Author picture

Eerste ontmoeting

Hallo, mijn naam is Jo en ik wil jullie meenemen in een belevenis die ik mocht ervaren met een ander koppel (Tom en Ann).

Na een hele tijd chatten was eindelijk de dag aangebroken dat ik Ann ging ontmoeten. Ik moet bekennen dat ik best wel zenuwachtig was, maar om een of andere reden zorgde dat gevoel ook wel voor de nodige opwinding. Hier hadden we zo lang naar uitgekeken en eindelijk ging het gebeuren. De ontvangst was super, al van bij het openen van de deur. Ik werd hartelijk begroet door Tom en hij vroeg me om hem te volgen naar de keuken waar ik zijn wondermooie vrouwtje Ann voor het eerst echt te zien kreeg. En aangezien het vroege uur droeg ze nog haar badjas. Wat me al onmiddellijk nieuwsgierig maakte naar hetgeen ze er onder aan had.

Ik stapte naar haar toe en we begroetten mekaar met een stevige omhelzing, waarbij ik al kon voelen dat ze zeker geen nachtkledij droeg…en ook geen bh. Ik voelde haar harde knopjes door het stof van haar badjas heen. Na deze hartelijke ontvangst gingen we aan tafel zitten om wat te babbelen bij een tasje koffie…. Tijdens dat gesprek ging mijn blik voortdurend uit naar Ann, die naast me zat aan tafel. Blijkbaar had ze (toevallig?) Haar badjas niet goed dicht geknoopt, want ik kon los naar binnen kijken en zag haar prachtige borst met zelfs een schattig klein hard knopje op. Dit wond me natuurlijk nog meer op, en nadat onze blikken mekaar weer gevonden hadden legde ik mijn hand onder de tafel op haar knie.

Als teken van goedkeuring opende Ann haar benen een beetje meer, wat mij dan weer aanmoedigde om mijn hand verder onder haar badjas te laten glijden. Mijn hand gleed traag over Ann haar been richting haar lies.. ik was echt wel benieuwd of ze nu helemaal niets onder haar badjas doe, of misschien toch wel een slipje.

Lang hoefde ik echt niet te wachten om dat te ontdekken, al snel voelde ik een fijn glad stofje dat haar ongetwijfeld heerlijke lipjes omhulde. Ze had dus wel degelijk een slipje aan, of een string. Maar blijkbaar had Ann er wel zin in, want als teken van aanmoediging opende ze haar benen zo mogelijk nog een stukje meer. Mijn vingers gleden nu over het kleine driehoekje dat haar grotje bedekte, en inderdaad het stofje voelde zelfs al vochtig aan.

Nu keek ik eens naar Tom, die wel degelijk doorhad waar ik mee bezig was, en toen ik hem toestemmend zag knikken, besloot ik om er vol voor te gaan. Ik liet mijn vingers onder de rand van het slipje glijden om haar genotsknopje te kunnen bereiken. Het was duidelijk te merken dat Ann er ook echt wel zin in had, want mijn vingers werden al snel nat van haar sappen, wat het ook heel gemakkelijk maakte om mijn vingers tussen haar lipjes naar binnen te laten glijden…hmmm wat was ze lekker nat.

Al snel gooide ze haar hoofd in haar nek en begon ze lichtjes te kreunen. Dit moedigde me aan om deze verwennerij verder te zetten tot ze op het punt stond om klaar te komen. Het was echter mijn bedoeling om haar op een andere manier te laten komen.

Ik staakte mijn streling en ging voor haar staan en gaf Ann een teken om ook te gaan staan. Ik ging pal voor haar staan en greep naar de riem die haar badjas enigszins dicht hield. Langzaam haalde ik de knoop er uit waarop haar badjas opende en ik een stap achteruit zette om haar van op een kleine afstand te kunnen bewonderen.

Tom keek goedkeurend toe en haalde zelfs zijn camera boven, wat ik als teken beschouwde dat hij dit ganse schouwspel wel eens wilde terug bekijken op een later ogenblik. Hmmm dat zorgt er enkel voor dat ik nog meer opgewonden werd en dat mijn paal ondertussen al plaatsgebrek had in mijn broek. Nu dat haar badjas los op haar schouders ruste, greep ik hem vast en liet hem van haar schouders vallen…

Nu stond Ann in volle glorie voor me, goh wat heeft ze toch een prachtig lichaam. Borsten die tegen het perfecte aan leunen en daar bovenop ook nog eens de mooiste tepeltjes die ik ooit gezien heb. Klein maar hard, zo uitnodigend om mijn lippen er rond te plaatsen en er zachtjes op te knabbelen… maar ik had andere plannen met haar.

Ik ging weer een stap dichterbij en zette mijn vingers achter de rand van haar stringetje en schoof het traag over haar heupen en billen omlaag tot op haar enkels. Ze stapte nu uit haar laatste stukje stof dat haar pure schoonheid bedekte. Daarop greep ik haar vast onder haar billen en tilde ik haar van de grond, om haar op het aanrecht neer te zetten.

Ik zag dat Tom zich ondertussen ook ontdaan had van elk kledingstuk. En zelfs al aan het rukken was aan zijn harde paal. Ik plaatste me tussen de benen van Ann die ze spontaan voor me opende. Ik begon haar hartstochtelijk te zoenen en ondertussen streelde ik met mijn hand over haar heerlijke, ondertussen al vochtige kutje…en merkte aan haar gekreun dat ze er van genoot.

Daarna liet ik me al kussend zakken langs haar hals, haar borst, waar ik even halt hiel om haar goddelijke tepeltjes een voor een in mijn mond te nemen en er afwisselend zachtjes en iets harder aan zuigde.  Ook hier kon Ann wel van genieten aan haar opwellen gekreun te horen. Dan begaf ik me al kussend verder naar beneden, naar het plekje dat ik uitgekozen had om haar al mijn genot te schenken.

Ze legde haar benen over mijn schouders en ik begroef mijn hoofd diep in haar schoot om voor het eerst te proeven van haar heerlijke zilte smaak. Ik liet mijn tong en mijn lippen hun werk doen en dit had al snel enig resultaat. . Ze begon steeds harder te kreunen en greep me bij mijn haar om mijn hoofd naar het gewenste plekje te brengen, dat ik dan ook volop verwende. Ik proefde steeds meer van haar lekkere nectar, en al snel begon ze de controle over haar lichaam te verliezen en kwam ze al kreunend en schokkend klaar. Ik zag van uit mijn ooghoek dat Tom dit ook wel erg opwindend vond, en… dat hij alles op beeld had vastgelegd.

Ik kon al bijna niet wachten om dit terug te zien… maar eerst hadden we nog een ganse dag vol opwinding en genot voor de boeg, waarover ik nog wel een keertje schrijf in een van mijn volgende verhalen.

Maar ik kan nu al zeggen, het werd een onvergetelijke dag.

3 Responses

  1. Een heel opwindend en gil verhaal, lekker om lezen en het voelt alsof je het zelf beleeft.
    heerlijk als je u kunt inbeelden dat ze haar diepe geile gedachten nu in werkelijkheid door 2 super opgegeilde mannen tot het uiterste zal verwend worden en tot meerdere diepe orgasmen zal gebracht worden. Mogelijks dat er nog een derde onverwachte jonge geile jonge kerel op onaangekondigd bezoek komt en deelneemt aan dit super geil spel waar de lieve mooie jonge geile vrouw verwend wordt door 3 jonge potente kerels in al haar gaatjes, zodat na 3 volle uren van van hun energie aan het erotisch spel te hebben besteed er niemand van het kwartet nog de krachten bezit om aan een volgende ronde in te beginnen of er aan te durven denken. Het is een kwartet dat nog lang in hun geheugen zal blijven hangen en misschien een gebeurtenis om er later met nog vrienden/vriendinnen een groep-serotizerend gevolg aan te binden.

  2. Een heel opwindend en gil verhaal, lekker om lezen en het voelt alsof je het zelf beleeft.
    heerlijk als je u kunt inbeelden dat ze haar diepe geile gedachten nu in werkelijkheid door 2 super opgegeilde mannen tot het uiterste zal verwend worden en tot meerdere diepe orgasmen zal gebracht worden. Mogelijks dat er nog een derde onverwachte jonge geile jonge kerel op onaangekondigd bezoek komt en deelneemt aan dit super geil spel waar de lieve mooie jonge geile vrouw verwend wordt door 3 jonge potente kerels in al haar gaatjes, zodat ze na 3 volle uren van van hun energie aan het erotisch spel te hebben besteed er niemand van het kwartet nog de nodige krachten bezit om aan een volgende ronde in te beginnen of er aan te durven denken. Het was een kwartet dat nog lang in hun geheugen zal blijven hangen en misschien een gebeurtenis om er later met nog vrienden/vriendinnen een groeps-erotizerend gevolg aan te binden.

  3. Een heel opwindend en gil verhaal, lekker om lezen en het voelt alsof je het zelf beleeft.
    heerlijk als je u kunt inbeelden dat ze haar diepe geile gedachten nu in werkelijkheid door 2 super opgegeilde mannen tot het uiterste zal verwend worden en tot meerdere diepe orgasmen zal gebracht worden. Mogelijks dat er nog een derde onverwachte jonge geile jonge kerel op onaangekondigd bezoek komt en deelneemt aan dit super geil spel waar de lieve mooie jonge geile vrouw verwend wordt door 3 jonge potente kerels in al haar gaatjes, zodat ze na 3 volle uren van van hun energie aan het erotisch spel te hebben besteed er niemand van het kwartet nog de nodige krachten bezit om aan een volgende ronde in te beginnen of er aan te durven denken. Het was een kwartet dat nog lang in hun geheugen zal blijven hangen en misschien een gebeurtenis om er later met nog vrienden/vriendinnen een groeps-erotizerend gevolg aan te binden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *