Author picture

Bondage

Ann en Fie zijn een getrouwd koppel, allebei in de dertig en zien er goed uit. Ann is een donker type met kort haar, redelijke boezem en een lekkere vagina. Fie is atletisch, een beetje kalend, maar voor de rest een stuk met een lul van 19 cm. Fie had een advertentie geplaatst, zonder dat zijn vrouw ervan af wist. Hij zocht een koppel die zijn vrouw moest verwennen terwijl ze vastgebonden en geblinddoekt op het bed ligt.

Er hadden al wat koppels gereageerd, waarvan Fie er eentje had uitgenodigd op de zaterdag avond, rond een uur of elf. Op die bewuste zaterdag zei Fie tegen zijn vrouw dat hij moe was geworden en

vroeg of ze mee naar bed ging. Zo gezegd zo gedaan. Eenmaal in bed ging Fie zijn vrouw wat friemelen aan haar kittelaar, waarvan zij zo geil werd als boter. Bef mij riep ze, Fie liet dat geen twee keer zeggen en stak zijn tong in haar kut en beet in haar kittelaar. Naar een tijdje hield weer op. Ann ik heb een verhaal gelezen over bondage en terwijl hij vertelde nam plotseling haar polsen en maakte die vast met handboeien aan het bed. Ann werd kwaad en riep dat hij haar los moest maken, maar Fie bond ook nog haar voeten vast en blinddoekte haar met een doek. Opeens ging de deurbel en Fie zei tegen zijn vrouw wie zou dat zijn, maar snel even open doen. Daar stond dan de date, Jan met zijn vriendin Jose. Jan was een lange en brede vent en Jose was een blonde schoonheid, waarvan je begint watertanden.

Naar dat ze elkaar voorgesteld hadden zij Fie kom maar naar boven dan kunnen jullie mijn vrouw ontmoeten. Boven riep Ann, Fie wie was dat, maak mij snel los. Fie gaf geen antwoord, zij hadden samen afgesproken om niets te zeggen. Jose liep naar het bed en begon heel intens te beffen, ze zoog heel hard aan de kittelaar en drukte haar tong diep in Ann haar kut. Ann begon opnieuw geil te worden, want ze schokte met haar hele lichaam. Op dat moment hadden Jan en Fie zich uitgekleed en liepen op Ann af. Jan duwde zijn lange dikke lul in Ann haar mond. In het begin weigerde ze, maar Jan hield haar hoofd vast dat ze geen kant uit kon. En toen moest ze pijpen, hij duwde zijn lul helemaal in haar keel en begon haar toen te neuken in haar mond, terwijl Jan zijn vriendin Jose haar nog steeds lag te beffen en Fie zat aan Ann haar borsten te zuigen, hij werd van dat gezicht dat zijn vrouw werd genomen door twee vreemde mensen, super geil. Jose riep opeens nu is het mijn beurt, nu wil ik gebeft worden en wel door Ann. Ann had nog nooit met een vrouw gevreeën, maar zij had wel bi gevoelens. Jose ging boven op Ann haar gezicht zitten en duwde haar kut in het gezicht van Ann en riep “likken meisje”. Jose haar kut was al flink nat, toen Ann heel voorzichtig proefde van Jose haar kut. Jan begon met zijn lul te spelen en hield hem voor de kut van Ann en wreef hem tegen de kittelaar aan, maar duwde hem nog niet naar binnen. Fie zei duw je lul maar naar binnen en toen duwde hij helemaal naar binnen. Ann kwam direct klaar. Oké zei Fie we draaien haar nu om, en Jan jij gaat onder haar liggen en je neukt haar in haar kut. Ann lag nu op haar buik met Jan onder haar. Fie duwde zijn eikel tegen Ann haar anus en duwde hem voorzichtig door, Ann was nog nooit geneukt in haar anus, want dat wou ze niet, maar nu gaf ze geen antwoord. Jose was nu erg geil geworden en zei dat ze ook geneukt wil worden door twee mannen. Zo gezegd zo gedaan en nu hebben ze nog vaker samen afspraken en spelen ze samen spelletjes de hele nacht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *