poesje.

Een keer hebben ze een trio gehad met nog een dame erbij dat was gaaf en geil tegelijk. Ze hebben het toen zeker 5 uur lang gedaan en waren voor 2 dagen uitgeteld. Maar het was zo verdomd lekker. Trish had er echt van genoten en als ze eraan terug denkt had Paula het ook heerlijk gevonden. Ze keek Paula aan en vroeg haar wanneer ze weer een trio gaan hebben samen, Paula pakte haar hand beet en zei, je leest soms mijn gedachten weet je dat. Ik dacht daar net ook aan. Ze besloten dat ze de trio maar gauw moesten regelen want hun poesje vroeg er gewoon om en het was alweer te lang geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *