Author picture

Biografie van een slet

Laat ik maar eerst beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Jess, en ik ben waar men al snel de stempel ‘slet’ op drukt. Ik kom er voor uit, ik ben een geile loeder. Als ik een pik nodig heb, wat meermaals per week is ga ik er gewoon één zoeken op café. Ik neem de eerste de beste knappe kerel mee naar mijn appartement en ik neuk hem zoals hij nog nooit geneukt heeft. Ik doe alles, en laat alles doen. Ik laat me neuken in m’n kut en kont, en ik slik als ze in m’n bek spuiten. Van niets ben ik vies. Men mag mij slaan met zweepjes of kaarsvet laten druppelen op m’n tepels. Zelfs een golden shower mag mij afspoelen. Velen veroordelen mij hiervoor, maar ik doe gewoon waar ik zin in heb en plezier aan beleef. Het leven is al kort genoeg om je te moeten inhouden voor de maatschappij.

Helaas hebben mijn seksuele uitspattingen mij m’n job gekost. Toen de vrouw van de baas ons betrapte terwijl ik hem een blowjob gaf en hij zogezegd in vergadering was, kon hij niet anders dan mij de deur te wijzen om z’n huwelijk te redden. Ik zoek nu al een maand achter een nieuwe baan en vandaag moet mijn geluksdag zijn.

Gisteren zag ik dat een sexshop in de stad een verkoopster zocht. Die baan was geknipt voor mij en ik had ernaartoe gebeld. Vandaag moet ik mij gaan voorstellen en een proefdag draaien. Ik besloot om me geil te kleden, want de klanten in zo’n winkel zullen dit wel kunnen appreciëren. Ik trok m’n roze lingeriesetje aan bestaande uit een string, jarretelle gordeltje en tepelloze beha. Ik rolde witte nylons over m’n slanke benen en bevestigde ze aan het gordeltje. Een kort paars rokje liet ik over m’n heupen slieren en een witte bloes met diepe decolleté verhulde amper m’n stevige cup.

Als ik voorover boog kon je duidelijk m’n tepels zien die fier vooruit staken. Op de tram richting shop had ik al heel wat bekijks. Een opa kneep me zelfs in de kont en terwijl ik hem boos aankeek maakte ik m’n lippen nat en knipoogde. Ik zag in z’n broek een bobbel rijzen. Ik denk dat er een oma aan zal mogen geloven straks.

Aangekomen in de shop werd ik begroet door Cindy, ze bleek de gerante te zijn. Ik stelde me voor als Jess en kreeg onmiddellijk een complimentje over m’n outfit. Ze demonstreerde me hoe de kassa en inventaris werkte en nog geen half uurtje later stond ik al in de winkel.

Al snel kwam de eerste klant. Het was een jong meisje en verlegen vroeg ze me om een dildo. Ze vertelde dat het voor een vriendin was maar ik wist natuurlijk beter. Ik ging met haar mee naar het rek waar de genotsstaven stonden en stelde er een paar voor. Ik nam een paarse gelly, niet de lang en niet te breed en zei dat die ideaal was om mee te beginnen. Ik zei dat ik er ook zo één had en knipoogde naar het meisje. Giechelend zei ze dat ze hem ging kopen en kwam afrekenen.

De gerante had me in de gaten gehouden en zei dat ik dat zeer goed aangepakt had. Ik was fier op mezelf. Niet veel later kwam er een man om 5 muntjes vragen voor de videocabine. Ik gaf ze hem en hij knipoogde. Hij kroop in het hokje en begon naar de film te kijken. Een vijf minuutjes later riep die man mij want er was iets mis met de tv. Ik ging binnen in het hokje maar stelde vast dat die perfect ging. De man zat daar met z’n broek op z’n enkels en een mega stijve piet in z’n rechterhand. Hij zei dat het een smoesje was en vroeg of ik niet wou blijven kijken. Ik zei dat als hij nog 3 dvd’s ging kopen ik dit ging doen. De man knikte en begon te rukken. Toen hij bijna klaar kwam duwde ik z’n hand weg en begon zelf te trekken. Er waren maar 5 tellen meer nodig en z’n zaad schoot met een enorme kracht uit z’n eikel. Het witte vocht vloog tegen de muren maar ook een beetje op m’n been. Ik wreef het eraf en likte m’n vinger daarna. De man was zo opgetogen dat hij maar liefst 5 dvd’s kocht. Wederom knikte de gerante instemmend toen ze me zag afrekenen.

Toen kwam er terug een man die om wat sm artikelen kwam vragen. Ik prees hem enkele penisringen aan en wat buttplugs. Hij wou ze wel kopen want ze zagen er geil uit maar hij wist niet hoe ze werkten. Ik duwde hem een kleedkamer in en stroopte z’n broek af. Vakkundig plaatste ik de ring rond z’n reeds harde piemel en plopte een buttplug in z’n aars. Ik pompte die op en likte ondertussen over z’n eikel. De man kwam praktisch onmiddellijk klaar en ik slikte al z’n warme zaad door. Weer een tevreden klant zei ik tegen de gerante toen ik al nalikkend naar buiten kwam.

Bijna onmiddellijk riep een vrouwelijke klant me toen ze me zag. Ik moest m’n mening geven over het lingerie setje dat ze aan het passen was. Ze had een goddelijk lichaam. 2 reuze tieten waren gespannen in een te kleine witte beha en een kruisloze string bedekte haar kale preut niet. Ik zei niets tegen de dame maar hief m’n rokje op en ze kon duidelijk zien dat ik een kletsnatte string had. Ik weet genoeg zei de klant en ze rekende het setje af.

Toen kwamen er 2 pubers binnen en die wilden porno-dvd’s. Ze hadden net een PlayStation 2 gekregen zeiden ze. Ik vroeg wat ze wilden en in koor zeiden ze lesbische films. Ik prijsde er een paar aan en toen ze de achterkant van de doos leesten wreef ik gelijktijdig over beiden hun kruis waar een dikke bobbel stond. Ze rekenden 4 films af en verdwenen. Zo ging het de ganse dag door tot we sloten om 22u.

De gerante kwam naar mij en zei dat ze nog nooit zoveel verdiend had op één dag. Toen ik vroeg of ik de job had zei ze dat er nog één test was. Ik vroeg wat die was en als antwoord deed de gerante haar broek af. Ik moest haar klaarlikken. Dit liet ik me geen 2 maal zeggen en ze ging op de toonbank liggen. Ik trok haar zwarte string opzij en zette m’n bek tegen haar spleet. Wild likte ik alle sappen op die al een ganse dag in haar kut zwelpten.

Haar klitje streelde ik vakkundig met m’n vingers. Toen nam ik een dubbele dildo van achter de kassa en stak die zonder aarzelen in haar scheur. Ik stroopte m’n rokje op en string af en kwam erbij liggen. De andere kant van de dildo plofte ik in mijn grot en neukte zo m’n nieuwe bazin. Kut tegen kut wreven we over elkaar. Haar schaamhaarbos streelde m’n klitje en schreeuwend kwam ik klaar. M’n sappen spoten op de venusheuvel van Cindy.

Die kwam op haar beurt ook klaar en ook haar sappen baanden zich een weg naar buiten. Kut tegen kut bleven we liggen terwijl ik over haar klitje wreef. Al snel kwam ze een tweede keer klaar en ze moest me wegduwen want ze ging flauwvallen van genot. Ze vroeg me om de toonbank te reinigen terwijl ze iets ging halen. Ik vond geen doekje en besloot om de bank proper te likken. Ik likte alle sappen op en toen het terug proper was legde ze een papier voor m’n neus. Het was een vast contract en ik zette m’n handtekening. Dit ging het begin zijn van een vruchtbare samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *