Author picture

Danny en Chantal

Danny en Chantal woonden al heel lang samen, maar omdat ze kinderen wilden en geen zin hadden om daarvoor allerlei regelingen te treffen bij een notaris, besloten ze om te trouwen. Chantal had al jarenlang een beeld voor ogen hoe haar trouwdag er uit zou zien en wist precies wat ze wilde. Het moest een dag worden om nooit te vergeten en dat werd het ook, maar voor Danny werd het helemaal DE dag van zijn leven. Het begon allemaal heel gewoon. ’s Morgens kwam Mieke, een schoonheidsspecialiste en ook vriendin van Chantal, langs en begon Chantal op te maken. D’r haren werden in een zeer leuk model gekapt en Mieke besteedde zeer veel aandacht aan de make-up en dergelijke. Chantal werd prachtig opgemaakt en nadat ze haar trouwjurk had aangetrokken, zag ze er beeldschoon uit. Over haar ranke, blote schouders werd een soort stola gehangen en omdat haar schouders verder onbedekt waren, vielen haar omvangrijke borsten nog meer op in de nauwe cups van de strakke trouwjapon. Haar memmen werden stijf tegen elkaar aangedrukt en omdat de stof de bovenkant van haar tieten niet bedekte, was er een lange spleet te zien in haar decolleté Je kreeg meteen zin om het bovenstuk omlaag te klappen en haar lekkere borsten te gaan likken.   

Chantal had bewust voor de jurk gekozen en wist, dat ze er zeer sexy mee uit zag. Elke man op het feest zou een stijve krijgen, als ze over de dansvloer zwierde. Maar dat was precies de opzet en het zal duidelijk worden waarom. Tegen elf uur kwam Danny, die daarvoor apart bij zijn ouders had geslapen, na een heftige vrijgezellenavond tot diep in de nacht, en toen hij zijn aanstaande bruid ontwaarde, floot hij tussen zijn tanden en bewonderde haar ademloos. Ga je direct mee naar bed zei hij met geile oogjes, je bent gewoon om op te vreten Mieke moest lachen om de opmerking.  Vannacht mag je me net zo lang en net zo vaak neuken als je wilt zei Chantal, maar eerst naar het stadhuis De dag verliep op rolletjes en de bruiloft werd een grandioos feest. Iedereen had het goed op zin en het bier vloeide rijkelijk. Danny merkte, dat mannen die met Chantal dansten, telkens aan haar zaten en hij kon zich ook wel voorstellen, dat ze moeite hadden om hun handen thuis te houden, want zijn bruid was adembenemend. Hij prijsde zich gelukkig, dat hij de enige man in de hele zaal was, die met recht kon zeggen: dit is MIJN vrouw   Wel viel het hem op dat Chantal flink terug sjanste met de mannen en met name met enkele van zijn vrienden, maar hij sloeg er verder niet veel acht op.

Danny dronk trouwens zelf niet zoveel, want hij had al een zware vrijgezellenavond achter de rug en een vermoeiende dag. En hij wilde ook nuchter blijven van wege Chantal, die hem een hete nacht beloofd had. En als Chantal zoiets toe zei, dan werd het ook neuken bij de konijnen af. Om twaalf uur was het feest afgelopen en overladen met cadeaus vertrok het bruidspaar naar huis. Onderweg zat Danny al aan te borsten van zijn kersverse echtgenote te friemelen en verheugde zich al op een geile nacht. Maar Chantal hield de boot een beetje af en zat nog vol van de bruiloft. ‘Ze zal wel moe zijn en even bij moeten komen’, dacht Danny. Toen ze bij hun huis arriveerden, hielp Danny zijn wederhelft uit de auto en Chantal zei: we mogen dan in een moderne tijd leven, maar je draagt me over de drempel Danny deed het en kussend gingen ze het huis in. Ze zakten op de bank en Danny wilde meteen haar borsten bloot maken. Nu nog niet zei Chantal, ik wil even tot mezelf komen. Ga jij de cadeaus nog even uit de auto halen? Mopperend ging Danny naar buiten en pakte enkele geschenken onder zijn arm.

Toen hoorde hij twee auto hun oprit oprijden en hij keek om. Toeterend stopten de wagens en drie bevriende stellen sprongen uit de auto. Verrassing riep Edwin, de vriend van Mieke. ‘Daar gaat mijn leuke nacht’, dacht Danny. Toch wilde hij zich niet laten kennen en deed enthousiast. Maar opeens werd hij door twee van zijn vrienden vastgegrepen en werden zijn polsen achter zijn rug vastgebonden. De verbouwereerde bruidegom zei: wat is dit nou voor onzin. Maak me los. Wat gaan we nou krijgen? Maar wat hij ook zei en probeerde, ze lieten hem niet los en troonden hem mee het huis in. Daar stond Chantal al op hem te wachten en ze was totaal niet verbaasd. What the hell is dit? Schreeuwde Danny, hoort dit erbij? Zit jij ook in het complot? Je moet eens goed luisteren zei Edwin, de keus is aan jou: of je werkt een beetje mee en spartelt niet langer tegen; dat is voor iedereen het leukste. Ook voor jezelf. Of je gaat zo door zoals je nu bezig bent, maar dan gebeurt er toch ook nog wat wij willen. En reken erop dat je van Chantal geen steun hoeft te verwachten, want het is haar plan. Dus, je zegt het maar Ik werk wel mee zei Danny en staakte zijn verzet. Meteen werd hij meegenomen naar boven en daar zag hij een groot, vierkant rek van buizen staan. Hij werd erin gezet en zijn enkels werden onderaan de buizen vastgebonden. Daardoor stond hij wijdbeens en nu werden zijn polsen los gemaakt.

Edwin pakte een pols beet en omdat ze hem niet vertrouwden, hield hij deze stevig vast. Leo, een andere vriend, pakte de andere pols vast en Gerard, de laatste van de mannen, bond deze stevig aan het rek vast, gevolgd door de pols, die Edwin vastgehouden had. Danny vond het toch niet echt leuk en probeerde of hij los kon komen.  Hou je koest beet Leo hem toe, het feest gaat nu pas echt beginnen   Danny hield zich gedeisd en tot zijn ontzetting begonnen Gerard en Edwin met Chantal te rotzooien. Gerard ging achter haar staan en maakte de rits van haar trouwjapon los. Het voorstuk klapte hij omlaag en begon met Chantals tieten te spelen. Chantal zelf trok het rokgedeelte van haar jurk omhoog en Edwin dook met zijn mond tussen haar benen. Ze had geen slip aan, iets wat Danny niet wist, maar op dit moment verbaasde hem niets meer en hij veronderstelde, dat ze de hele dag met een blote kont had rondgelopen. Het was wel een opwindend gezicht om Edwin te beffen, terwijl Chantal daar zo sensueel stond met haar witte kousen duidelijk zichtbaar. Wat is dit nou? Vroeg Danny vertwijfeld, hé Chantal, ik dacht dat het ONZE huwelijksnacht was Maar aangezien zijn vrouw heel bereidwillig met haar benen uit elkaar stond om zich te laten likken, hoefde hij niet te rekenen dat zijn woorden veel effect sorteerden. Marleen, de verloofde van Leo, en Debbie, de vrouw van Gerard, begonnen zich snel uit te kleden.

Danny wist niet wat hij er van denken moest en tot zijn stomme verbazing begonnen de twee naakte, aantrekkelijke vrouwen te tongzoenen en elkaar te strelen. Al snel stonden ze elkaar te vingeren in elkaars kletsnatte kutjes en Debbie zei: we zullen er eens een mooie voorstelling voor hem van maken Je zou meewerken vroeg Leo en Danny knikte. Voorzichtig werd een pols losgemaakt en Mieke begon aan zijn kleren te sjorren. Een voor een werden zijn ledematen losgemaakt en zodra een kledingstuk verwijderd was, werd zijn pols of enkel weer vastgebonden. Al heel snel had Mieke hem compleet uit de kleren en zijn pik stond stijf omhoog. Terwijl hij de kamer rondkeken zag hoe Debbie en Marleen elkaar in standje 69 lagen te likken en hoorde hoe Chantal stond te kreunen door de bezigheden van Edwin en Gerard, kleedden Leo en Mieke zich ook pijlsnel uit. Leo nam de plaats van Edwin in en Mieke begon aan Danny’s stijve leuter te zuigen. Edwin ging achter Chantal staan en samen met Leo trok hij Chantal d’r trouwjurk uit. Dit bood Gerard de kans om zich ook uit te kleden en toen hij naakt was, liep hij op Mieke af. Oh, Chantal, jij vuile trut schreeuwde Danny. Mieke, die zijn pik net diep in haar mond had, beet hem in zijn snikkel en wel zo hard, dat Danny het goed voelde. Zijn pik werd er zowaar slap van. Mieke trok haar hoofd terug en zei: jij moet goed begrijpen dat je geen enkele vrouw hier uitscheldt voor trut, omdat ze van sex houdt.

De volgende keer bijt ik nog harder.  Danny kende haar wel zo goed, dat ze het zou doen ook, dus knoopte hij haar woorden goed in zijn oren en nam zich voor om zich te beheersen. Mieke liet hem los en begon met Gerard te rommelen. Al snel had ze zijn pik diep in haar kut zitten en genoot zuchtend en steunend. Debbie en Marleen voerden elkaar naar hun eerste orgasme en Chantal werd op de gerond gelegd. Leo stopte zijn lul in haar mond en Edwin stak zijn leuter in Chantal d’r spleet. Jullie mogen me in alle gaatjes pakken, maar niemand mag mij vannacht volspuiten zei Chantal, dat blijft voorbehouden aan lieve echtgenoot. En hij mag ook niet in iemands lichaam klaarkomen, dames Even later spoot Gerard Mieke vol en Debbie en Marleen kropen van elkaar af. Hun monden glommen van elkaars kutgeil en ze kwamen op Danny af. Gezamenlijk begonnen ze zijn pik te pijpen en het leek soms wel of ze in een gevecht gewikkeld waren om hem te zuigen. Toen zijn ballen in de schietstand kropen en hij al zijn spieren begon te spannen, lieten ze hem los en kwamen overeind. Je mag nog niet klaarkomen, hoor zei Marleen ondeugend en Gerard ging op de grond liggen. Leo en Edwin lieten Chantal los en Chantal smeerde haar kontgat in met glijmiddel. Daarna zoog ze Gerard even en deed ook wat van het glijmiddel op zijn eikel, om daarna boven de alweer keiharde pik van Gerard te hurken.

Met een zucht zakte ze met haar aars over de stamper van Gerard heen en liet zich achterover zakken. Gerard lag nu onder haar en pakte haar borsten beet om ermee te spelen. Leo begon haar kut te vullen en Edwin hield zijn pik voor de mond van Chantal, die hem gretig op hapte. Danny werd bloedgeil van deze aanblikken en keek waar de andere vrouwen mee bezig waren. Marleen had de tube glijmiddel te pakken en smeerde de aars van Mieke driftig vol. Debbie bond een voorbinddildo om en toen ze klaar was, deed Marleen daar ook wat van het glibberige goedje op. Mieke ging voorover in de juiste houding liggen en hield haar billen uit elkaar. Behendig stopte Debbie de kunstlul in haar darm en begon haar snel te neuken. Marleen liep op Danny af en die dacht: ‘wat is ze nou weer van plan’. Daar kwam hij al gauw achter, want ze maakte een palletje van de vergrendeling los en nu kon het hele rek met Danny erin, kantelen en hij werd achterover geduwd. Danny was zo strak vastgebonden, dat hij volkomen horizontaal bleef hangen en tot zijn grote schrik begon Marleen zijn aars in te smeren met glijmiddel. Daarbij rukte ze ook aan zijn pik, maar toen die kleine schokjes ging vertonen, stopte ze acuut met haar handelingen. Ze tikte Debbie op de schouder en die trok de dildo uit de aars van Mieke, zodra die klaargekomen was. We zullen je eens verwennen, want we krijgen medelijden met je zei Marleen.

Debbie kroop tussen zijn benen en stak de voorbinddildo, die ze nog steeds om had, in de wijkende aars van Danny. Traag begon ze hem te naaien en Marleen begon aan zijn pik te zuigen. Mieke kwam over zijn hoofd heen staan en trok haar kutlippen uit elkaar. Lik me daar smeekte ze op geile toon en toen Danny zijn tong in haar druipende scheur propte, begon ze luidkeels te kraaien. Danny was zo enorm geil, dat hij al snel neigingen kreeg om te gaan spuiten. Dus lieten de drie vrouwen hem los en het rek werd andersom gekanteld. Hij hing nu voorover en keek naar de grond en voelde de plastic pik weer in zijn darm dringen. Nu had Marleen hem omgedaan en Mieke kwam voor hem staan met de rug naar hem toe gekeerd. Ze trok haar bilhelften van elkaar en nodigde Danny uit om haar reet te likken, waar ze daarnet in was genaaid door Debbie met de dildo. Danny ging op de uitnodiging in en voelde, hoe Debbie onder hem kroop. Ze begon hem te pijpen en nog sneller dan daarnet begonnen zijn ballen zich te spannen. Ze zoog zo krachtig, dat het wel leek of ze zijn kloten door zijn pik heen naar buiten wilde zuigen. Danny keek opzij en had uitzicht op Chantal, die nog steeds door zijn drie vrienden in elke opening gepakt werd. Ze genoot luidkeels zuchtend en haar borsten schudden driftig heen en weer. Keer op keer kwam ze klaar.

Danny hield het niet meer en toen hij zijn zaad door zijn leuter heen voelde flitsen, trok Debbie die uit haar mond en richtte zijn spuitende pik op haar lichaam. Danny stak zijn tong zo diep mogelijk in de kont van Mieke en toen Debbie zeer diep in zijn eigen aars doordrong, gaf hij een harde schreeuw en loosde nog veel meer stralen zaad over de tieten van Debbie. Het leek wel of hij stond te zeiken: zulke dikke stralen zaad kwamen tevoorschijn. De supergefrustreerde Danny legde al zijn energie in zijn ontlading en z’n orgasme leek eindeloos te duren. Op het laatst kwamen er nog slecht een paar druppeltjes uit zijn eikel en Mieke stapte bij hem weg. Marleen trok de voorbinddildo terug en het rek werd rechtop gezet. Toen kwam Chantal in actie en maakte zich los van de drie kerels, die haar naaiden. Begerig begon ze Debbie af te likken en verorberde al het zaad, wat Danny op haar gespoten had. Toen er geen druppeltje meer te bekennen viel, gingen de twee anderen vriendinnen naast Debbie op de grond liggen en begonnen elkaar te betasten. Het werd een kluwen van likkende en vingerende vrouwenlichamen en ze leidden elkaar naar hoogte punt na hoogtepunt. De mannen werden naderbij gewenkt door Chantal, die haar glimmende lippen nog aflikte. De vrienden kwamen voor haar staan en Chantal zoog de mannen met 3 pikken tegelijk in haar mond. De kerels, die op punt van knappen stonden, verdrongen zich om maar zo diep mogelijk in haar mond door te kunnen dringen.

Opeens trok Chantal de lul van Gerard naar buiten en richtte die op haar lichaam. Dikke stralen sperma vlogen door de lucht. De drie vrouwen op de grond kwamen onophoudelijk na elkaar klaar. Chantal zoog de twee overgebleven pikken verder en op eens haalde ze de leuter van Edwin naar buiten. Die richtte ze op haar kruis en toen ze het warme, plakkerige zaad tegen haar klit voelde, kreeg ze haast een hoogtepunt. Nu zat Leo nog in de mond van Chantal, maar niet voor lang meer. Toen hij klaarkwam, boog Chantal de pik naar beneden en kreeg ze een lading sperma over zich heen gespoten. Het was een gehijg en gekreun was jewelste en iedereen was buiten adem. Chantal zat van top tot teen onder het zaad en haar drie vriendinnen kwamen overeind. De mannen gingen aan de kant en Marleen, Debbie en Mieke begonnen Chantal af te likken en wel zo, dat ze elk gevoelig plekje uitbundig raakten. Chantal zuchtte en kreunde en kwam meerdere keren achtereen klaar. Zullen we Danny losmaken of plagen we hem nog een beetje? Vroeg Edwin. Ja, maak me los. Laat me meedoen zei Danny smekend. Nee hoor, niks ervan. Laat hem nog maar even toekijken. Hij wordt er zo te zien lekker geil van zei Chantal en kneep Danny plagend in zijn piemel. Vervolgens gingen ze gewoon weer verder alsof er nog geen hoogtepunt geweest was. De kerels werden in sneltreinvaart weer een stijve bezorgd door de bereidwillige monden van de meiden en Danny werd even gepijpt door Chantal. Toen Danny gevaarlijk dicht bij een hoogtepunt zat, liet ze hem los en zei: eerst nog even toekijken, schat. Straks ben jij aan de beurt. Ze voegde zich bij de likkende en neukende stellen en even later lag ze op haar zij Marleen te beffen, die op haar beurt ook op d’r zij lag en ze werden gelijktijdig in de kont geneukt door respectievelijk Edwin en Gerard. Vlak daarnaast lag Mieke op Debbie, die de voorbinddildo om had en Mieke had de kunstpik diep in haar kut zitten. Leo zat tussen de benen van de naaiende vrouwen en ragde in en uit de kont van Mieke.

De vrouwen kwamen meerdere keren klaar en de mannen verschoten kwak na kwak. Daarna werden de posities gewisseld en ging de orgie verder, hoewel niemand Chantal volspoot. Toen iedereen voor de zoveelste maal was klaargekomen, stond Edwin op en zei: oké, ik denk dat we allemaal voldoende aan onze trekken zijn gekomen en dat Danny genoeg geplaagd is. Wegwezen, want ik denk dat hij ondertussen ook wel eens een keertje echt wil neuken Dus verlieten al hun vrienden de slaapkamer en Chantal begon Danny los te maken. Ze zei: sorry hoor, schat, want vond je van deze prachtige privèshow? Ik wilde zeker weten, dat je bloedgeil bent van nacht. Het was een geintje. Om je op te winden, snap je? Maar nu mag Je mij neuken   De tot op het bot getergde Danny zei niets, maar viel haar aan als een leeuw en Chantal kreeg haast geen kans om goed te gaan liggen. Danny dook boven op haar en ramde zijn overvolle pik in haar en begon als een dolleman te raggen. Binnen tien seconden spoot hij haar kut vol en trok zijn pik uit haar. Zonder iets te zeggen draaide hij haar om en toen Chantal op handen en knieën zat, stak hij resoluut zijn lul in haar nauwe kontgaatje en neukte vrolijk verder alsof hij nog niet klaargekomen was. Het duurde nu iets langer, maar toch loosde hij binnen een minuut een nieuwe lading zaad in haar darm. Chantal kneep haar kont dicht om Danny niet te laten ontsnappen en hoewel Danny z’n pik iets van zijn stijfheid verloor, bleef hij bewegen en weldra was zijn lul weer op volle sterkte en naaide Chantal d’r kont weer in een hoog tempo. Maar de grootste druk was van zijn ballen en pas na een minuut of vijf kreeg hij een volgend hoogtepunt. Hijgend en grommend spoot hij zijn kwak in Chantal d’r endeldarm en liet toen zijn halfslappe pik uit haar reet glippen. Dodelijk vermoeid zakte hij achterover en zei: he, he, dat lucht op Zal ik je nog even klaar pijpen? Vroeg Chantal liefdevol. Graag zei Danny en zag dat Chantals gaatjes boordevol zaad zaten, toen ze overeind kwam. Dikke druppels lekten naar buiten en vielen op de grond en de rest liep in straaltjes bij haar benen langs naar beneden. Ik lijk wel eens spons zei Chantal en ging over Danny heen hangen om zijn leuter in haar mond te kunnen nemen. Teder en met lange halen begon ze hem te zuigen en likte soms aan Danny’s ballen of met haar tongpunt over de lengte van zijn staaf. Minstens een kwartier bleef ze zo bezig en pas op het laatst was Danny weer in staat om aan klaarkomen te denken.

Zijn ballen kropen bovenin zijn zak en zijn hele lichaam spande zich. Chantal zoog driftig met holle wangen verder en verhoogde het tempo van haar hoofd. Net toen ze Danny’s pik diep in haar mond had zitten, voelde ze zijn zaad in haar keel terecht komen en Danny drukte op haar achterhoofd om nog dieper in haar mond terecht te komen. Met een harde schreeuw en een lange zucht klotste het zaad door zijn schacht en met de laatste krachtsinspanning perste hij zijn ballen leeg. The final touch zei hij en keek naar zijn vrouw. Die draaide haar hoofd om en liet zien dat haar mond vol zaad zat. Ze wist dat hij het leuk vond, dus deed ze haar lippen iets van elkaar en toonde hem hoe ze met haar tong met zijn zaad speelde, zonder iets te vermorsen. Daarna slikte ze het met een slikbeweging door en liet overduidelijk blijken, hoe lekker ze het vond smaken. Daarna kroop ze stijf tegen hem aan en bleef op hem liggen. Ze drukte haar mond op die van Danny en ze bleven langdurig tongzoenen. Ik voel me overgelukkig fluisterde Chantal tussendoor. Ik hou van je antwoordde Danny. En ik van jou zei Chantal, maar ik heb voorlopig mijn buik wel vol van het neuken: zowel figuurlijk als letterlijk. Ben je erg boos? Danny glimlachte en zei: Nee, natuurlijk niet. Ik kan zo’n geintje wel waarderen. En we zijn nu echtgenoten, maar ik heb ook echt genoten Het is je in elk geval wel goed duidelijk geworden wie je moet neuken als je geil bent zei Chantal. Vergeet dus nooit wie je vrouw is, al wil dat niet zeggen, dat je geen andere vrouw mag aanraken Ze liet zich van hem afglijden en samen kropen ze in bed. Ze waren allebei zo kapot als een deur en binnen een mum van tijd vielen ze stijf tegen elkaar aan in een diepe slaap zonder zich nog te bekommeren om de rest van de wereld.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *