Author picture

Dubbel leven

Ik kom de keuken binnen, me afvragend hoe het zover is kunnen komen. Ik ben nochtans gewaarschuwd door al mijn vriendinnen, of toch door degene die het wisten. Al zijn dat, nu ik erover terugdenk, niet zo erg veel. Misschien is dat al een eerste aanwijzing dat ik vanbinnen toch wel weet dat het fout is.

Vanaf welk moment ga je vreemd? Is dat het moment dat de begeerte voor die andere de kop opsteekt? Of het moment wanneer je lichamelijk aan elkaar toegeeft? Wat is erger, de foute persoon kussen? Of het willen kussen?

Als je twee levens leidt, mag je dan ook twee liefdes hebben?  Al deze vragen razen door mijn hoofd op dit late uur.

Ik doe mijn hoge hakken uit en houd ze vast in 1 hand terwijl ik de keukendeur achter me terug sluit. Het licht doe ik niet aan, de maan verlicht genoeg om mij doorheen de keukente leiden. 

Ik plaats mij op een barkruk aan de hoge keukentafel. Mijn vast plekje in de keuken, hieraan ontbijt ik elke dag tijdens de . In het weekend als mijn man thuis is eten we aan de grote eettafel, ook voor ontbijt. Ik vraag mij af of dit ook gebeurt zou zijn moest hij gewoon elke dag thuiskomen na zijn werk in plaats van enkel in het weekend. Zoals een normaal koppel.

Maar dadelijk daarop vraag ik mij ook af of ik dat wel zou willen? Mijn leventje heeft zijn vorm gekregen door zijn werk. In de week is het mijn leven, in het weekend ons leven,…  maar eerder zijn leven, zijn vrienden, zijn familie. 

Als ik op de barkruk zit voel ik plots heel bewust dat ik onder mijn kleedje geen ondergoed meer aan heb en een glimlach verschijnt even op mijn gezicht. Ik voel me schuldig en opgetogen op hetzelfde ogenblik.

Het is  twee uur s‘ nachts en ik zou al lang in bed moeten liggen, morgen moet ik werken maar ik zit hier aan de keukentafel in mijn zomerkleedje, zonder ondergoed en klaarwakker door wat er net gebeurt is en vooral nog steeds botergeil

De keukenvloer voelt fris aan als ik opsta om mij een glas witte wijn in te schenken. Ik beschouw het als een nachtmutsje maar weet wel beter. Dit is uitstelling om te moeten gaan slapen. Morgenavond komt hij, mijn man, terug en ik weet niet hoe ik mij moet gedragen op dat moment, hoe ik mij zal voelen, of zou moeten voelen.

Het licht van de koelkast schijnt op mijn zwart jurkje, mijn tepels priemen nog steeds door het stof, al van sinds het restaurant. Al van sinds de geilheid me overmande.

Ik neem een slok van mijn glas en bedenk me in wat voor een miserie ik me nu weer gewenteld heb. Dit is zo tegen mijn natuur, tegen mijn eigen principes. Maar waarom voel ik me dan niet slecht? Waarom schaam ik mij niet voor het brandend gevoel dat ik tussen mijn benen voel?  Waarom zie ik als ik mijn ogen sluit hem daar nog steeds staan in enkel zijn jeans en zijn begeerte.

Ik neem nog een laatste slok van mijn glas en zet het terug op tafel langs mijn hoge hakken en mijn sleutels. Opruimen is voor morgenvroeg. 

Ik wandel naar de slaapkamer en ook daar doe ik de moeite niet om het licht aan te doen. De open gordijnen laten genoeg maanlicht binnen om mijn weg te vinden. Ik trek mijn kleedje over mijn hoofd en laat het op de grond vallen. Naakt kruip ik in bed. De zijden lakens voelen aangenaam koel aan tegen mijn nog steeds overhit lichaam. God, ik kan nu wat afkoeling gebruiken. Tegen alle verwachtingen in val ik toch nog snel in slaap en wordt pas wakker door het zonlicht dat door de open gordijnen in mijn gezicht schijnt. 

Ik neem mijn ontbijt in stilte aan de keukentafel. Het gewoonlijke ochtendritueel waarbij ik uitgebreid ontbijt terwijl ik naar het nieuws luister op de radio sla ik vandaag over. In de plaats daarvan heb ik snel een douche genomen en neem ik enkel een kop koffie aan de keukentafel. Mijn stiletto’s op de keukentafel lijken nu een blijvende herinnering aan gisteren. Het lijkt of ze me aanstaren op een beschuldigende toon. Ik zet ze ver weg in de schoenenkast alsof ik op deze manier ook de gebeurtenis van gisteren ver weg wil stoppen.

Als ik klaar ben om naar mijn werk te gaan neem ik mijn gsm en zie dat ik een bericht heb. Bij het openen merk ik dat het van hem is. Van Vincent.

“Je bent iets vergeten.” Is alles wat er staat geschreven. Maar er is wel een foto toegevoegd. Een foto waarop een rode slip is te zien. Mijn rode slip, die ik gisteren aan had vooraleer ik naar hem toe ging.

Even weet ik niet wat ik hiermee aan moet.

De foto van mijn slip is 10 maal meer confronterender dan mijn stiletto’s die op tafel stonden deze morgen.

Wat moet ik hem hierop antwoorden?

“Ik denk dat gisteren een fout was.” stuur ik hem terug.

“Weet je dat zeker?” krijg ik bijna dadelijk terug van hem.

“Ik denk het wel.” stuur ik hem liegend door.

Ik lees en herlees dat laatste berichtje van hem. Niet wetend in welke toon hij dat geschreven heeft. Zelfverzekerd, boos, angstig,….

Mijn sleutels van het aanrecht nemend loop ik de deur uit richting het station.

Zoals elke dag neem ik de trein naar het werk en in die 45 minuten durende rit durf ik het aan om terug aan gisteravond te denken.

Ik zie hem nog zitten in het restaurant. Ongeschoren, super mannelijk. Helemaal niet op zijn plaats in dit veel te dure restaurant maar net om die reden zo duidelijk aanwezig voor mij. Ik denk dat op het moment dat hij me begroette en me op mijn wang kuste (waarbij hij iets te kort bij mijn lippen kwam) er al een eerste grens gebroken was voor mij.  Mijn dagelijks leven werd plots saai toen hij bij me aan tafel zat. We zaten daar in stilte, en zeiden voor een tijdje geen woord. Geen van beiden wist te verwoorden wat we eigenlijk wilde zeggen. Tot hij de stilte verbreekt en nonchalant het woord neemt.

“Ik wil je!” zegt hij plots. Even kijk ik hem verrassend aan.

“Ik kan het niet anders verwoorden.” gaat hij verder. 

“Sinds je hier binnenwandelde heb ik al een stijve en ik weet dat jij diezelfde opwinding ook voelt.”

“Hoe kan jij dat nu weten?” probeer ik hem koel te antwoorden maar lieg ik keihard tegen mezelf want toen ik hem zag zitten smolt ik al bijna. 

Ik vraag mij af hoe hij zo een aantrekkingskracht op mij kan hebben terwijl ik hem nog maar enkele dagen ken.

“Enerzijds door je tepels die keihard doorheen je jurkje priemen sinds je me zag en anderzijds ben ik er zeker van dat je slipje nu kletsnat is.”

“Misschien.” Antwoord ik hem en ik probeer de blos op mijn wangen te onderdrukken.

“Ik zou je graag hier en nu nemen maar dat is te gevaarlijk, ik weet het. Daarom gaan we het anders doen. Jij doet nu uw slipje uit en geeft het aan mij. Dan drinken we snel iets en haasten ons naar mijn huis en daar neuk ik je! Wat denk je?

Zelfverzekerd kijkt hij me aan en wacht mijn antwoord af.

Ik glimlach en kijk hem zwoel aan. Even vraag ik mij af wat te doen. Nu toegeven, op het minste dan ook is mij in heel wat problemen storten. Het verstandigste zou zijn om nu op te staan en terug naar huis te wandelen? Maar mijn kloppend hart beslist daar anders over. Mijn handen glijden onder tafel, zo onopvallend mogelijk ga ik onder mijn kleedje en til mijn kontje even op. Mijn vingers haken achter mijn rood slipje en trekt het naar beneden. Gelukkig zitten wij in een hoek in het restaurant waar niemand ons ziet.

Ik prop mijn slipje in mijn hand en voel duidelijk dat het nat is. Verdomme, ik haat het als hij zo gelijk heeft. Hij kijkt me aan en legt zijn linkerhand op tafel, open wachtend op zijn trofee. Ik staar hem recht in zijn ogen aan en leg terwijl zijn prijs in zijn hand.

“Ik wil niets drinken. Ik wil nu naar huis. Je hebt gelijk, het is te gevaarlijk hier. Daarom dat we nu opstaan en naar uw huis gaan. Zodat je me daar neemt en daarna scheiden onze wegen. Dit is niet goed voor ons beiden. Maar ik kan niet verder zonder een degelijk afscheid.

Hij trekt zijn hand terug en mijn slipje verdwijnt in zijn broekzak. Dan staat hij op en loopt zonder omkijken het restaurant uit.

Verbouwereerd blijf ik achter, niet wetend hoe ik dit moet opvatten. Ik overweeg even om mij een glas wijn te bestellen om te kalmeren maar alvorens ik de ober kan wenken krijg ik een berichtje binnen. Ik open mijn handtas en lees dat het van hem is. 

“Waar blijf je? Ik ben al bijna thuis!” lees ik op mijn scherm.

Ik lach, sta op en loop het restaurant uit. Ik voel de frisse wind tussen mijn benen op de plaats waar een paar minuten geleden nog mijn slipje zat. Maar de frisheid kan de temperatuur daar niet doen dalen.

Met een snelle pas rep ik mij naar zijn appartement. 

Vrijwel onmiddellijk als ik aan zijn deur klop wordt deze opengedaan alsof hij er vlak achter stond te wachten. Hij neemt mijn hand vast en trekt me naar binnen. Ik heb nauwelijks de kans om zijn appartement te bekijken want hij tilt me op en duwt me tegen de muur.Ik vouw mijn benen om hem heen als onze lippen elkaar raken. Dit is het moment van totale overgave. 

Zijn handen omvatten mijn blote billen als hij me vurig tongt.

Mijn handen verkennen zijn gespierde rug en proberen ondertussen zijn T-shirt over zijn hoofd uit te trekken. Hij zet mij op de grond en helpt me door met één hand zijn shirt uit te doen. Zijn gespierde borst toont zijn lichamelijke topconditie maar zijn littekens tonen ook de sporen van een hard leven. Ik kus zijn borstkas, en zak langzaam naar beneden via zijn harde buikspieren. Ter hoogte van zijn jeansbroek knoop ik deze los en neem die mee op weg naar beneden. Eenmaal op mijn knieën glijden mijn handen via zijn gespierde kuiten en zijn bovenbenen naar zijn boxershort. Ook deze trek ik naar beneden en dadelijk springt zijn harde mij tegemoet. Ik neem hem vast met mijn rechterhand en kus zijn ballen. Gevolgd door een lange langzame lik van onderaan zijn schacht naar het topje van zijn penis. Ik wil hem gewoon helemaal hebben al besef ik dat ik verkeerd bezig ben. Maar hij is onweerstaanbaar voor me. Hij staat hier nonchalant te kijken hoe ik zijn penis verwen. Niet wetend dat zijn blik me nog meer doet smelten. Vol overgave stort ik me op hem en neem zijn lid helemaal in mijn mond. 

Vastberaden begin ik hem te pijpen met diepe bewegingen. Mijn linkerhand omvat ondertussen zijn ballen terwijl mijn rechterkant zich naar zijn kontje begeeft. Daar voel ik 2 harde gespierde wangen die lijken samen te trekken telkens als ik zijn penis het diepst als ik kan in mijn mond neem. Zijn rechterhand glijd in mijn hals naar mijn achterhoofd waar hij mijn haar in zijn vuist vastneemt. Dan begint hij met zijn bekken te stoten en bepaald zo het tempo van de pijpbeurt. Hij gaat diep maar weet telkens net op tijd terug te trekken dat hij niet te diep gaat zodat ik rustig door kan gaan. Ik wil hem zo laten komen, ik wil hem proeven, iets wat ik niet snel doe met mijn man maar hier op dit moment voelt het gewoon juist aan. Ik hoor hem kreunen en besef dat hij zichzelf aan het klaar neuken is in mijn mond. Ik laat het toe, sterker nog, ik wil het graag. Ik herhaal voor mezelf in mijn hoofd, “Dit is even mijn moment van totale overgave.” Maar toch na een tijdje houd ik hem tegen, ik wil hem klaarmaken, niet hij zichzelf. Opnieuw neem ik de controle en pijp hem verder. Ik zuig hard op zijn eikel om daarna langzaam zijn penis zo diep ik kan in mijn mond te laten glijden. Korte snelle bewegingen wissel ik af met diepe lange halen. Ik vraag mij even af of hij me zal waarschuwen voor hij komt maar alvorens deze gedachte geëindigd is, hoor ik een grom uit hem komen, zwelt zijn eikel in mijn mond en vult een eerste straal heet zaad mijn mond. Dadelijk daarop komt er een tweede en een derde straal. Hij kijkt me diep aan op het moment dat hij zijn penis uit mijn mond haalt.

Er is één druppel die uit mijn mond glijd maar voor hij aan mijn kin komt veeg ik hem op met mijn vinger en breng naar mijn mondje bij de rest van zijn zaad. Daarna slik ik alles door.

Hij trekt mij omhoog en draagt mij verder naar de eetkamer waar hij me op de eettafel legt. Dadelijk knielt hij tussen mijn benen en begint de binnenkant van mijn dijen te kussen en werkt zich zo naar het midden toe. Met elke aanraking van zijn lippen korter bij mijn poesje, lijkt het of ik meer en meer smelt.

Ik maak mij een holle rug zodat ik mijn kleedje kan uittrekken en ik helemaal naakt op zijn eettafel lig. Net op dat moment likt hij heerlijk mijn poesje en kan ik het niet laten om te kreunen. Ik voel dat ik kletsnat ben tussen mijn benen en vind het zalig zoals hij me proeft. Het is lang geleden dat ik nog zo opgewonden ben geweest. Heel beheerst likt hij mijn schaamlippen, mijn gevoelige clit. Zijn linkerhand gebruikt hij om mij stil te houden zodat ik niet beweeg met mijn heupen terwijl zijn rechterhand mijn borsten streelt. Behendig rolt hij mijn stijve tepels tussen zijn vingers.

Als zijn rechterhand terug afdaalt gebruikt hij deze om een vinger in mijn kletsnat grotje te laten verdwijnen, al snel volgt er een tweede. Hij vingert me hemels terwijl hij er toch in slaagt om me te blijven likken. Ik steven keihard en snel op een orgasme af.Mijn eigen handen omvatten nu mijn borstjes, knijpen zacht in mijn tepels. Ik snak naar adem wanneer ik mijn toppunt bereik. Zijn twee handen omvatten nu mijn heupen om mijn oncontroleerbare bewegingen wat te kunnen beperken.

Terwijl mijn orgasme wegebt, staat hij op en gaat een beetje verder tegen een kast leunen terwijl hij me aankijkt. Ik kom half recht en leun op mijn ellebogen en kijk hem terug aan. Mijn benen sluit ik netjes voor zoverre dat netjes nog van toepassing is als je poedelnaakt op een eettafel ligt.

Hij stapt terug op mij af en opent met zijn handen terug mijn benen zodat hij er tussen in kan komen, dan ….

De metro kondigt mijn halte aan en haalt mij uit mijn levendige herinnering. Ik heb er rode wangen van gekregen. Een mengeling van schuld, opwinding, verwarring en kriebels doorklieven me als ik uit de metro stap, ik probeer mijn 2 mannen uit mijn hoofd te zetten. Dat zijn zorgen voor na 5 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *