Author picture

Eerste keer in kontje

Het vorige lente, de vogeltjes zongen de bloemen bloeiden en het seks verlangen was hoog bij mij. Ann begint met een kleedje rond te lopen, soms al eens korter soms al eens langer. De eerste warmte zorgt ervoor dat ze die dag een kort kleedje aan heeft en er onder helemaal niets. We zijn samen aan enkele huistaken bezig als ik haar plots zie voorover buigen om iets op te rapen en haar sterretje en kutje lachen mij toe. Mijn pik komt instant in paraatheid. Ik kon mij op niets anders concentreren.

Na een halve dag werk in huis, stel ik Ann voor om haar een massage te geven om haar een beetje te laten genieten na al dat werk. Ze is gelukkig met het voorstel, we gaan naar de slaapkamer en ze kleedt haar uit. Mij spookt al heel de voormiddag dat lekker sterretje in mijn hoofd en heb dan ook de hele tijd een stijve in mijn broek. Ann gaat op het bed liggen op haar buik en daar wacht dat lekker sterretje weer op mij.

Ik heb Ann nog nooit anaal geneukt, maar de zin was er deze keer zeker en wil en zou een poging doen. Ik besproei haar rug, kontje en benen met een zijde zachte olie en begin met mijn massage. Ann geniet er zichtbaar van. Van haar rug tot in haar nek en terug. Dan naar haar onder rug en kontje. Dan van haar kontje naar de benen en terug. Ze ligt daar nu zo ontspannen, dat ik mijn kans waag. Met één vinger streel ik zachtjes over haar kontgaatje en tot mijn grote verbazing hoor ik een kreuntje uit Ann haar mondje komen. Dit was voor mij het teken om mijn kans te gaan, met mijn nog steeds vol olie vinger streelde ik over de kleine opening om hem vervolgens naar binnen te duwen. Eerst een halve vinger, nadien de volledige lengte van mijn midden vinger naar binnen. Ann kreunde nu nog luider en ik werd er bloedgeil van. Ik ging over haar zitten, een been langs elke kant van haar lichaam en mijn stok stijve pik juist boven haar kontje op een paar centimeter van de ingang. Ik wreef nog wat olie in mijn handen en strijk het uit over de hele lengte van mijn pik en mijn ballen. De rest van de olie strijk ik rond haar kontgaatje en trek vervolgens mijn eikel helemaal bloot. In de hoop dat ze mij niet zou doen stoppen duwde ik mijn eikel in haar kontgaatje.

Mijn verbazing was groot maar heel blij dat ze nog kreunde. Ik duw nu mijn pik nog dieper en begin op en neer bewegingen te maken. Ann kreunde als maar heviger tot ik mijn pik helemaal naar binnen duw en haar werkelijk in haar kontje neuk. Zo strak zo lekker en zo’n gekreun, zalig! Toen ik goed aan het neuken was, voelde ik dat Ann een hand aan haar kut gebracht had en haar aan het masturberen was. Ze kwam met een gil klaar waarna ik ook in haar kontje klaar kwam, wat was dit een zalig gevoel. Echt voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *