Author picture

Carnaval

Zaterdagmiddag met carnaval kwam ik Karin tegen en kusten wij elkaar ter begroeting. Na over allerlei dingen te hebben geklets en elkaar veel aanrakend en in de ogen kijken vroeg K. mij of ik ‘s avonds ook naar de grote carnavalstent op de markt kwam, waar een groot feest werd georganiseerd. Ik zei spontaan, ja, want ik merkte dat er iets gaande was tussen ons twee. Ik ging dan ook tegen 18.00 uur met fijn gevoel naar huis. Ik had haar ter afscheid dan ook een tongzoen gegeven die K. spontaan beantwoorde.

‘s Avonds om 22.00 uur kwam ik in de tent, mooi verkleed, en het was er al mooi druk. Maar ik K. niet vinden, shit !!!!!! Maar die rotgriet had mij wel gezien en ze stond vlak bij mij zonder dat ik het in de gaten had. Ze had zich totaal onherkenbaar verkleed en geschminkt in de kleuren blauw/goud. Opeens voelde ik een hand langs mijn billen gaan, ik draaide mij om en ik zag een blauw/goud wezentje staan en dat was Karin. Na flink zuipen, hossen, springen, dansen, friemelen en lekker tongen kwam er een einde aan het feest en moesten wij naar huis.

Ik vroeg K. af ze nog zin had ergens anders heen te gaan maar ze zei Nee. Shit shit. . Ik ben toen maar eerst even naar de wc gegaan en schrok me kapot wat ik in de spiegel zag. Mijn gezicht was helemaal blauw/goud en ik moest er wel om lachen want je kon precies zien met wie ik had zitten vrijen. Terug in de zal vroeg ik K. of ze misschien met mij mee naar huis wou. En ze zei. JA wat ik niet had verwacht.

Achter in de taxi zaten wij al een beetje te vrijen maar dat wou ik niet i.v.m. de taxichauffeur, maar ik lei wel mijn hand op haar bovenbeen ongeveer 10 cm van haar kruis met mijn vingers aan de binnenkant van haar dijen waarmee ik zachtjes haar binnenkant kriebelde en ik kon merken dat dit haar opwond. Bij mij thuis gekomen sprong ik eerst onder de douche want ik stonk naar bier zweet en rook en was dus blauw/goud in mijn gezicht. Na de douche trok ik dan ook schone kleding aan. Een trainingsbroek en een T-shirt. Ook Karin ging douchen, maar had geen schone kleren bij haar. Ze kwam dus in alleen een grote handdoek, die net tot haar knieën reikte, de kamer binnen.

Dit was een zeer sexy gezicht. Ik kreeg hier dan ook spontaan een stijve van, wat K. direct opmerkte. Wat mijn stijve was goed te zien in mijn broek. K kwam dan ook met gespreide benen op mijn schoot zitten. Gezicht naar gezicht. Haar borsten hingen dan ook voor mijn gezicht weliswaar verpakt in een handdoek maar toch. Wij begonnen heerlijk te tongen en zij wreef met haar kruis over de mijne. Mijn handen gleden dan ook onder de handdoek over rug. Ik zei tegen K. ik wil je masseren, want dat vind ik heerlijk werk.

Ik nam haar mee naar mijn slaapkamer en vroeg haar op mijn bed te gaan liggen. Ik pakte de olie en een paar handdoeken en trok die grote handdoek van Karins lichaam af. Wat en lekkere stevige body. (billen) want ze lag op haar buik. Ikzelf trok mijn broek uit en liep nu in een boxershort. Ik ging boven op haar kont zitten en begon haar rug te masseren. Mijn stijve kwam spontaan door de gulp naar buiten. Na haar rug te hebben gemasseerd veegde ik met een droge handdoek haar rug schoon wat haar een heerlijk gevoel geeft, omdat dan de hele rug begint te tintelen.

Toen waren haar benen aan de beurt. Eerst haar kuiten en toen haar bovenbenen. Waarbij haar binnenkant vermeed. Ook haar billen masseerde ik. Af en toe trok ik haar billen van elkaar zodat ik een mooi uitzicht kreeg op haar rozetje en kutje. Nu begon ik haar binnenkant van haar dijen ook te masseren alleen zorgde ik ervoor dat ik haar kutje niet aanraakte. Lekker pesten dus. Ik kon zien dat dit haar enorm opwond wat haar kutje begon te glinsteren van het vocht en haar schaamlipjes openden zich voorzichtig. Ik begon de massageolie weer af te vegen met een handdoek wat haar nog meer opwond.

Nu was haar voorkant aan de beurt. Ze draaide zich om en ik zag een paar heerlijke niet al te grote borsten met van die heerlijke dikke tepels waar je zo lekker op kunt sabbelen. Ik begon weer met haar bovenlichaam en vooral haar borsten te bewerken en haar tepels werden maar harder en harder. Ook haar buik begon ik zachtjes te masseren, waar ze absoluut niet tegen kon. Ze lag echt te kronkelen onder mij. Toen begon ik met haar benen. Haar binnenkant weer vermijdend. Ik had een mooi uit zicht op haar flink geschoren kutje, ze had alleen een streepje haar boven haar spleetje. Ik kon alles mooi zien omdat ze van die dikke uitpuilende schaamlippen heeft.

Langzaam begon ik haar binnenkant te strelen en deed ze spontaan haar benen uit elkaar. Stiekem ging ik met mijn hand langs haar kutje en voelde dat ze echt zeiknat was. Ik zag ook dat mijn laken helemaal nat was van haar. Ik likte dan ook mijn vingers lekker af. Ik begon langzaam de binnenkant van haar dijen te kussen en te likken. Ik kon nu haar kutje ruiken, heerlijk. Ik begon haar dan ook heerlijk aan haar kutje te likken. Ik zoog haar grote schaamlippen naar binnen en stak twee vingers diep bij haar naar binnen. Met mijn andere hand spreidde ik haar lipjes en ik zag een heerlijk zacht roze kutje. Met mijn tong draaide ik zachtjes om haar klitje en ze begon echt te krioelen onder mij. Mijn vingers haalde ik uit haar kutje en stak deze in haar kontje eerst één daarna twee. Ze vond dit in het begin niet lekker maar later genoot ze ervan. Karin kwam dan ook gillend klaar en ik schrok hier eigenlijk van want volgens mij waren alle buren in één keer wakker.

Nu kwam Karin in actie. Ze rukte echt mijn short en T-shirt van mijn lichaam en nam spontaan mijn lul in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen en te likken. Ze ging zachtjes met haar tanden over mijn eikel waar ik helemaal gek van werd. Ze ging nu met haar vingers in haar kutje, haalde ze er weer uit en stak twee vingers in mijn kont. Ik was volledig verrast. Maar het gaf toch wel een zalig gevoel. Ze bleef mij maar pijpen. Ze haalde mijn lul uit haar mond en begon me te trekken met een open mond boven mijn penis. Ik kwam geweldig klaar in haar gezicht en in haar mond. Ze kwam naast mij liggen en we begonnen weer heerlijk met elkaar te tongen. Ik likte mijn eigen sperma van haar gezicht en liet dit in haar mond lopen en al tongend zaten wij daar mee te spelen totdat K. alles door slikte. Ondertussen was mijn lul alweer stijf geworden en begon ik haar in verschillende standjes te neuken. Ik kon alles heerlijk lang vol houden omdat ik vandaag toch een flink portie alcohol had gehad.

Karin bleef maar nat en toen ze op haar knieën voor me zat begon haar vanachter te neuken maar ik kwam op een idee, ik had dit nog nooit eerder gedaan. Ik haalde mijn glimmende lul uit haar kut en drukte mijn eikel tegen haar rozetje. Karin schrok maar zij niets en drukte haar kont naar achteren. Mijn eikel zat in één keer in haar anus en langzaam drukte ik mijn lul verder haar kont in. Ik vond het heerlijk en ik ook, het was voor ons allebei de eerste keer. Ik neukte haar flink in haar kont en we kwamen allebei heerlijk voor de zoveelste keer klaar.

Hierna zijn wij heerlijk in slaap gevallen en volgende dag hebben alles nog een keertje dunnetjes over gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *