Author picture

Dave en Lisa zoeken stel om te swingen

Dave en Tina zijn al jaren samen en al zeker een jaar hebben ze een punt bereikt waarbij hun sexleven een beetje aan het bevriezen is. Ze besloten om hun sexleven nieuw leven in te blazen door te gaan swingen.  Al gauw kwamen ze een stel tegen die niet zo ver van hun woonde bij wie ze vaker over de vloer gingen. Op een dag stonden ze ongezien aan de deur voor een paar minuten, terwijl Jon en Chritina met elkaar aan het rommelen waren, hij trok haar slipje aan de ene kant en begon haar langzaam te vingeren. Hij slaagde erin om haar blouse los te krijgen en trok haar linker borst uit haar bh. We keken toe hoe hij in haar borsten kneep en trok aan haar kleine roze tepel. “Dat is meer dan genoeg voor mij,” zei Tina. Ik keek naar haar en zag dat ze had haar rechterhand tussen haar benen stak en tegen haar eigen heuvel wrijft. Ze kreunde en ik zag dat Jon doorhad dat er iemand bij de deur stond.

We zagen hem zijn broek optrekken en duwde Christina haar kleding terug naar beneden voordat hij zich haastte naar de deur. Hij trof ons bij de deur en glimlachte, hij vroeg of we er al een tijdje stonden en Tina helemaal rood gekleurd stammelde alleen, terwijl ik zei, nee we zijn er net pas. Hij vertelde ons dat hij al aan het opwarmen was met Christina.

Tina leek opgelucht. “Misschien is dat het beste dan dat wij naar binnen gaan.” Jon glimlachte weer en leidde ons naar de woonkamer. Daar aangekomen zaten we nog even en dronken snel een glaasje wijn, jon ging naar Tina zitten en ik naast Christina. De dames waren een beetje aangeschoten. Bijna tegelijk gingen Jon en ik aan het werk hij met mijn vrouw en ik met Christina zijn vrouw. Ik pakte haar borsten beet en begeleide haar hoofd naar mijn gereedstaande pik. Ze nam het als een echte pro in haar mond en begon eraan te likken. In mijn ooghoek zag ik dat Jon en Tina aan het neuken waren, haar gekreun bij elke stoot maakte me nog heter en die hete tong van Christina maakte het geheel af. Ik duwde mijn pik helemaal in haar mond en kwam hijgend klaar ze likte alles lekker af en plofte neer op de bank, moe en voldaan. In de tussentijd kwamen ook Jon en Tina klaar heftig en tegelijk. We waren alle 4 moe, maar dit was een goed idee om samen met Tina te besluiten te gaan swingen.


Real Swinger Party Footage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *