Author picture

Een sexdate uit China

Hoi mijn naam is John en ik heb mijn vrouw een tijd geleden in China ontmoet. Ik was daar voor werk en was voor langere periode gestationeerd in China. In het begin had ik het niet zo naar mijn zin. Ik kende niemand en was de taal vooral niet machtig. Ik had via werk wel enige collega’s waarmee ik op stap ging, maar dat kon ook haast niet altijd waardoor ik op den duur toch wel zat met grote leegtes als het ging om een bezigheid hebben.

Ik kreeg van een van mijn Chinese collega’s het voorstel om op een online date site te zoeken naar een leuk iemand om te leren kennen. Hij garandeerde me dat ik zeker wel iemand zou ontmoeten daar. In China was het online daten ook al goed in populariteit toegenomen en het leek me zeker wel een leuk idee om op die manier iemand te ontmoeten. Ik had geen relatie in Nederland dus kon ik me wel zeker daar op de site vestigen dacht ik. Ik maakte een profiel aan, natuurlijk met behulp van mijn collega, want alles was natuurlijk in eerste instantie in het Chinees.

Ik plaatste er een leuke foto bij maar vermelde vooral dat ik een buitenlander was die voor langere periode in China was. Het duurde even maar na een paar dagen kreeg ik een paar berichtjes binnen van 4 leuk uitziende Chinese dames. Een voor een ging ik hun berichten na en hun profiel. Ik had vooral interesse naar een van ze. In het begin leken alle Chinese dames op elkaar voor mij, maar bij haar zag ik wel dat ze er heel apart uitzag en zo reageerde ik terug op haar mailtje. Junmoi was haar Chinese naam en ik vond haar gelijk leuk. We spraken in het Engels met elkaar aangezien ik niet echt Chinees sprak en zij geen Nederlands.

Zo maakten we dan onze eerste afspraak met elkaar om ergens te gaan eten. Ze bracht me naar een leuk Chinees restaurant aangezien ik haar had voorgesteld om me rond te wijzen door haar land en stad. De eerste avond was geweldig met elkaar. Ze was nog mooier in het echt dan op haar profiel foto’s. Ik voelde direct een zekere interesse in haar.

We gingen onze beide wegen op aan het eind van de avond maar we beloofden elkaar nog weer te spreken. Zo bleven we via de date site in contact met elkaar en al gauw gingen we weer op een date. Ook deze was leuk en langzaam begon de wederzijdse interesse toe te nemen. Al gauw was het dat we regelmatig met elkaar uit gingen en uiteindelijk maakte ik zelf contact met haar ouders. Ze waren natuurlijk niet helemaal blij met mij als iemand die uitging met hun dochter maar al gauw wenden ze aan me. Ze hadden ook door dat hun dochter me leuk vond. Na genoeg sliep ze zo af en toe zelfs bij me over.

Ik moest natuurlijk weer naar Nederland en eenmaal terug in bleven we via de dating site met elkaar in contact. Het was voor ons beide zwaar in het begin. Na een paar maanden ging ik terug naar China op vakantie om haar te zien en ik stelde haar toen voor om bij me te komen wonen in Nederland. Het heeft even geduurd om haar zover te krijgen maar na een paar maanden kwam ze de eerste keer bij me op vakantie en toen zag ze het wel zitten.

De rest is een beetje geschiedenis. We maakten alles in orde en als na 2 jaren met elkaar te zijn geweest vroeg ik haar ten huwelijk. We zijn wel in China getrouwd op chinese traditie, wat heel mooi was. Ik ben in ieder geval heel gelukkig met mijn vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *