Author picture

De verleidster

Mijn dochter woont in Maastricht in een studentenhuis waar ze een verdieping deelt met Silke, een sexy blonde ouderejaars studente. Ik heb haar vaker gezien en opgemerkt dat ze een flirt is. Die avond ben ik in de keuken met mijn dochter aan het eten als Silke binnenkomt op slippers en in een minuscuul jeansbroekje en een sexy topje. Hi Hans zegt ze met een lieve stem. Ik zie mijn dochter verbaasd kijken.

Ze pakt kip uit de koelkast en begint die aan het aanrecht te snijden. Het is een prachtig gezicht Silke met haar mooie slanke benen. Ondertussen pakt ze een fles wijn en schenkt zichzelf een glas in. Ze staat nog geen meter van waar ik zit en draait met haar heerlijke kont voor mijn neus, haar welgevormde billen steken onder uit haar veel te korte broekje. Ondertussen begint ze een gesprek met mijn dochter over een film die ze samen hebben gezien, “Unfaithfull”, waar kennelijk nogal wat erotische scènes in zitten. Ze heeft er van gedroomd hoe zij een affaire heeft met een oudere man. Op dat moment draait ze zich om met haar glas wijn en neemt een slok terwijl ze me aankijkt. “Mmmm dat smaakt”, zegt ze, “hou jij daar ook van Hans?”. Ik slik even, kijk naar mijn dochter en antwoord, “goede wijn sla ik niet af”. Ze lacht om de twist die ik er aan geef en schenkt een glas voor mij in, buigt zich voorover met haar stevige tieten en zet dat naast me neer; “alsjeblieft” fluistert ze. Ze leunt tegen het aanrecht en drinkt haar wijn. “Cheers” zeg ik en doe onverschillig. Als mijn dochter iets grappigs zegt over de film, schiet ze in de lach en morst wijn over haar topje. “Gelukkig is het witte wijn” zegt ze terwijl ze snel haar topje een beetje probeert af te spoelen met water. Als ze zich weer omdraait zie ik haar fiere tepels enigszins door haar topje schijnen. Ze lacht geheimzinnig en gaat door met koken. Ik voel dat een erectie krijg maar negeer dat en begin een gesprek met mijn dochter over haar studie.

Ondertussen gaat Silke gewoon door met koken. Ze bukt eens waardoor haar lekkere kont nog mooier in beeld komt. As mijn dochter even niet kijkt knipoogt ze naar me met een ondeugende lach. Als ze klaar is zegt ze “ik ga in mijn kamer eten, doei tot gauw”. Ik kijk haar na terwijl ze wiegelend de gang doorloopt en in haar kamer verdwijnt. Ik vraag me af wat er was gebeurd als we alleen waren geweest …….

Vijf dagen later moet ik iets afleveren voor mijn dochter in Maastricht. Ik ben toch in de buurt. Mijn dochter is niet thuis maar ik heb een sleutel en kan naar binnen. Ik stap net weer de gang op als de deur van de douche open gaat. Silke stapt de douche uit slechts gehuld in een handdoek. Ze ziet me staan en lacht breed, “wat een leuke verrassing” zegt ze. Terwijl ze dat zegt lijkt ze te doen of ze struikelt en probeert ze zichzelf op te vangen. Daarbij laat ze de handdoek los die op de grond valt en een prachtige naakte vrouw onthult. Mooie stevige borsten en een plat buikje met een klein glimmend kutje, daarboven een dun blond streepje. “Oeps” giechelt ze en ze kijkt me brutaal aan, naakt en zonder haar lichaam te bedekken lacht ze naar me. Dan pakt ze de handdoek en loopt naakt door. Ik krijg een erectie en bewonder haar lichaam terwijl ze op me toe loopt, de handdoek los voor haar. Ze kijkt me geamuseerd aan. Dan houdt ze haar pas in en voelt in mijn kruis. “Je geilt op me hé” zegt ze. Ik knik en streel haar lekkere kont. Ze vleit haar naakte lichaam tegen me aan en kust me. Terwijl ze zich los maakt, pakt ze mijn hand en trekt me mee haar kamer in. Ze staat naakt voor haar bed. “Weet je” zegt ze “ik heb op deze kans gewacht”. “Je was dit weekend al geil hé, in de keuken”. “Je bent ook zo verleidelijk” antwoord ik “maar ik kan je moeilijk versieren waar mijn dochter bij is”. “Nu is ze er niet” zegt Silke lachend en ze steekt haar hand uit. Die kans laat ik niet lopen, ik pak haar beet en we zoenen intens. Silke is veel kleiner dan ik en lekker licht dus ik til haar op ze geeft mee slaat haar prachtige benen om me heen en zo zoenen we elkaar heerlijk, terwijl onze lichamen innig verstrengeld zijn.

Dan maakt ze zich los en begint mijn hemd open te knopen, snel gevolgd door mijn broek. Ik trap mijn schoenen uit en stap uit mijn broek. Mijn kleren vallen op de grond als Silke ook mijn boxershort omlaag trekt. Ze knielt en kust de eikel van mijn inmiddels keiharde pik. Haar lippen beroeren mijn pik met een gevoel dat zeer intens is; als haar tongetje meedoet word ik knettergek. “Jij bent goed” kreun ik als ze mijn pik diep in haar keeltje laat verdwijnen. Ik streel haar haren terwijl ze een magical blow job uitvoert. Haar tong brengt me tot extase en haar mond vult zich met warme zaad, ze richt zich met lachende ogen op en ik zie dat ze mijn zaad wegslikt. Dan zoent ze me heerlijk terwijl ik haar kletsnatte kutje voel. Ze kreunt zachtjes als ik haar op het bed duw, haar ademhaling wordt korter en de zoenen verslappen terwijl ik haar ogen zie wegdraaien. Ze kronkelt als mijn vingers haar klitje beroeren en begint langzaam te schokken, dan kreunt ze hard en komt schokkend klaar.

Even ligt ze na te genieten en fluistert “dat was zo lekker Hans”; maar Silke houdt van zoenen en al snel zoekt ze mijn mond voor een heerlijke zoenpartij. De intimiteit is compleet en onze lichamen verstrengelen zich alsof het zo voor altijd moet zijn. Dan pakt ze mijn pik weer en begint ermee te spelen terwijl ik haar gleufje weer in een tiental seconden kletsnat vinger. Wat is ze geil en wat heeft ze een heerlijk lichaam. Ik kus haar heerlijke borsten en haar tepels worden hard, ze kreunt ja Hans ga door terwijl ze mijn pik aftrekt. Haar benen ontsluiten zich en ik rol tussen haar bevallige dijen. Ze brengt mijn pik zonder woorden naar haar kutje en ik ram hem erin, ze slaakt een kreet. “Oh dat is zo lekker, je weet niet hoe lekker dat is” fluistert ze. “Je maakt me zo geil Hans, neuk me diep”, hijgt Silke. Ze duwt haar benen om me kont en spant haar strakke kutje om mijn pik. Die meid weet wat ze doet en hoe ze optimaal geniet. Het duurt niet lang tot ik weer heftig klaar kom en mijn zaad in haar uitstort. Dan besef ik pas dat ik geen bescherming draag. Ik kus haar heftig en ga naast haar liggen. Je bent nog in goede vorm Hans, zegt Silke. Dan hoor ik de voordeur slaan en komt iemand de trap op, ik hoor de stem van mijn dochter op de gang “Hoi Silke, ben je thuis” terwijl ik de deurknop zie bewegen. Silke giechelt “ja, maar ik heb bezoek”. “Oh, dan kom ik zo wel even”, hoor ik en daarna hoor ik dat de deur van mijn dochter kamer open gaat en weer sluit. Ik haal opgelucht adem, als ik Silke’s mond weer om mijn jongeheer voel……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *