Author picture

Droom

Ik werd wakker, ik lag naakt bovenop de lakens, met een nog behoorlijke erectie…
Op mijn buik en langs mijn billen voelde ik de wat kleverige wit-grijze vochtsporen van een ejaculatie. Vreemd, ik had mezelf toch niet bemind …
Maar plots wist ik het weer: ik had gedroomd: ja, ik had in mijn droom een climax bereikt en mijn liefdessappen uitgeschoten.
Mijn hand gleed tussen mijn benen. Ik omvatte mijn liefdespaal en sloot mijn ogen … de droom kwam weer in al zijn scherpte …

Annie, mijn vriendin die kinesiste is, had me gevraagd haar te komen oppikken rond 22.30u op een voor mij onbekend adres. Ze had niet gezegd bij wie ze zou zijn. 
Ik ging ervan uit dat ze naar een patiënt ging en had haar alleen maar gevraagd hoe ze er naar toe ging. “Te voet “ had ze geantwoord, “ dat is een fijne wandeling voor een zomeravond “
Ik was tijdig vertrokken om zeker niet te laat te komen…Ik wist immers ook niet hoever het opgegeven adres van dat van Annie verwijderd was. Wonder boven wonder vond ik het adres probleemloos. 
Het was een gerestaureerde boerderij die helemaal aan het einde van een donkere straat lag. Er was geen deurbel maar wel een ouderwetse deurklopper. 
Ik klopte driemaal en wachtte … er gebeurde niets. Ik probeerde het nogmaals maar er werd geen gehoor gegeven aan mijn kloppen. Ik besloot om even rond het huis te lopen, misschien was er nog wel een andere deur.
Ik draaide het hoekje om en zag een volle plaat-ijzeren poort van zo’n 2.50 meter hoog.
Geen bel of klopper te bespeuren. Met mijn kneukels roffelde ik op de ijzeren plaat, alles bleef stil. Ik nam de klink vast en draaide ze naar links… de poort draaide geruisloos open. Ik stond op een soort binnenplein en zag wat verder hoe er licht scheen door een raam aan de rechterkant. Ik liep op het lichtschijnsel af. 
Bij het raam gekomen keek ik voorzichtig naar binnen. Er was niemand te zien. Ik keek binnen in een sober ingerichte slaapkamer met zachtblauw geschilderde muren. In het midden stond een hoog bed met daarop enkel een violet onderlaken en twee gebloemde kussens. Tegen de linkermuur bevond zich een lage commode met daarop een aantal potjes en flesjes én, wat me direct opviel: twee vibrators. Eén grote paarse én een klein zwart speeltje. Boven de commode hingen drie erotische tekeningen: de eerste tekening toonde een naakte vrouw, met tamelijk grote borsten en kleine tepels. Ze zat in de lotushouding. Haar blonde haren vielen tot net op haar schouders. De tweede tekening was er een van een tamelijk kleine vrouw die, steunend op haar knieën en haar handen, een prachtige kijk gaf op haar weelderige bos zwart schaamhaar. Zij had ros geverfd hoofdhaar dat in lange, wat gekrulde lokken langs haar hoofd naar beneden viel. Op de derde tekening zag ik hoe de beide vrouwen dicht tegen mekaar zaten. De blonde vrouw zat met gespreide benen op de grond en de kleine zat daar tussenin. De handen van de blondine rustten op de kleine maar stevige borstjes van haar “ partner “ . De vingers op de borstjes waren wat gespreid zodat ik duidelijk kon zien hoe groot en stevig de tepels waren. Beide vrouwen hadden de ogen gesloten en hun mond hing, heel sensueel, half open. Ik vond het prachtige tekeningen maar… ik kon hier toch niet eeuwig blijven staan staren. Net toen ik me wilde omdraaien en op zoek gaan naar Annie, zwaaide de deur, recht tegenover het bed, open en een grote, blonde vrouw, gekleed in een zwart satijnen négligé stapte de kamer binnen. Ik herkende onmiddellijk de vrouw van de tekening. Met een sensueel traag gebaar ontdeed zij zich van haar négligé dat op de grond naast het bed viel en ze ging, op haar buik en met gespreide benen, op het bed liggen. Ze lag nog maar net neer of daar verscheen mijn Annie. Gekleed in een doorschijnend babydolletje, waaronder zij volledig naakt was, stapte zij op de commode af, koos er een flesje uit en liep dan naar het bed toe. De vrouw op het bed bewoog niet.
Annie zette zich op haar knieën tussen de gespreide benen, goot wat uit het flesje in haar handen en begon de vrouw te masseren. Haar kleine handen gleden met geoefende gebaren over de rug en de schouders . Met lichte druk masseerde zij de nek. Dan kwamen de armen aan de beurt. Op het eerste gezicht zou je gezegd hebben dat de vrouw sliep maar af en toe merkte je duidelijk hoe er een lichte trilling van genot door haar lichaam ging. Annie verplaatste zich zodat ze het stevig kontje van de vrouw onder handen kon nemen. Beginnend met draaiende bewegingen naar de binnenkant van de billen toe, gleed zij over de binnenzijde van de dijen naar de voeten toe. Je zag nu duidelijk hoe de vrouw op het bed intens genoot van Annies zalige handen. Ik weet niet hoe lang de massage van de achterkant duurde maar ik zag wel dat Annie op geen enkel ogenblik moeite deed om de vagina, verstopt in een bos goudblond haar, te beroeren. Als de billen van mekaar werden getrokken door de masserende handen merkte ik dat Annie het poepgaatje van de blonde vrouw wel zachtjes streelde en het telkens wat opentrok. Zo zag ik dat dit kleine gaatje lichtbruin was en dat er kleine goudblonde haartjes rondom stonden. Het leek wel een verkleinde versie van een vagina. De blonde vrouw genoot zichtbaar van deze speelse aanrakingen van haar protje. 
De blondine ging plots op haar knieën zitten, Annie schoof opzij en daar lag nu die vrouw op haar rug, de benen alweer wijd gespreid. 
Annie deed opnieuw wat van het flesje op haar handen en gaf nu de voorkant een massagebeurt. De kleine tepels van de grote borsten priemden als duimspijkers omhoog. Wat me nu pas opviel waren de zeer grote, haast donkerbruine tepelhoven van de vrouw die onder mijn kinesiste haar handen lag te genieten; want dat was overduidelijk: ze genoot ! De masserende handen waren nu op de buik van de blonde vrouw. Met draaiende bewegingen, glijdend rond de navelbuik, toonde Annie hoe bedreven zij wel was. Als haar handen zich naar de binnenkant van de dijen verplaatsten kwam er een schokbeweging door het lichaam van de blonde. De enkels en de voeten waren nu aan de beurt en ik zag nog maar eens hoe de gemasseerde vrouw intens genoot. Annie concentreerde zich nu echt op de enkels en de voeten en zij zag dus niet hoe de vrouw haar handen naar haar liefdesplekje had gebracht en door het blonde schaamhaar op zoek ging naar genot. Ik zag duidelijk hoe ze, met zachte vingerbewegingen, haar clitoris naar buiten vingerde. 
Als Annie ophield met het masseren stokte ook de bewegingen van de blonde vrouw. Annie stapte van het bed af en juist op dat moment ging de deur weer open en de “ partner “ van de blonde verscheen. Zij was geheel naakt en zij ging bovenop haar vriendin op het bed liggen . Ze zorgde ervoor dat haar kleine stevige borstjes op de zwaardere borsten rustten. Haar rechterbeen was wat gebogen en ik zag duidelijk hoe ze haar knie tegen de schaamstreek van haar bedgenote drukte. Ik had dit nog nooit gezien ! Die twee vreeën niet echt in de zin van het woord; neen, door mekaars huid te voelen schenen ze een zalig gevoel te beleven. De kleinste bewoog haar lichaam heel zachtjes heen en weer, ze gleed als het ware in kleine draaiende bewegingen over het andere lichaam heen. Het geolied lichaam van de blonde maakte dat een stuk makkelijker. Ik keek als gehypnotiseerd naar de beide vrouwen op het bed. En dan plots realiseerde ik me dat Annie niet meer in de kamer was. Verdomd, ik had haar niet zien buitengaan … waar zou ze zijn? 
Maar veel tijd om na te denken had ik niet want in de kamer gebeurde alweer iets nieuws. 
De kleine vrouw was van het lichaam van haar vriendin afgegleden en lag nu, op haar rug, naast haar. De blonde stond recht, liep op de commode toe en kwam terug naar bed met de kleine zwarte vibrator in haar hand. Ik hoorde plots een zacht zoemend geluid en ik besefte dat de vibrator was aangezet. 
Ik wist nu dat de twee met mekaar gingen vrijen en dat ik zoiets nog nooit levensecht gezien had. Bij die gedachte groeide mijn erectie met enkele centimeters.
De blonde zette zich voor het rossekopje en begon met draaiende bewegingen van de vibrator haar kutje te strelen. Ze bracht de vibrator niet in maar stimuleerde duidelijk de clitoris. Ze gebruikte maar één hand want met haar vrije hand streelde ze haar eigen kut. 
Ik keek ingespannen toe en dan plots voelde ik twee handen rond mijn lichaam. Ik herkende onmiddellijk de handen van Annie. “ Stt “ fluisterde ze, “ zeg maar niks “
Haar vingers hadden intussen de knoopjes van mijn hemd al losgemaakt en een ogenblik later stond ik daar met naakt bovenlijf. Ik voelde Annies borstjes tegen mijn naakte rug priemen door haar babydolletje heen. 
Ze knoopte nu mijn broek los, trok ze naar beneden en streelde heel even mijn liefdespaal die nu, dank zij Annie, maximale afmetingen had aangenomen. Ik stapte uit mijn broek en op dat zelfde ogenblik werd mijn slipje naar omlaag getrokken. Ik schopte mijn slippers uit. Annies handen omvatten mijn lul , waarvan ik het gevoel had dat hij nog altijd groeide. Ik voelde die zalige handen van Annie die met langzame op en neergaande bewegingen over mijn kloppende knots gleden.
Ik keek naar binnen in de kamer en zag hoe de rosharige vrouw de grote paarse vibrator in haar sterk behaarde kut had gestopt en hoe haar onderlichaam schokte van genot. De blonde vingerde zichzelf verder met haar linkerhand en met haar rechterhand stootte zij met korte bewegingen de zwarte vibrator in haar poepgaatje. Het was een overweldigend gezicht maar het gevoel dat ik had was nog overweldigender omdat Annies handen me over op mijn lichaam streelden en mijn penis op een plagende wijze streelden. 
Ik hield het niet langer uit… Ik draaide me om en zag dat wondermooie lichaam van mijn Annie. Ik trok haar babydolletje over haar hoofd en daar stond ze: helemaal naakt, zoals ik haar al zo dikwijls gezien had maar … elke keer weer was ze voor mij anders, mooier en sensueler. 
Haar tepels stonden stijf vooruit en haar venusheuvel bolde zacht op. 
Ik nam haar in mijn armen, draaide haar naar het raam toe en drukte mijn onderlichaam stevig tegen haar aan. Over haar schouder zocht ik haar mond. Haar lippen vonden de mijne en onze tongen likten en zogen in een lange tongkus.
Annie leunde voorover op de vensterbank en keek samen met mij de kamer in. 
Het roske zat nu geknield achter de blonde die op handen en voeten steunend op het bed zat. Met haar ene hand schoof ze de grote vibrator in de blonde kut en met haar andere hand duwde ze de kleine zwarte vibrator in het lichtbruine, blondbehaarde poepgaatje. Er werd geen woord gesproken tussen de beide vrouwen. Je hoorde enkel wat ‘ oohh ‘s ‘‘ aahhh ’s en ‘ mmmmhhh s ‘ . Het was duidelijk dat die twee genoten van hun liefdesspel.
“ Doe je benen uit mekaar, schat “ fluisterde ik tegen mijn Annie. In het schijnsel van de maan had haar lichaam iets mystieks, iets wonderbaarlijks. De vrouwen in de kamer werden steeds geiler en ze bewogen in een opzwepend ritme met mekaar.
Mijn handen gleden tussen Annies billen, ik voelde dat haar kut drijfnat was. Ik streek met mijn vingers langs de openstaande schaamlippen en pikte wat kutsap op dat ik over haar nauwe poepgaatje streek. Annie rilde… ik wist hoe gevoelig zij op dat plekje was. Ze spreidde haar benen nog wat verder. 
Het enige wat voor mij nu telde was mijn Annie. Ik wou haar laten genieten zodat ik zelf ook zou genieten.. genieten van Annies lichaam terwijl ik twee geile, onbekende vrouwen kon bezig zien. 
Ik boog me over haar en begon met haar te zoenen . Vertrekkend in haar nek, naar beneden glijdend langs haar oor, speels knabbelsabbelend op haar oorlelletje… even met mijn tong in haar oor… dan langs de rug tussen haar schouderbladen naar haar kontje… rondzoenend in de nierstreek. Mijn handen waren op haar borstjes, mijn vingers kneedden voorzichtig de tepels; voor mij voelden ze aan als twee clitorissen…. Oooh zalig !
Ik drukte me wat dichter tegen haar aan zodat ik makkelijker met die overheerlijke borstjes kon spelen. 
Ik zag hoe Annie haar handen naar haar liefdesspleetje bracht en met heel voorzichtige bewegingen zichzelf streelde. Mijn erectie groeide nog bij de aanblik van dit zalig moment. Ik ging onafgebroken verder met haar borstjes te kneden en haar tepels te wrijven tussen duim en wijsvinger. Annie stond daar, voorover gebogen , met wijd gespreide benen en half open mond. Ze kreunde haast onhoorbaar: “ Oh lekker … jaaaah schatteke…. Lekker … “
Onze bewegingen pasten zich aan mekaar aan. Mijn kneden van haar borstjes en vooral het rollen van haar tepels zetten haar blijkbaar aan om haar wrijfritme wat op te voeren .Kutsappen kwamen naar boven … Ik voelde hoe Annie naar mijn stijve lul verlangde en dat zij op weg was naar een orgasme… “ OOOh lekker, lekkerrrr “ fluisterde ze “
Met een flinke stoot duwde ik mijn penis in haar zompige kut. “ Whooo “ zei Annie, draaide even met haar kont en hield me diep in haar gevangen met haar kutspieren. 
Ik zag hoe de twee vrouwen in de kamer een andere houding hadden aangenomen… ze lagen 69 en likten mekaars kut met volle overgave.
“ Mhhhhmmmmm oooooohhh ….lekker….. lekker lekker… mmhh “ kreunde Annie als ik mijn pook diep in haar heen en weer bewoog.
De aanblik van de twee genietende lichamen en de geluidjes die Annie maakte bezorgden mij overheerlijke genotsrillingen . “ Neem me in mijn kontje “ smeekte Annie. Ik trok mijn liefdesknots uit haar vagina, trok met beide handen haar protterke open en stootte diep in haar. Het nauwe gaatje omsloot mijn penis helemaal en ik voelde een overheerlijk genot opborrelen. Annie bewoog haar kontje met roterende bewegingen, ik gooide mijn hoofd achterover en stootte met ritmische bewegingen.
Plots hoorde ik in de kamer twee langgerekte “ Aaaahhhhh ‘s “ en evenveel “ Ohhmm ‘s “ en juist ook op dat ogenblik voelde ik hoe Annie, met mijn lul in haar kontje schokkend klaarkwam. “ Ooooooohghghh lekker…lleeekkkeerrr “,
schokte ze. 
Als een brullend dier kwam ik samen met haar klaar en schoot een lading heet liefdesvocht in haar kontje.

Ik werd wakker … het was een droom maar het sperma was er wel degelijk en was het bewijs hoe zalig ik was klaargekomen .. al was het dan ditmaal maar in mijn droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *