Author picture

Corvee

Ik werd naar de conrector gestuurd, waarom? Ik had mijn aardrijkskunde leraar een grote bek gegeven omdat hij onwijs goor tegen me zat te doen.

Later kwam ik Marvin (type: Lekker geil) tegen. Ik vroeg wat hij kwam doen. Hij zei dat hij er uit was gestuurd. Ik antwoordde dat mij dat ook was overkomen.

Toen ik uit de kamer van de conrector kwam, kneep Marvin heel uitdagend, in mijn, voor mijn 14 jaar, grote tieten (cup DD) en toen later in mijn kont.

We moesten allebei in hetzelfde klaslokaal 2 weken lang kauwgom onder de tafels en stoelen vandaan halen.

De eerste dag begon fantastisch! Ik pakte een krabbertje en Marvin ook. Ik begon, voorover gebukt in mijn minirokje en met mijn string aan, te krabben. Ik hoorde een sleutel omdraaien in het slot van de deur. Opeens werd mijn bloesje van mijn lichaam getrokken. Daar stond ik dan, in mijn minirok, bh en string, want ik had mijn naaldhakken uitgedaan. Ik keek om en zag dat Marvin zijn T-shirt had uitgedaan, wat een lekker gespierd lichaam had die gozer hé! Ik was meteen hartstikke geil.

Hij vroeg “of ik zin had”. Ik vroeg waarin. Hij zou het wel even bij mij voordoen…

Hij rukte mijn bh los en begon mijn tieten te kneden, toen trok hij mijn rokje naar beneden en toen mijn string. Ik had intussen al zijn broek naar beneden getrokken en voelde dat hij een stijve had gekregen. Hij was mij intussen aan het vingeren en ik trok zijn boxershort uit. Hij vroeg: “zal ik je effe lekker hard van achter of van voor pakken?” Ik zei dat hij het van voren moest doen, maar dat hij niet te hard moest douwen, want het was mijn eerste keer. Hij antwoordde dat het ook zijn eerste keer was.

Zachtjes kwam hij in mij en begon steeds harder te stoten. Opeens werd er op de deur geklopt! We pakten snel onze kleren en sprongen uit het raam. Nog net daarna zagen we een hoofd uit het raam verschijnen, maar wij waren het hoekje van het dak al om.

Daar stonden we dan, in ons blootje op het dak van de school. We kleedden ons snel aan. Hij vroeg of ik met hem meeging, naar zijn huis. Zijn ouders waren niet thuis en hij was best rijk. Hij had een zwembad in huis en een sauna. Ik sprong achter op zijn scooter en we sjeesden naar zijn huis. Toen we thuis kwamen, zat zijn zus met haar vriend ook in de sauna. Ze hadden nix aan en schrokken toen wij binnenkwamen, ook bloot. Marvin zei dat ze gewoon verder konden gaan, wij zouden ons ook wel vermaken hier.

Marvin legde mij voorzichtig op de grond en kwam langzaam in mij. Marvin’s zus Rowena en haar vriend Michael keken naar ons en opeens lag Rowena naast mij en werd zij ook door Michael van voren genomen.

Het was heerlijk…

Toen doken we met zijn vieren, naakt, het zwembad in.

We hoorden Marvin’s ouders thuiskomen. We wilden snel uit het zwembad, maar Marvin’s ouders kwamen ook al naar het zwembad. Ze zagen ons en wij schrokken. Ze zeiden: “Oh, jullie zijn hier, ga maar gerust verder hoor, wij vermaken ons ook wel!” Dus wij gingen lekker verder. Marvin nam me later op z’n hondjes en Rowena en Michael leken zich ook wel te vermaken. Opeens werd er een lul in mijn mond gedouwd, de lul van Marvin’s vader. Ik begon heftig te pijpen. We waren intussen op de kant gaan liggen. Michael was onder mij gaan liggen en nam me in mijn kont. Marvin nam me van voren, Rowena likte en kneedde mijn tieten en de moeder van Marvin en Rowena likte de rest van mijn lijf.

Later nam iedereen Rowena, toen de moeder van Marvin en Rowena. Die 2 weken “corvee” heb ik iedere dag bij Marvin doorgebracht, met leuke dingen doen in het zwembad en de sauna. Iedere keer met zijn zessen.

Marvin, die nu 16 is, en ik, ik ben nu 15, zijn nu al 6 maanden de gelukkige ouders van onze zoon Ralph en dochter Ineke, we hopen dat zij later ook zo’n lekker seksleven hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *