Author picture

Chatten op internet

Janet had sinds twee weken internet. Ze vond het allemaal leuk en spannend, maar echt geil werd het pas toen ze via een vriendin het adres kreeg van een chat-box! Het bleek al snel om een box te gaan waar alleen maar over seks gepraat werd en dat stond Janet wel aan. De eerste chat-ervaring was meteen een hele lekkere. Janet ontmoette Mike (zo noemde hij zich tenminste). Mike woonde in Rotterdam niet ver van Janet vandaan. Mike zat wel vaker te chatten op internet, maar met Janet klikte het meteen erg goed. Ze voerden een heel geil gesprek, waarbij ze net deden alsof ze enorm met elkaar lagen te neuken. Wat Janet nooit van zichzelf verwacht had gebeurde: ze maakte een afspraak voor de volgende dag, ze had zo’n enorme zin om hem echt te neuken!!

De volgende dag was Janet toch wel nerveus. Misschien was het wel een lelijk pervers ventje en dan had ze hem ook nog haar adres gegeven, stom, stom!!! ’s Avonds ging de bel, precies op het afgesproken tijdstip, ze deed de deur open en daar stond een ongelooflijk lekker ding. Groot, sterk en mooi blond haar. Bij het zien van hem kwam ze al bijna klaar, Janet hield namelijk van sterke dominante mannen!! “Okay”, zei hij meteen, “laten we er niet omheen draaien, ik ga je nu verschrikkelijk neuken en ik duld geen tegenspraak”. Eenmaal in de huiskamer gaf hij Janet de opdracht haar kleren uit te trekken en al snel stond ze naakt voor hem. Ze had een fantastisch lichaam, mooie ronde borsten en een stevig kontje. “Ga op je rug op de vloer liggen”, commandeerde Mike “zodat ik je kutje goed kan bekijken”! Janet deed dit en spreidde haar benen wijd, haar kut werd nat onder zijn blik. “mmmmmm, ziet er lekker uit, draai je om slet” zei Mike hard!! Janet ging op haar knieën zitten, met haar kont in de lucht, ze schrok even toen ze onverwachts een vinger in haar anus voelde. “Ahhhhhhh”, kreunde ze, wat een heerlijk gevoel!

Mike kleedde zich ook uit en hij streek met zijn pik over haar rug en billen. Janet voelde dat hij een enorme pik moest hebben en ze verlangde ernaar om hem te zien. “Mag ik je pik zien, alsjeblieft”, vroeg ze. “Ik bepaal wat er hier gebeurt”, zei Mike “draai je om, maar met je ogen dicht”!! Janet draaide zich om en ze voelde zijn eikel tegen haar wang, een spoor van vocht achterlatend, Mike kreunde zacht, hij genoot net zoveel als Janet. “Pijp me slet”, kreunde Mike, “en vlug, pijp me helemaal leeg”! Nog steeds met haar ogen dicht begon Janet zijn grote harde lul te verkennen. Eerst nam ze een van zijn ballen in haar mond, vervolgens zijn pik tot diep achter in haar keel. “Harder bitch, harder”, schreeuwde Mike en Janet pijpte hem zoals ze nog nooit iemand gepijpt had. Toen ze voelde dat hij bijna kwam, duwde hij haar achterover op de grond en neukte haar mond nu zelf “zo doe ik dat met sletjes zoals jij, die neuk ik zodat ze niet meer kunnen praten, aaahhhhh”, schreeuwde Mike terwijl hij zijn zaad in haar mond spoot “slik het door hoer, slik alles door!!!!” Janet slikte al zijn zaak gewillig naar binnen totdat hij uitgeput naast haar op de mat neerviel. Even gebeurde er niets, maar Janet was zo vreselijk geil, ze hield het gewoon niet uit en ze begon zichzelf te vingeren. Mike hield haar echter tegen. “Wees niet bang,” zei hij, “buiten staat nog iets op je te wachten.” Janet keek naar buiten en zag een man staan, net zo’n type als Mike alleen nu met bruin haar. Ze liet de man binnen. “Ik ben Stan en ik kom je ook neuken”, zei hij, Janet kwam bijna klaar op zijn woorden. “Ga over de rand van de bank liggen”, commandeerde Mike, “met je kont lekker omhoog”. Janet deed dit meteen en Stan ging erachter staan. Met het vocht van zijn lul maakte Mike de anus van Janet lekker nat en vervolgens stootte Stan zijn enorme pik hard in haar kontgat. Janet gilde het uit van pijn en genot tegelijk!! “Neuk die slet hard Stan”, riep Mike, “ze heeft het verdiend!!”.

Stan neukte haar hard en lang in haar kont. Zijn pik er steeds bijna uithalend en er dan weer diep instotend. Al snel kwam Janet daverend klaar, zo’n orgasme had ze nog nooit gehad! Toen Stan ook op springen stond, zei Mike (die inmiddels ook weer een enorme stijve hand gekregen) “okay, stop maar Stan, ze moet jouw zaad ook nog slikken!” Hij pakte Janet op en legde haar op haar rug op de grote tafel in de achterkamer. Hij spreidde haar benen zo wijd mogelijk en bond ze haar enkels vervolgens aan de zware ijzeren stoelen die om de tafel heen stonden. Daarna bond hij ook haar handen aan nog twee andere stoelen vast, zodat Janet geen kant op kon. Janet raakte weer ontzettend opgewonden en toen Stan even vlug langs haar klit likte, kreunde ze van genot. “Zo”, zei Mike, “wat zullen we nu eens met deze hoer doen?” “Wil deze hoer misschien geneukt worden?” “Ja, Ja…”, kreunde Janet, “neuk me please, neuk me..”!! “Okay, Stan pak jij haar in haar mond, dan pak ik haar in haar kut”, commandeerde Mike. En ja hoor, even later had Janet de lul van Stan tussen haar lippen, hij neukte haar mond als een bezetene, klaar om zijn zaad in haar te spuiten! Mike pakte Janet tegelijkertijd in haar natte kutje, hard pompend en duwend. Janet stond alweer bijna op uitbarsten, wat een ongelooflijk gevoel die twee neukende en kreunende mannen op haar vastgebonden lichaam. Toen Mike en Stan tegelijkertijd hun zaad in Janet spoten, kwam ook zij weer daverend klaar “aaaaaahhhhhhhhhh”, schreeuwden ze allemaal tegelijk. Later, toen ze weer bijgekomen waren, moest Janet zich van Mike nog klaarmaken met een vibrator en neukte de beide mannen haar nog omstebeurt in anus en kut. Het was een hete avond en een hete nacht. Zo zie je maar wat er met Internet allemaal kan gebeuren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *