Author picture

Een weekendje seks

De week zit er weeral op, eindelijk, vooral omdat het zaterdag en zondag feesten geblazen is. Het is namelijk weer Goa in de Ardennen! Ieder jaar opnieuw is er in het zuiden des lands een goafeestje dat alle andere overtreft: openlucht, super chill en veel plezier. Ook dit jaar reed ik samen met twee vrienden ernaar toe.

Daar aangekomen, zette we ons naast de auto, koelbox bij de hand, met het nodige bier en andere alcoholische dranken. Tijd om een voorraadje jointjes aan te leggen. Radio op, lekker sfeertje en steeds meer mensen die arriveren. Wanneer de zon zachtjes begint onder te gaan, beginnen we de tent op te stellen. We zitten naast een groep van drie meisjes en een jongen links, en aan de rechterkant zit een koppeltje. Na een kwartiertje staat de tent en nestelen we ons ervoor. De jointjes gaan vlot rond en na een tijdje komen onze buren ook aan hun tent. Twee lekkere meisjes, de ene, Dannie, zag er beestig uit: 23 jaar, 1.70m groot, slank, donkerbruin lang haar dat in twee leuke staartjes was samengebonden. Ze had een strak bloesje aan, waaronder haar grote, stevige tieten goed vooruit staken. Onder het bloesje droeg ze een kort rokje, met blauwe teenstekers eronder. De andere, Chris, was een donkerblonde vrouw, 32 jaar, ze droeg een lange jurk, waaronder een stevig paar borsten verborgen zat. Zij begon de conversatie.

Mogen we er effe bij komen zitten? Tuurlijk. Ze vroeg van waar we kwamen en na de gebruikelijk introductie begonnen we over andere dingen te lullen. Dannie, die naast me zat, vroeg of ze een jointje mocht rollen. Natuurlijk, hier, neem een voorgerolde. Ze stak de djah op en inhaleerde de rook heel langzaam. Ze zakte achterover en kwam tegen me aan liggen. Haar hoofd lag nu op men schoot. Wil je een blowtje? Ik bukte me voorover, waarna ze aan de joint hees. Ik opende mijn mond en ze plaatste de hare erop. Ze blies de rook binnen en ik inhaleerde. Maar het was niet alleen rook. Ik voelde haar tong in mijn mond dringen die ik counterde met m’n eigen tong. Onze tongen verstrengelden en na een tiental seconden lieten we elkaar los. Ze gaf me de joint en vroeg me haar een blowtje te geven. Ik hees aan de joint en plaatste mijn mond op haar mond.

Opnieuw voelde ik haar tong en ze begon me passioneel te kussen. Haar handen gingen over mijn lichaam en richtte zich daarna op mijn kruis. Ze wreef erover, waardoor ik onmiddellijk een stijve kreeg. We stopten met kussen en ze begon aan mijn oor te knabbelen. Heb je geen zin om even mee naar mijn tent te gaan, vroeg ze. Ik heb nog wat lekkers. We stonden op en verontschuldigden ons tegenover de rest.

In de tent aangekomen pakte ze een zakje, waar paddo’s in zaten. Yes, dat hoort er gewoon bij. Ze kookte wat water en deed de paddenstoelen erin. We gingen naast elkaar zitten en dronken onze thee. Ondertussen babbelden we over van alles. Toen Dannie’s thee op was, zette ze haar tas weg en stond op. Ze deed haar bloesje over haar hoofd en ik ontdekte dat ze geen bh droeg. Haar grote borsten stonden stevig vooruit en haar tepels waren hard als kersenpitten. Ze begon ze te masseren en kneden waarna ze me vroeg om ze te zuigen. Ik stond op en pakte haar borsten vast en kneedde erin. Ze begon zachtjes te kreunen en ik kuste haar nek.

Ga liggen, zei ik tegen haar. Ze legde haar neer en ik ging naast haar liggen. Mijn handen gingen over haar borst richting haar kruis. Ze hijgde luider en luider en ik taste tussen haar benen. Tot mijn vreugde droeg ze geen slipje. Ik voelde dat ze helemaal kaalgeschoren was en dat haar kutlipjes een beetje openstaan. Ik manoeuvreerde mijn vinger ertussen en spreidde haar lipjes. Mijn vinger verdween in haar kutje. Ik bewoog mijn vinger zachtjes in en uit haar lekkende spleetje dat een soppend geluid produceerde.

Lik me, begon ze te sissen. Ik kroop tussen haar benen en begon de binnenkant van haar dijen zachtjes te kussen, richting haar kutje. Bij haar schaamlipjes aangekomen, likte ik eraan waardoor er een huivering door het lichaam van Dannie heenging. Ik likte haar klitje en spreidde haar lipjes met mijn vingers. Mijn tong verdween in haar kutje en likte erop los. Ze begon steeds harder te kreunen terwijl ze met haar lekkere kontje begon te draaien. Ik stopte een vinger in haar kut en likte harder aan haar klit. Mijn tong ging richting haar aars en ik hof haar kontje een beetje op waardoor ik haar aarsje beter kon likken.

Ze vond dit blijkbaar heel lekker, want ze spreidde haar kont met haar twee handen waardoor ik alle ruimte kreeg. Ik wil je in mij! Ik ben zo geil als boter. Stop alsjeblief die lekkere neukstaaf van jou in mijn geile kutje. De paddo’s begonnen blijkbaar goed te werken want de manier waarop ze lag te kronkelen had wel iets psychedelisch. Ik stond op waarna ze mijn broek naar beneden schoof. Mijn stijve sprong naar voor. Ze pakte hem direct vast en begon er zachtjes aan te trekken. Mijn voorhuid glom helemaal van de geilheid. Ze boog haar hoofd en likte aan mijn eikel. Ze likte over de hele lengte van mijn paal, waarna ze hem helemaal in haar mond nam. Ze begon er als een bezetene aan te zuigen, terwijl ze zachtjes mijn ballen masseerde. Ik voelde dat het niet lang ging duren. Dannie merkte dat ook en begon harder aan mijn lul te zuigen. Het sperma borrelde naar boven en met lange halen schoot ik al mijn geile zaad in haar mond.

Ja, slik maar lekker door. Mmmhhh, dat was het enige wat ze kon zeggen. Ze haalde mijn lul uit haar mond en stak hem tussen haar tieten. Dat vind je lekker hé, zo tussen mijn tieten. Ik zie dat je nog een behoorlijke stijve hebt. Dat is het grote voordeel van drugs. Dat weet ik, daarom wilde ik met jou paddo’s nemen. Ik stak nog een jointje op, terwijl ik rustig met mijn stijve tussen haar tieten voort bewoog. Ze drukte haar borsten dicht tegen elkaar, waardoor mijn lul helemaal geklemd zat. Ik zie dat je weer helemaal paraat bent.

Kom steek je lekkere stamper nu maar eens in mijn kutje. Ik ging op haar liggen, terwijl ze mijn lul richting haar kutje leidde. Hij schoof moeiteloos binnen. O ja, lekker, steek hem er helemaal in, ja dieper, o wat heb jij een lekkere neuker. Ja neuk me helemaal verrot. Ik ben van jou, misbruik mij. Mijn lul schoof in en uit terwijl ik haar borsten hard kneedde. Draai je om, dan neuk ik je lekker op z’n hondjes. Ze draaide haar om en ik ging achter haar zitten. Ik plaatste mij penis tegen haar grotje en mij lul verdween er helemaal in. Ja, lekker, steek hem er maar goed diepe in. O ja, ga door, sneller, ik voel dat ik ga komen. Blijf pompen, ja lekker harder, harder, ja jaaa , ik ga komen… ik kooooooommmmmm!!!!!!!!!! O schat je bent zo lekker! Blijf pompen, ik voel dat ik nog eens ga komen.

Mijn lul ging sneller en sneller in haar kut. Haar geslacht trok weer samen, en ze beleefde haar tweede orgasme. Mmmmmmmmmmmm, lekker…. Mijn lul stond nog steeds stijf vooruit, maar ook Dannie had dat gezien. Als beloning mag je me nu in mijn kontje neuken. Ze spreidde haar benen en begon zelf met haar vinger haar kontje te bewerken. Ze stak er een vinger in en begon aan een rustig tempo haar aarsje te vingeren. Mijn eikel stond door dit schouwspel bijna op springen en ik kon niet wachten om haar vingers door mijn lul te vervangen.

Ik plaatste mijn lul tegen haar kont waarna ze zelf nar achteren bewoog, waardoor mijn lul in een keer in haar kontje verdween. Oooooohh, lekker! Ja, steek die lul er maar diep in, dat vind je lekker hé, ik weet het wel, kontneuken dat gaat er bij jullie meestal wel in. Wel bij mij ook, ik vind het ontzettend geil om een harde lul in mijn kont te hebben. Haar aars werd gladder en gladder waardoor mijn lul steeds beter in haar kont verdween. Dieper, dieper, ik wil je helemaal voelen. Oohh, ik scheur helemaal open, je lul is zo groot, maar zo lekker. Ik neukte haar als een bezetene en voelde mijn zaad naar boven komen. Ik ga komen. Neuk me harder, sneller, ik voel dat ik ook nog eens ga komen. Mijn lul ging steeds sneller in en uit haar kont, ze kreunde als een roedel loopse teven. Ik ga komen! Ik ook! Ga goor. Harder! Dieper! Ooooooooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Mijn sperma schoot met harde stralen in haar aarsje, waarna ze naar voorover boog. Een tweede straal kwam op haar rug terecht, waarna ze zich omdraaide. De derde straal vloog in haar gezicht. Ze stak mijn lul in haar mond en zoog hem helemaal leeg. Ze likte mijn eikel helemaal schoon. Mmmm. Dat was lekker, jij weet hoe je een vrouw moet bedienen. Chris stelde voor om nog een dansje te gaan plegen. De twee dames stonden op en liepen richting de menigte. Tot straks, riep Dannie terwijl ze me een vette knipoog gaf. Ik kom zo dadelijk riep ik haar nog toe, maar ik denk niet dat ze het gehoord heeft. Terwijl ik een jointje rolde zat ik nog lekker na te genieten van m’n heerlijke orgasmes. De high zat snel in m’n kop, net als de geilheid, die er eigenlijk nog steeds niet uit was. Ik rolde nog een jointje voor, want ik dacht dat de dames er wel eentje zouden lusten – net als ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *