Author picture

Eerste keer trio

Stel je voor, altijd stiekeme fantasie gehad om sex te hebben met een man (wat ik uiteraard gewoon ben) maar dit in combinatie met een vrouw.

Want laat ons toegeven, een vrouwenlichaam is oh zo opwindend!

Aangezien ik uit een conservatief en saai huwelijk kom, ben ik niet echt veel gewoon.

Groot was mijn verbazing toen ik onverwacht een koppel leerde kennen die hier toch al wel de nodige ervaring mee hadden.

Eerste toevallige ontmoeting kwam dit ter sprake, en ergens binnen in mij begon er iets te kriebelen. Die avond was heel tof, met de nodige prikkels en goesting, maar daar is het bij gebleven omdat ik nog te overdonderd en verlegen was.

Paar dagen later zit ik rustig, alleen in mijn zetel en krijg foto doorgestuurd van koppel naakt in de jacuzzi in suggestieve positie met vraag of ik erbij wil komen.

Help, mijn hormonen sloegen op tilt alleen al door de foto en de mogelijkheden.

Na een klein beetje twijfel en motivatie van hen, toch maar op weg naar hen.

Had me voorgenomen om niet te veel te verwachten en zien wat er op me af ging komen.

Wat kussen en tasten had ik me op voorbereid, en voor de rest zou ik wel zien waar ik me goed bij voelde.

Al vrij snel begon de man me te kussen en een beetje te strelen, de vrouw keek even toe omdat ze wist dat ik eerst op mijn gemak moest zijn bij haar partner aangezien dit vertrouwd was.

Alleen al het gevoel dat zij ons beiden bekeek terwijl we kusten, wond me al op.

Wat een opluchting voor mij.

Toen ik dus na een tijdje nog steeds werd gekust door hem, maar plots 4 handen op mijn lichaam voelde in plaats van twee was ik even het noorden kwijt. Zo’n zalig gevoel.

Al vlug waren onze kleren uitgetrokken en werd ik iets minder verlegen naar vrouw toe.

Ik kon me echt niet inhouden en wou haar prachtige borsten voelen, met mijn handen, men mond, men tong… En wat een openbaring, hoe meer ik keek, voelde en proefde van haar borsten hoe geiler ik werd.

Het was toen voor mij al duidelijk dat dit wel een stapje verder kon.

Toen ze zelf mijn borsten kuste en langzaam met haar mond naar beneden ging om me met overgave te beffen en ik hem tegelijkertijd naast ons zag staan met zijn rechtopstaande lul in zijn handen, kon ik het bijna niet meer houden en wist ik dat een hoogtepunt er zat aan te komen.

Net zoals zij mij proefde, wou ik hem ook dolgraag in mijn mond nemen en wat een extra dimensie gaf dat!

Intensief en heel vakkundig gebeft worden terwijl je een geweldige lul in je mond hebt en handen overal op je lichaam voelt.

Ik explodeerde, en hoe!

Mijn poes was ondertussen nat genoeg en ik was klaar voor meer.

We keken alle drie naar elkaar of iedereen ok was voor volgende stap, in het bijzonder naar mij omdat ik hierin onervaren was. Maar eigenlijk was dit niet nodig, ik was zo heet en geil en wou gewoon genomen worden. Hard en diep.

Ik ging me schrijlings op hem zitten en voel hem even centimeter voor centimeter binnen komen terwijl zij ons aankijkt en me streelt.

Tempo wordt opgevoerd en terwijl ik hem volledig in me opneem en steeds vlugger in en uit me voel gaan terwijl hij mijn ene borst in de mond neemt en zij de andere, voel ik mijn lichaam samentrekken en elke vezel in mijn lichaam roept om verlossing. Na nog een paar harde, diepe stoten kom ik voor de tweede keer klaar.

Aangezien ik ondertussen nog steeds geen genoeg kan krijgen van haar borsten en ik het gewoon zo opwindend vind om aan haar stijve tepels te komen, voelen en vooral zuigen, veranderen we ons van positie.

Hij gaat achter mij zitten terwijl ik met mijn poep naar hem toe aan die prachtige borsten begin te likken terwijl zij heerlijk met haarzelf aan het spelen is.

Het duurt dan ook niet lang voor ik langs achter zijn lul tegen mijn klitje voel duwen.

Ik duw me even steviger tegen hem aan om aan te geven dat ik klaar ben voor de volgende ronde.

Meer had hij niet nodig, ik voel hem onmiddellijk stevig bezit nemen van mijn kutje. Terwijl we tevoren elkaar nog even moesten verkennen, was er nu geen sprake meer van twijfel. Ik werd steeds vlugger en oh zo volledig genomen terwijl ik nog meer genoot om haar te proeven en bezig te zien. Naar haar toe was ik nog verlegen om verder te gaan, om haar poesje te voelen en proeven. Maar enkel zo’n zicht te hebben, in haar borsten te knijpen, haar tepels te proeven en haar heerlijk te tongzoenen terwijl haar man op mij inbeukte, in een steeds sneller tempo in en uit me ging waardoor ik zijn stoten telkens dieper voelde  en hij het tempo bleef opvoeren tot ik het niet meer kon houden en kreunend een climax bereikte waar mijn hele lichaam van trilde. Dat was voor hem ook het punt waarop hij op ontploffen stond en met nog een paar diepe stoten in mij explodeerde. Ook zij had hiervan genoten, ook al durfde ik haar zelf nog niet verder onder handen te nemen.

Aangezien zij tevoren al heerlijk was klaargekomen in de jacuzzi door een grondige beurt van haar man, had ze zich bewust een beetje terzijde gehouden om mij op mijn gemak te stellen.

Kortom, ik had me geen betere eerste ervaring met een trio kunnen voorstellen!

En ik kijk al uit naar ons volgende afspraakje, want dan zal ik niet meer zo verlegen zijn en wil ik niet alleen de lul van haar man proeven.

Maar wil ik ook haar hele lichaam en haar kutje betasten met mijn vingers, likken met mijn tong en zuigen aan haar klitje terwijl ik met mijn handen met haar borsten speel.

Stel je voor dat ik op dat moment tegelijkertijd de lul van haar man tegen me voel aandringen en hem diep in mij voel glijden… Valt het jullie op dat ik niet kan wachten tot we weer afspreken!?!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *