Author picture

De boswandeling

Het was op een mooie zomerdag van 2017. Mijn vrouw Ann en ik hadden gepland om een wandeling te gaan maken in het bos om even af te koelen van de hete middagzon, toen een vriend een bericht stuurde om eens langs te komen. Ann zei dat het geen probleem was en dat we dan maar eerste een stukje zouden gaan eten en dan de wandeling met drie te maken. Ik stuurde bij deze een bericht terug met de afspraak dat Ann voorstelde. De vriend was akkoord met het voorstel en iets later stond hij bij ons aan de deur.

Ann had haar al klaar gemaakt om naar buiten te gaan, een kleedje met daar onder geen slipje, had ze in mijn oor gefluisterd. Het idee alleen al toe we zaten te eten en dat ik wist dat Ann geen slipje aan had, maakte mij geil. Niet helemaal zeker of het wel waar was, zou ik toch checken of ze inderdaad geen slip aan had en stelde ik voor om rechtover mij te gaan zitten en onze vriend Jo naast Ann. We hadden onze aperitief besteld en waren gezellig aan het kletsen, toen ik over ging naar mijn nieuwsgierigheid. Ik deed mijn sandaal uit onder tafel en stak mijn voet tussen de benen van Ann om te gaan voelen met mijn teen of ze de waarheid sprak.

Mijn verbazing was nog groter toen ik met mijn voet, de hand van Jo tussen Ann haar benen voelde. Beide met een glimlach van iemand die betrapt was keken ze mij aan om mijn reactie te bestuderen. Ik zei niets en glimlachte gewoon terug en ging verder met mijn voet op ontdekking. Ann had niet gelogen en had geen slipje aan en meer nog, de hand van Jo had al zijn effect gehad, want Ann haar kutje was al behoorlijk nat. Ik gaf tijdens het eten verder geen commentaar en de ober had zeker al opgemerkt dat er onder tafel het één en ander aan het gebeuren was. Heel professioneel, deed hij wel alsof hij niets merkte.

Ik had wel gezien dat hij tegen een collega naar onze tafel wees en die kwam dan ook maar eens iets afruimen, waarschijnlijk om het van dichter bij te kunnen aanschouwen. Ann is een paar keer naar de toiletten moeten gaan, waarschijnlijk om even haar kutje te drogen. Na het eten stelde ze voor om onze wandeling in het bos te beginnen, wat we ook deden. Ann in het midden van ons twee verdwenen we diep het bos in, pratend over koetjes en kalfjes. Jo die gemerkt had dat we helemaal alleen diep in het bos gewandeld waren, greep zijn kans om een hand op Ann haar kontje te leggen en af te wachten of die hand zou weggeduwd worden. In tegendeel, ze wreef haar kontje goed naar achter tegen zijn hand.

De volgende stap was een kusje op haar wang van Jo, waarop zij haar draaide en haar lippen op de zijne zette en begon te tongzoenen. Het tafereel begon mij op te winden en ondertussen dat ik naar het zoenend koppel keek, begon ik op mijn vrouw haar kontje te wrijven, waarbij zij het achteruit stak. Het was duidelijk dat ze geil was en dat ze zin had in meer. Ik trok haar kleedje omhoog en begon op haar blote billen te strelen. Jo deed hetzelfde aan de voorkant van Ann en ik kon zien over haar schouder met haar kleedje tot aan haar borsten opgetrokken dat hij een vinger in haar kutje had ingebracht en haar aan het vingeren was. Langs achter heb ik er dan een vinger van mij bij gestoken en waren we haar met twee aan het vingeren. Ze kreunde van genot, maar was niet gerust van de plaats waar we stonden. Toch kon ze het niet laten om voort te doen.

Ann stond daar nu voor drie kwart naakt in het midden van het bos met een man voor haar en ene achter haar. Ik werd zo geil dat ik het niet meer kon houden, haalde mijn pik uit mijn broek en begon Ann langs achter zachtjes te neuken. Jo werd er blijkbaar ook bloedgeil van en haalde zijn pik ook uit zijn broek. Ik hoorde hem zeggen aan Ann, ” buk je voorover en pijp mij”? Ann deed direct wat haar gevraagd werd en terwijl ik haar goed doorneukte, was ze Jo aan het zuigen. Ik had nog nooit in de natuur seks gehad, laat staan met een andere man er bij, maar ik heb de smaak te pakken. Het is gewoon formidabel. Ik ben klaargekomen in Ann op een manier dat ik nog nooit was klaargekomen en zij heeft Jo klaar gepijpt met volle teugen. Op dat moment hoorde we in de verte stemmen op ons afkomen en hebben we ons snel terug gefatsoeneerd en onze wandeling gewoon verder gezet. Het was voor mij en ik denk voor Ann en Jo ook, de mooiste wandeling dat ik tot nu toe gemaakt heb in een bos.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *