Author picture

Diana op cruisevakantie

Diana heeft een cruise vakantie gewonnen naar Barbados en omdat ze er nooit heen is geweest, is het voor haar gewoon extra spannend. Ze zou lekker zonnen en genieten van al het moois dat het Caraibisch gebied haar te bieden heeft. De dag van vertrek was ze als een van de eerste bij de kade en ging ook als een van de eerste aan boord.

Eenmaal aan boord mocht voor haar de reis echt beginnen ze was er klaar voor. Ze verkleedde zich en ging op verkenningstocht al gauw zag ze een aantal leuke mannen aan boord en ze voelde zich heerlijk. Een van de heren voegde zich bij haar en maakte een praatje met haar, al gauw wist ze dat hij Alfred heette en single was, nou dat was mooi mazzel dacht ze. Ze spraken een hele tijd en op een gegeven moment vroeg hij haar voor diner die avond aan dek, ze stemde toe want immers had ze niks te verliezen.

Die avond kleedde ze zich super leuk aan en wachtte op Alfred, die precies op tijd kwam. Ze gingen samen naar het restaurant aan dek en de hele avond was het een gebabbel en genieten. Na het eten gingen ze nog samen de voeten los gooien in de disco aan boord, waar de glaasjes wijn rijkelijk vloeide. Al gauw was ze een beetje aangeschoten. Ze danste te hele avond en aan het eind, zei Alfred tegen haar, dat hij haar wel naar de hut bracht, daar aangekomen nodigde ze hem naar binnen uit, maar hij bleef keurig bij de deur staan. De volgende ochtend werd ze wakker met een barstende koppijn, ze zag een briefje aan de deur het was van Alfred, hij nodigde haar weer uit vanavond, maar dit keer zonder wijn, ze ging ermee in.

De 2eavond met Alfred was veel leuker dan de eerste, ze was helemaal verkocht van hem en het was ook deze avond dat ze met hem on bed belande. Ze hadden een heerlijke passie volle nacht en zo was het bijna alle nachten van de cruise. Ze neukten niet alleen in haar hut, maar ook op andere plaatsen aan boord en soms zelfs in het openbaar als ze op een van de eilanden aanmeerden.

Eenmaal terug thuis was ze helemaal uitgerust en helemaal weg van Alfred, maar ze wist dat hij een vakantie liefde was en daar is het ook bij gebleven.

Sanne was een jonge werkende student, het studenten leven is een hard leven waardoor je dus wel een bijbaan moet hebben wil je leuke dingen kunnen doen. Sanne werkte bij een reclame bureau, remco was de manager van het bureau. Remco was een leuke en knappe vent die door elke dame begeert werd, Sanne was daar geen uitzondering. Heel vaak zat ze achter haar bureau te fantaseren hoe het zou zijn om met Remco op dat zelfde bureau een harde neuk beurt te hebben. Zo zat ze dan ook weer vandaag te fantaseren.

Plots stond Remco naast haar, hij vroeg haar wat, maar ze was zo in gedachten verzonken dat ze het niet hoorde. Plotseling tikte hij haar op haar schouder, ze schrok en keek op en daar stond ie dan, hij vroeg haar “Sanne gaat het wel” Ze antwoorde: “Ja hoor, ik dacht gewoon aan iets” Hij zei toen “ik hoop niet dat je aan mij dacht” ze antwoorde weer: “Toevallig wel ja” hij begon te lachen en schudde zijn hoofd en liep weg.

Nu wist ze niet wat ze hiermee moest, waarom zo een reactie dacht ze. Die middag voor dat ze naar huis ging waren zij en Remco de enige nog op kantoor, hij kwam weer bij haar bureau staan en maakte een praatje met haar. Op een gegeven moment voor ze maar door had wat er gebeurde, keek hij haar aan en begon haar te strelen en te zoenen. Ze deed mee en zoende terug. Al gauw waren ze zo heftig met elkaar bezig en hij bewoog met z’n vingers onder haar slipje. Ze werd er helemaal geil van en al gauw zette hij haar op het bureau en trok haar bloes uit en maakte haar BH los. Hij kuste haar tepels en ging steeds verder naar beneden. Hij maakte haar echt geil en ze vroeg hem om haar lekker hard hier op t bureau te nemen, net als haar fantasie. Hij gaf gehoor eraan en al gauw duwde hij z’n enorme pik diep in haar. Ze kreunde en ging mee met hem. Ze kwamen na een halfuurtje hard neuken beide heftig klaar.  Ze zaten nog even na te praten en hij vertelde haar dat hij al een hele tijd erover had gefantaseerd haar te neuken op deze manier. Ze lachte erom, want ook zij had deze fantasie gehad en het was gewoon heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *