Author picture

Facebook sexdate

Het is woensdag en Helen moet weer eens de bus naar het werk pakken en zoals gewoonlijk maakte ze haar weg naar de dichtstbijzijnde telefooncel. Ze draaide het nummer van haar werken liet de boodschap achter dat ze ziek was. Het was nogal een geloofwaardige boodschap dacht ze, vooral omdat ze al enige tekenen van ziekte had. Ze was aan de andere kant heel erg enthousiast, want ze had een afspraak met Toon. Toon was een man die ze had ontmoet via een vriendin, ze kwamen toen via Facebook in contact met elkaar. Vanaf toen sprak ze stiekem met Toon als Alex “haar man” al sliep.  Ze hadden zoveel leuke dingen te bespreken en al gauw spraken ze over meer dan alleen ditjes en datjes.

Toon vroeg haar om af te spreken en na heel lang uitstellen heeft ze het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen om een dagje weg te kunnen met Toon. Ze had haar werk gebeld en ziek gemeld en ze heeft Alex gewoon laten denken dat ze naar het werk is. Toen ze eenmaal aankwam bij het hotel waar ze afgesproken hadden twijfelde ze even als dit wel is wat ze wilde doen. Maar ze zette zich erbij neer en sprak zichzelf moed in om naar binnen te gaan. Bij de balie vroeg ze naar het kamer nummer en ze werd uitgelegd hoe ze er kan komen. In de lift dacht ze alleen nog maar aan 1 ding. Een heerlijke dag met Toon alleen.

Aangekomen in de kamer was hij er al, hij lag naar tv te kijken. Hij stond op en zoende haar vol op haar mond en begon lekker met haar te flirten. Ze kon zich niet meer inhouden en flirtte terug met hem. Al gauw belanden ze in bed samen en voor ze het wist was ze helemaal naakt en lekker aan het genieten van zijn beweging tussen haar benen. Ze was in de zevende hemel. Ze gingen zo de hele dag door tot ze weer beiden naar huis moesten naar hun eigen leven. Maar niet zonder eerst weer een afspraak te maken, voor de volgende keer. Onder weg naar huis was het enige waar Helen nog aan kan denken Toon en die heerlijke tong van hem. Ze weet dat overspel niet eerlijk is, maar even een beetje buiten snoepen kan toch geen kwaad. Misschien doet Alex dat zelf ook zonder dat zij het weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *