Author picture

Dominante Henk

Het was al vrij laat toen ik de bar binnenstapte, maar er was nog redelijk wat volk aanwezig. Ik vond een vrij plaatsje aan de toog en bestelde een biertje. Naast me zat een wat oudere man die zich voorstelde als Henk. We raakten aan de praat, plots zei Henk dat ik er erg goed uitzag, dat overrompelde me een beetje en ik wist even niet wat te zeggen. Henk zei daarop dat hij bedoelde dat ik er goed getraind uitzag.

Ik had enkel een paar sneakers, oude jeans en een topje aan.

“Je moet zeker nogal wat doen om zo’n strak lijf te krijgen. Wat ik ook probeer ik krijg mijn buikje nooit weg.” Terwijl hij dat zei legde hij zijn hand op mijn dij.

Hij sprak verder over de problemen om zijn gewicht onder controle te houden en kneedde ondertussen mijn dij; wat ik best leuk vond. Aangemoedigd door mijn niet reageren gleed zijn vrije hand over mijn rug en, al vrij vlug, in mijn broek. Ik keek hem aan toen zijn vingers mijn bilspleet ontdekten. Hij glimlachte.

“Lekker losjes in de broek?”

“Vind ik lekker.” zei ik.

“O. Ik hou wel van kereltjes zoals jij.”

Henk ging lekker door met mijn kontje te strelen en zijn andere had hij mijn kruis bereikt. Daar ontdekte hij dat ik een harde had gekregen en dat leek hem erg te plezieren.

Ik was nu behoorlijk geil geworden.

“Heb je er zin in?”

“Oo ja.”

Ik volgde Henk naar de Wc’s.

De ruimte was verlaten en Henk liet er geen gras over groeien.

We waren amper binnen en hij opende mijn jeans, duwde die omlaag, mijn stijve wipte te voorschijn en die werd dadelijk door Henk gestreeld. Een huivering ging door mijn lijf. Mijn jeans zakte verder omlaag tot op kniehoogte, maar daar stond ik niet echt bij stil, ik was veel te geil om daarop te letten.

Het werd dan nog een stuk opwindender.

Henk loodste me een W.C. hokje binnen, maar dat was erg krap. Het lukte hem toch om mijn sneakers en jeans uit te krijgen; waarna hij een paar stappen terug deed en me bestudeerde.

“Wat een lekker plaatje; trek je shirtje ook maar uit.”

Dat deed ik en stond daar, volledig in mijn blootje, met een ferme erectie en zo geil als ik maar kon zijn.

Na me een tijdje te hebben bekeken kwam Henk op me toe, nam mijn kin beet, zoende me vol op de mond en begon me dan te likken. Mijn hele naakte lijf likte hij en op dat moment was ik zo geil dat het me geen bal kon schelen indien er iemand binnen kwam. Hell ik zou het zelfs op de markt hebben gedaan, zo geil was ik.

Dan begon hij mijn lul te likken. HEMELS.

Het was ongelooflijk lekker. Hij lurkte aan mijn stijve tot ik het niet meer houden kon en ik oncontroleerbaar begon te spuiten. Alles slikte hij in en likte daarna de allerlaatste restjes van mijn lul.

Hij keek me daarna aan, glimlachte, opende zijn broek en toverde zijn lekkere lul tevoorschijn. Onmiddellijk nam ik zijn pik in mijn mond tot hij me van zich wegduwde. Ik wist dadelijk wat hij wilde en aarzelde geen seconde. Ik draaide me om, in het W.C. hokje, spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en leunde dan voorover, steunend op de sasbak.

Zijn natte eikel duwde onmiddellijk tegen mijn gaatje en langzaam verdween zijn paal in me. Ik werd dan lekker hard en lang door hem geneukt.Net voor hij zou klaarkomen trok hij zich terug en liet me zijn paal in mijn mond nemen, waarna hij in een paar tellen begon te spuiten.

Ongelooflijk, maar tijdens het hele gedoe kwam er niemand de Wc’s binnen.

Even nadat Henk klaar gekomen was hoorden we iemand naderen. Henk stopte zijn lul weg, trapte mijn sneakers en jeans het hokje binnen, ik sloot de deur en verliet na een tijdje het hokje om nog wat te drinken aan de bar, met Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *