Author picture

Contactadvertentie voor sex – deel 1

Dit was de advertentie die Karel en Jan in de telegraaf gevonden hadden. Het was nu tien uur in de ochtend, en Karel besloot om dit nummer toch maar eens te bellen, misschien was er wel een lekker vrouwtje alleen thuis en konden ze met haar wat plezier gaan maken. Karel nam de telefoon op en draaide het nummer. De bel ging zeven, acht keer over, toen plotseling de hoorn aan de andere kant werd opgenomen. Een vrouwenstem gaf meldde zich met “Annie Verhaag”. Karel vertelde dat hij de advertentie in de krant gelezen had en vroeg aan haar of hij ook overdag eens mocht komen kijken, omdat hij s’avonds moest werken. De vrouw aan de andere kant vertelde hem dat hij alleen na 18.00 uur kon komen kijken, omdat haar man, die alle zaakjes thuis regelde overdag moest werken en hij haar verboden had om ook maar iemand overdag te laten komen. Karel antwoordde hierop dat hij eventueel wel f100,- meer wilde betalen, omdat hij niet wilde dat hij deze geweldige aanbieding mis zou lopen. De vrouw aan de andere kant begon te twijfelen en bedacht dat ze die extra 2000 fr. best wel eens zelf kon gaan houden. “Nou vooruit dan maar” antwoordde ze, gaf haar adres door en sprak af dat hij om 11.00 uur kon komen kijken. Ze legden de telefoon neer. Karel begon een klein vreugde dansje te maken en vertelde Jan dat ze vermoedelijk beet hadden. Haar man was werken !!!

Ze begonnen met elkaar te fantaseren hoe de vrouw eruit zou zien, en hadden nu al lol van wat er vandaag eventueel kon gaan gebeuren. Karel en Jan reden met hun auto naar het adres en spraken af dat Karel eerst zelf eens ging kijken hoe de vrouw eruit zag, misschien was het wel een oudere vrouw en konden ze direct weer naar huis gaan. Karel zette de auto iets verder door en liep terug naar de woning waar de vrouw woonde. Hij belde aan, en na enkele ogenblikken ging de deur open. Hij kon zijn ogen niet geloven. In de deuropening stond een jonge vrouw van plusminus 35 jaar met een slank figuur en twee enorme joekels van tieten. Ze had halflang gekruld donker zwart haar, en droeg een rood kleed. Onder haar rok kwamen haar lange benen geweldig tot uitdrukking. Karel wist even niet wat hij moest zeggen, maar vertelde toen dat hij voor de slaapkamer kwam. De vrouw vertelde dat hij op het juiste adres was en liet hem naar binnen. Ze liep met hem naar binnen en zei dat de slaapkamer nog boven opgesteld stond en dat ze met hem naar boven zou gaan. De vrouw liep voorop de trap op waardoor Karel haar fantastisch gevormde ronde billen kon zien die als het ware door haar rok heen naar buiten schenen te komen. Jammer genoeg liep de trap niet al te stijl zodat Karel geen enkele mogelijkheid kreeg om onder haar rok te kijken. Boven aangekomen liepen ze samen de grote slaapkamer in waarin het bed stond opgesteld. Het was een zeer groot bed van zeker twee bij twee meter breed. Aan de andere kant van de slaapkamer was nog een zithoek en een kleine bar. Op een van de twee nachtkastjes stond een foto van de vrouw met naast haar een Indones. Dat moest haar man zijn dacht Karel. Annie liet hem de hele slaapkamer zien, Karel had echter meer oog voor die knappe meid dan voor de slaapkamer. Om toch een beetje interesse te tonen ging Karel op de rand van het bed zitten en zei dat de slaapkamer hem wel beviel. Hij bood haar de volle f 400,- als hij de slaapkamer direct mee kon nemen, en vroeg of er soms nog iemand in huis was die mee kon helpen met dragen. Annie antwoordde hierop dat ze toch al gezegd had dat haar man werken was en dat ze verder alleen thuis was. Dit was alles wat Karel nog moest weten. Hij vertelde de vrouw dat hij dan zelf wel zou zorgen dat iemand hem kwam helpen, en dat hij binnen een uur terug zou zijn.

Samen liepen ze weer naar beneden en Karel verliet de woning van de vrouw. Hij liep de straat uit en stapte in de auto waarin Jan met ongeduld zat te wachten. Karel vertelde hem het hele verhaal waarop Jan voelde dat er in zijn broek iets begon te groeien. Ze wachten vijf minuten en besloten toen om uit te stappen en naar het huis toe te lopen. Annie was inmiddels zo blij dat ze de slaapkamer had verkocht, en dit nog met 2000 fr. winst, dat ze direct haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws te vertellen. Ze wilde net de telefoon opnemen toen weer aan de deur gebeld werd. Ze liep naar de voordeur en opende deze. Daar stond de man die haar slaapkamer zou kopen samen met een andere man. Jan zag nu ook voor de eerste keer deze vrouw en voelde bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren de bobbel in zijn broek steeds harder worden. Karel stelde Jan aan Annie voor en deze liet hen naar binnen. Annie vertelde dat ze net haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws door te geven toen zij aan de deur belden. Karel knipoogde naar Jan om aan te geven dat ze nu vrij spel hadden.” Zullen we dan maar naar boven gaan?”, vroeg Annie. De twee mannen wilden niets liever dan dat. Annie liep weer voorop naar boven. Beide mannen liepen een beetje zenuwachtig achter haar aan. Op de slaapkamer aangekomen ging Jan achter haar staan en plotseling greep hij de vrouw vast. Een hand om haar middel en de andere op haar mondt zodat ze niet kon schreeuwen. Karel had ondertussen een doek uit zijn zak gepakt waarmee hij de mond van Annie dichtbond. Annie was zo verrast door deze plotselinge aanval dat ze zich pas begon te verweren toen haar mond al dichtgebonden was. Ze begon nu met handen en voeten te slaan, wat Jan eigenlijk best leuk vond.  Jan begon nu toch wel een beetje moeite te krijgen om haar in bedwang te houden. Karel zag dit en gooide Annie op het grote bed, nam een stel handboeien en maakte Annie met haar handen aan de boven kant van het bed vast. Annie kon nu geen enkele kant meer op, alleen nog met haar benen naar haar belagers proberen te schoppen.

Karel en Jan bleven even rustig staan kijken hoe de vrouw aan het worstelen was om los te komen. Ze zagen haar grote bange ogen uit haar oogkassen puilen. Door het worstelen sprongen haar tieten van links naar rechts op en neer wat de mannen erg beviel. Plotseling hoorden ze aan de voordeur een gerammel. Karel beval Jan om de vrouw in bedwang te houden zodat niemand haar geworstel kon horen. Ze hoorden de voordeur open gaan en iemand naar binnen komen. De mannen schrokken zich rot en dachten dat haar man naar huis was gekomen. Karel liep voorzichtig de slaapkamer uit en keek de trap omlaag. Hij zag niemand. Plotseling hoorde hij een stem. ” Mam, ik ben het, waar ben je ?”. Het was de stem van een meisje, dat moest haar dochter zijn bedacht Karel. Karel verstopte zich boven aan de trap. Mam, waar ben je ? riep ze weer. Plotseling hoorde hij het meisje de trap op komen. Hij wachtte totdat ze boven aan de trap was aangekomen en stond toen opeens oog in oog met een donker meisje van ongeveer 18 jaar Net als zij was ook hij volkomen verrast door deze aanblik. Ze had het figuur van haar moeder, ook met twee grote tieten aan boord. Karel dacht aan de foto op het nachtkastje en begreep nu waarom hij dit mooie halfbloedje voor zich had staan. Hij aarzelde niet langer en greep het meisje met beide handen vast en sleepte haar de slaapkamer binnen. Verrassing ! riep Karel toen hij met dit mooie mokkel de slaapkamer binnenkwam. Jan kon zijn ogen niet geloven bij dit aanblik. Ondertussen had Karel ook haar de mond dichtgebonden en werd ze met haar handen op de rug m.b.v. handboeien op een stoel vastgemaakt. Toen het meisje haar moeder op het bed vastgebonden zag begonnen haar ogen te tranen. De moeder werd nu zo wild dat Jan haar benen ook met handboeien aan het bed moest vastmaken. Ze lag nu met haar benen gespreid vastgebonden op bed, en kon geen enkele kant meer op. Karel ging nu naast Annie zitten en fluisterde haar in haar oor dat hij de doek van haar mond ging doen, maar wanneer ze ook maar enig geluid maakte dat hij dan haar dochter zou straffen. Hij haalde voorzichtig de doek weg, maar de vrouw begon gelijk te janken. “Nee alstublieft, niet mijn dochter, niet Elja”. Karel maakte gelijk de doek weer vast en beval Jan om een klein voorproefje te laten zien. Dit deed Jan maar al te graag. Hij liep naar Elja toe en begon haar de knoopjes van haar blouse te openen. Een voor een opende hij de knoopjes, totdat hij bij haar broek was aangekomen. Langzaam trok hij de blouse uit haar broek, en keek daarbij recht in de bange ogen van het meisje. Hij kreeg er plezier bij om haar zo bang te maken. Plotseling trok hij met een ruk haar blouse geheel van haar lijf. Hij keek nu recht naar haar twee volle borsten die in een roze BH waren opgeborgen.

Haar prachtige donkere lijf glinsterde helemaal van de angstzweet. Weer liet Karel even de doek voor de mond van de moeder weg, maar ook deze keer bleef Annie jammeren. Hij deed de doek wederom voor haar mond en zei tegen Jan dat hij verder kon gaan met haar te bestraffen. Jan haalde een stiletto uit zijn zak en liet het mes eruit springen. Met de platte kant van het mes wreef hij over de schouder van Elja totdat hij met de punt onder haar BH bandje was aangekomen. Heel langzaam sneed hij het bandje door, waarna haar andere schouder en bandje volgde.

Hierna hield hij het mes voor het gezicht van het meisje en fluisterde dat ze stil moest blijven zitten, omdat hij anders wel eens in haar tieten kon snijden. Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door. Het meisje hield haar adem in en voelde het koude mes tussen haar tieten steeds verder omlaag gaan. Met een snelle ruk trok Jan toen het mes tussen haar bollen vandaan, waardoor het roze Beha-tje openscheurde en haar beide volle bruine kanjers uit hun netjes floepten. Jan keek met verbazing naar die donkere memmen, en zag dat haar tepels nog donkerder waren, tegen het zwarte aan zelfs. Ze stonden stijf vooruit van opwinding. Jan ging achter haar staan, legde zijn handen op haar schouders en begon haar daar te masseren. Hij voelde zijn pik weer hard worden toen hij zijn handen langzaam omlaag richting haar tieten liet gaan. Hij voelde het malse jonge vlees tussen zijn vingertoppen en begon haar tieten te kneden. Met twee volle handen melkte hij haar tieten waarna hij haar tepels tussen duim en wijsvinger nam en eraan begon te draaien en trekken. Haar tepels werden kei hard en groeiden uit tot topjes van een centimeter hoog. Jan geilde steeds meer op haar fantastische tetters en begon deze steeds wilder te melken. Hij kreeg nu zin om haar tepels in zijn mond te nemen, ging weer voor haar staan en wilde net met zijn mond richting haar tepels gaan toen Karel hem tegenhield. Wacht nou even, we hebben nog tijd genoeg Jan gehoorzaamde en liet het donkere meisje verder met rust. Karel liep weer naar het bed waar Annie nog steeds lag vastgebonden. Weer haalde hij de doek voor haar mond weg. Nu echter gaf Annie geen enkel geluid, ze dacht alleen maar aan wat deze twee verkrachters nog met haar dochter zouden kunnen uitspoken wanneer ze weer ging jammeren. Prima zei Karel, zo moeten we het hebben Ik ga je nu helemaal losmaken en dan ga je voor ons een striptease uitvoeren.  En doe het goed en met overtuiging anders is je dochter weer aan de beurt Hij maakte de vier handboeien los. Annie was nu weer helemaal vrij. Ze wist dat ze geen keus had, dat ze moest doen wat hij zei, anders namen ze Elja te grazen. Karel en Jan gingen vol verwachting naast Elja op een stoel zitten. Ga op het bed staan en begin riep Karel. Ze ging op het bed staan en begon zenuwachtig aan de knoopjes van haar kleed te frunniken. Dansen riep Karel. Waarop Annie direct gehoorzaamde. Met een angstige blik in haar ogen begon ze kleine danspasjes op het bed te maken. Haar kleed was nu geheel open geknoopt, waarna dit vanzelf omlaag zakte. Ze stond nu halfnaakt voor hen te dansen alleen nog gekleed in een zwarte doorschijnende BH en een miniscuul klein slipje, dat maar net haar schaamhaar bedekte. Ga verder !! riep Jan, die steeds ongeduldiger werd. Hij had ondertussen de rits van zijn broek opengemaakt en zijn lul eruit gehaald, die hij begon te masseren. Deze aanblik deed Annie even stoppen met strippen en bleef stokstil op het bed staan. Karel reageerde meteen door Elja bij haar tepels vast te pakken, en eraan begon te trekken. Annie schrok weer wakker en ging verder met strippen. Dansend liet ze de BH op het bed vallen. Haar enorme blanke borsten waren nu voor iedereen zichtbaar. Het waren net met water gevulde ballonnen die op en neer zwiepten in het ritme van haar danspasjes. Karel had Elja’s tepels nu weer losgelaten en keek enthousiast naar de show die de vrouw opvoerde. Jan’ lul werd steeds langer en stijver bij het zien van haar kanjers. Annie’s handen gleden nu richting haar slipje en wilde het gaan uit doen. Niet doen riep Karel.

Niet omlaag stroppen, trek het met een ruk van je eigen lijf af Annie was stomverbaasd van deze opmerking, maar wist dat ze moest gehoorzamen, ze pakte het slipje met een hand aan de voorkant vast en begon eraan te rukken. Ze voelde het stof in haar kontspleet doordringen, maar wilde maar niet doorscheuren. Karel sprong op, pakte haar slipje vast en trok met zulke kracht het slipje van haar kont af dat de vrouw haar evenwicht verloor en op het bed viel. Ze was nu helemaal naakt.

Ze moest van Karel weer opstaan en verder gaan met dansen. Nu konden ze haar kut en kont geweldig zien. Ze had volle blanke billen en haar kutje was bedekt met een prachtig tapijtje van zwart haar. Jan’s hart bonsde in zijn keel bij de aanblik van dit wonderschone vrouwenlichaam en dacht aan de dingen die nog moesten gaan gebeuren. Speel met je tieten, geef ons een liveshow te zien riep Karel weer.

Haar handen namen haar eigen tieten vast en begonnen ermee te spelen. Meer overtuiging, of wil je dat je dochter de show moet overnemen Nee, dat hoeft niet stamelde de vrouw met een bange stem. OK, dan zorg dat we een onvergetelijke show te zien krijgen Annie begon met haar handen over haar borsten te wrijven, pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog. Haar tieten leken zo nu nog groter. Ze klom van het bed af en ging vlak voor hen staan en boog zich voorover. Haar joekels hongen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Jan. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Jan wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Karel verbood hem dat. Karel wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Annie ging nu op de rand van het bed zitten en opende langzaam haar benen. De mannen hadden zo een vrij uitzicht op haar roze schaamlippen. Ze ging achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging toen richting haar poesje en begon door haar zwarte kuthaar te draaien. Haar wijsvinger dook nu tussen haar benen in en opende haar schaamlippen. Dit werd Jan teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en spoot toen met volle kracht zijn sperma op de grond. Annie zag dit en voelde nu zelf ook dat haar kutje nat begon te worden. Met haar wijsvinger begon ze haar klitje te masseren waardoor ze vanzelf wulpse bewegingen met haar kont begon te maken. Ga door zei Karel je krijgt zo een bonus. Je mag kiezen. Wie wil je hebben die je gaat beffen ? Annie wist dat zoiets zou komen. Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze Zoek dat zelf maar uit Maar wat Annie niet verwachtte was dat Karel nu naar haar dochter liep, haar de monddoek verwijderde en haar beval haar moeder te gaan beffen. Bef haar en hou je stil, anders komt Jan weer met zijn mes en zal dan niet meer zo voorzichtig met je tieten omgaan zei Karel. Jan liet haar het mes nog eens zien, waarop Karel haar de handboeien los maakten. Hij drukte haar met de knieën op de grond tussen de benen van haar moeder. Nu duwde hij haar gezicht tussen de benen van haar moeder. Zeg haar dat ze je klaar likt, anders krijgt ze er spijt van Annie vond het afschuwelijk wat er ging gebeuren, maar haar verstand zei haar dat ze het maar moest laten gebeuren. Had ze maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar dochter dit niet overkomen. Kom op meisje, lik mijn poesje maar, dan gebeurt je niets Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen. Elja opende haar mond en stak haar tong naar buiten. Ze tipte met haar tong tegen de schaamlippen van haar moeder. Doe het maar, meisje. Niet bang zijn riep Annie. Elja begon nu met haar tong het klitje van haar moeder te bewerken. Ze was bang, onwetend wat nog allemaal ging gebeuren. Annie vond het best prettig dat ze gebeft werd, want haar kutje werd steeds natter. Ze voelde de tong van haar dochter verder haar spleet indringen wat haar een ongekend gevoel gaf. Van de ene kant een geil gevoel en van de andere kant een gevoel van afschuw. Elja proefde met haar tong het geil dat uit haar moeders kut stroomde, wat haar nog dieper probeerde in te dringen in haar vagina. Het was een geil gezicht wat er ontstaan was, dat halfbloedje likkend tussen de benen van die blanke teef. Annie werd steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat die twee mannen stonden te kijken naar hun geile sexspel.

Jan’s lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Karel niet met het schouwspel bemoeien. Elja voelde dat ook haar kutje nat was geworden.

Plotseling voelde Elja dat haar moeder klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut.

Lik door gilde Annie, Zuig aan mijn kittelaar, Alsjeblieft zuig stevig door, ik kom….. Ze gilde van plezier toen Elja haar klit tussen haar dikke zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen. Voor het eerst werd ook Karel opgewonden. Zijn paal in zijn broek begon ook te groeien. Elja liet zich nu achterover op de grond vallen en bleef uitgeput liggen. De mannen keken recht in de openstaande kut van Annie waar het geil uitstroomde. Karel gaf Jan een tik op Jan’s kont, wat voor Jan het teken was voor de aanval. Hij ging tussen de benen van Annie staan, en stootte in een keer zijn 18 cm lange lul in haar roze genotspleet. Annie had niet gemerkt dat hij tussen haar benen was komen staan omdat ze bij aan het komen was van haar zojuist gekregen orgasme. Toen ze die paal in haar kut voelde indringen sprong ze opeens recht en keek naar de 18 cm lange staaf die in en uit haar spleet stootte. Dit was de eerste keer dat ze door een andere pik dan haar man’s pik geneukt werd. Ze probeerde hem weg te duwen, maar Jan had zich stevig rond haar billen vastgepakt, trok de vrouw nog een beetje met haar kont omhoog zodat ze vanzelf weer achterover viel, en ramde zijn lul in en uit haar kut. De vrouw begon nu wild te schreeuwen zodat Karel met een hand haar de mond moest dichthouden.  Ik had je toch gezegd niet te schreeuwen riep hij haar lachend toe. Hier zal je spijt van krijgen. Ondertussen stootte Jan zijn lul steeds dieper in haar spleet. Annie wist dat dit zou komen, maar dacht niet dat ze zo onverwacht verkracht zou worden. Karel had inmiddels haar mond weer vrijgelaten. Annie kreunde toen Jan’s lul geheel in haar was binnengedrongen. Haar kut stond in vuur en vlam en voelde hoe Jan zijn pik diep in haar genotspleet leegspoot. Annie wilde het niet, maar kon niet voorkomen dat ze voor de tweede keer klaarkwam. Jan trok zijn lul uit haar kut en trok Annie recht op zodat ze met haar mond vlak voor zijn nog half stijve lul zat. Aflikken riep Jan haar toe Lik mijn lul schoon Annie dacht dat dit de straf was die Karel bedoelde en bedacht dat ze dit maar beter kon doen voordat ze haar dochter iets zouden doen. Ze nam zijn met sperma en geil bedekte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Annie merkte dat zijn lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Hoho  zei Jan Je wilt me zo toch niet laten staan ?. Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaar pijpen Annie wist niet waar die Jan de energie vandaan haalde om voor de derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar dochter en begon hem te pijpen. Ze opende haar mond en nam Jan’s eikel tussen haar lippen. Met haar tong streelde ze over het topje van zijn penis. Jan’s lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Annie voelde dat Jan neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper haar mond binnen. Hij zat nu al minstens 10 cm in haar mond en voelde dat de vrouw hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Jan niet en probeerde steeds dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem steeds geiler dat Annie hem probeerde te weren. Hij pakte Annie’s hoofd vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Dit had succes. Zijn lul schoot nog eens 5 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden. Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt Ze verhief haar hoofd een beetje en keek hem met bange ogen recht in zijn ogen. Dit was het teken voor Jan om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen. Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar keel te persen waarop Annie haar ogen sloot. Jan sloeg haar recht in haar gezicht en snauwde haar toe Blijf in mijn ogen kijken geile teef, denk aan je dochter !! Annie opende haar ogen weer en keek hem weer recht in de ogen. Ze zag dat Jan er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Jan begon weer te stoten. Slikken riep hij. Slik hem door in je keel Annie gehoorzaamde, en met behulp van de stootjes van Jan verdween de pik geheel in haar mond. Nu begon Jan pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond gestopt. Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer lucht kreeg en vervolgens ramde hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. De volle 18 cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit….. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar ogen aankijkende. Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onvoorstelbare kracht spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Annie moest bij dit gevoel bijna kokhalzen. Haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had afgelikt. Annie viel weer achterover op het bed, waar ook Jan zich uitgeteld liet neervallen. Karel kwam nu op Annie af en maakte haar weer met de hand boeien aan het bed vast. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Zo, nu is het mijn beurt. Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen zei Karel. En zoals je weet zal die worden uitgevoerd op je dochter Annie protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Nou hou je mond, je maakt het alleen maar nog erger voor haar riep hij haar toe. Karel pakte Annie vast en zette haar rechtop op bed. Zo, nu kun je precies zien wat er gaat gebeuren Ze zag Elja nu rechtop staan met haar handen omhoog. Deze waren met behulp van een stel handboeien en een touw  vastgemaakt aan het plafond. Dit moest Karel hebben gedaan toen zij Jan had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Annie. Karel liep naar het meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar donkere tieten met beide handen vast. Het meisje protesteerde even, maar Karel ging gewoon door met haar bollen te masseren. Het meisje begon zachtjes te janken, waarop Karel haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar moeder konden gebeuren. Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de kont van Elja te maken. Plotseling stopte hij met kneden in haar tieten, zijn handen gingen omlaag en vonden de rits van haar spijkerbroek. Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Zo, Annie, jij gaat me nu vertellen wat ik met haar moet doen en je gaat me aanmoedigen jouw dochter te verkrachten.

 

Lees verder – deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *