Author picture

Geheim verlangen

Ik word wakker van de zon op mijn gezicht. Alsof het zo moet zijn, werkt zelfs het weer mee vandaag. Meteen voel ik die aangename spanning weer in mijn hele lichaam, maar speciaal in mijn onderbuik. Ik heb daar al “last” van sinds ik een paar dagen geleden met hem heb afgesproken. Ik ken hem al maanden en hij kent mij beter dan mijn eigen man. Alle intieme verlangens heb ik al eens aan hem verteld, terwijl ik hem nog nooit gezien heb. Ik heb hem zelfs nog nooit gesproken. Alleen via de digitale wereld kennen we elkaar. Op het digitale vlak ben ik toch minder gereserveerd en vertel makkelijker over mijn gevoelens en verlangens dan in real. Er van uitgaande dat je elkaar toch nooit zult zien, maar dat wordt vandaag dus anders. Maar spijt van mijn openheid tegen hem heb ik allerminst.

Ik sta snel op en het ochtendritueel verloopt zoals altijd. Nadat ik iedereen de deur heb uitgewerkt loop ik naar boven voor een snelle douche. Gisteravond in bad heb ik mijn hele lichaam uitgebreid aandacht gegeven om vandaag piekfijn voor de dag te komen. Nu kan het dus even snel, alhoewel mijn haar en make up uitgebreid de aandacht krijgen.Ik krijg immers maar 1 kans op een goede eerste indruk.
Uit mijn kledingkast pak ik een satijnen roze lingeriesetje met een zwart kanten randje. De string glinstert van het satijn en de zwarte steentjes die voorop geborduurd zijn. Ik trek hem aan en bekijk me in de spiegel. Ik glimlach even tevreden en pak mijn BH’tje. Ook deze glinstert van het satijn en steentjes en heeft halve cups. Ik trek hem aan en bewonder mezelf weer. Het BH’tje drukt mijn borsten stevig tegen elkaar en mijn tepels steken boven de halve cups uit. ik zie dat ik al opgewonden ben.
Ik trek een zwarte zijde blouse en mijn strakke gele rok aan, die hij zo graag ziet. Beneden pak ik mijn zwarte pumps met flinke naaldhak en kijk nog een keer in de spiegel. Ik ben tevreden en mooi op tijd. Mijn jas is vandaag niet nodig, dus pak mijn autosleutels en mijn tasje en trek de deur achter me dicht.
Ik stap in mijn auto en stel de tomtom in. Klein half uurtje rijden, precies wat ik dacht. Het is wel heerlijk weer, maar laat het dak toch maar zitten. Ik wil mijn haar niet in de war hebben. De navigatie zet me precies voor de deur van het motel. Mijn hart maakt een sprongetje en de spanning en hormonen gieren door mijn lichaam. Ik werk mijn lippenstift nog even bij, controleer mijn kapsel en stap dan uit.
Niet veel later sta ik voor kamerdeur 312 en klop licht nerveus aan. Ik hoor voetstappen achter de deur en als hij opengaat zie ik hem eindelijk staan. Mooie kop, goed lichaam, vriendelijke lach. Stijlvol gekleed in goed overhemd en mooie pantalon van maatpak. Zijn jasje en stropdas heeft hij al uitgedaan. Enigszins verbouwereerd sta ik hem te bewonderen en kom dan weer bij mijn positieven. Uh hoi ik ben Monica, stamel ik. Wat een stomme opmerking bedenk ik me, dat weet hij toch en ik geneer me een beetje. Uitnodigend doet hij de deur verder open en ik loop de deur door.
Als ik eenmaal binnen ben en hij de deur heeft gesloten gaat het snel. Hij drukt me tegen de muur en begint meteen heftig te tongen. Zijn handen voel ik over al en als hij zich tegen me aandrukt voel ik ook zijn opgewondenheid. Met mijn handen om zijn nek beantwoord ik zijn spelende tong. Hij ruikt heerlijk en tongt geweldig. Zijn handen glijden over mijn lichaam en ik word heter met de seconde.
Dan ineens maakt hij zich van me los en loopt door het gangetje naar de kamer. Even ben ik verbaasd en volg hem de kamer in. Het is een mooie grote kamer. Links staat een zithoek met een bankstel en fauteuil en rechts staat het grote bed. Naast het bankstel staat een koelkastje en tegenover het bed hangt een gigantische televisie aan de muur.
Ik zie dat hij op het bankstel is gaan zitten en ik loop in zijn richting. STOP, zegt hij zacht maar resoluut. Ga daar staan en doe je blouse uit. Ik loop naar de open ruimte tussen het bed en de zithoek en kijk hem aan. Ik maak de knoopjes van mijn mouwen los en ik zie dat mijn tepels door de dunne zwarte zijde stof van mijn blouse prikken. Ik zie dat hij ook de knoopjes van zijn mouwen los maakt. Als ik dan het bovenste dichte knoopje openmaak, maakt hij ook zijn knoopje los. Verder zit hij roerloos naar me te kijken. Hij vangt me in zijn blik, een blik die hongerig is, hongerig naar mij, naar mijn lichaam. Ik ben hier om zijn honger te stillen. Ik open het volgende knoopje en mijn borsten worden steeds verder zichtbaar. Hij opent ook een knoopje en ook zijn mooie lichtbehaarde borst wordt steeds verder zichtbaar. Hij heeft een mooi lichaam. Niet overdreven gespierd, maar je kan zien dat hij sportief is en om zijn lichaam geeft. Ik draai even een rondje en open het volgende knoopje en daarna het laatste knoopje.  Ik laat het soepele stof van mijn blouse van mijn schouders afglijden en op de grond vallen. Als hij zijn overhemd ook uit heeft lik ik even over mijn lippen. Wat een heerlijk lichaam, denk ik.
Nu je rok uit, commandeert hij me. Ik krijg er warme gevoelens van zoals hij me laat doen wat hij wilt. Ik draai op mijn hoge hakken en streel even mijn borsten in mijn kleine behaatje. Dan maak ik het ritsje aan de zijkant van mijn rok los en stroop langzaam mijn rok over mijn billen naar beneden. Zachtjes valt mijn rok op de grond en als ik omdraai zie ik dat hij naar me toegekomen is en op een meter afstand staat. Hij opent zijn pantalon en laat die op de grond vallen. Zoals hij al vaak verteld heeft draagt hij geen ondergoed en zijn erectie staat me met een mooie boog aan te kijken. Ik kom dichterbij hem en wil hem strelen. Niet met je handen, beveelt hij. Even hou ik in en kom dan dichterbij hem kus hem op de mond en lik zijn hals en borst. Zoen zijn harde tepels en lik via zijn buik naar beneden. Dan lik ik zijn ballen en langs zijn pik naar zijn eikel. Even zak ik met mijn lippen over zijn eikel en dan lik ik hem weer. Eerst onder het randje van zijn eikel, naar beneden tot zijn volle ballen. Die zuig ik even in mijn mond en lik dan onder zijn ballen en langzaam naar boven. Als ik weer met mijn mond bij zijn eikel ben, pakt hij me bij mijn hoofd en drukt me over zijn harde pik. Ik sluit er mijn lippen strak omheen en hij begint mijn mondje te neuken. Ik merk dat ik hier steeds natter van word, zoals hij me gebruikt. Als hij even loslaat lik ik hem weer om vervolgens zijn pik weer gretig op te zuigen. Wederom drukt hij me stevig over zijn grote massieve paal. Als hij me zo even stevig heeft geneukt haalt hij zijn pik weer uit mijn mond. In 1 beweging heeft hij mijn Beha los en valt die op de grond.
Met je handen op het bed, zegt hij. Ik gehoorzaam en zet mijn handen voorover gebukt op het bed. Ik hoor hoe hij achter me komt staan en zachtjes over mijn achteruit gestoken billen streelt. Je bent een lekker geil schatje, fluistert hij. Ik word week bij deze woorden. Het wind mee op als hij van die geile dingen tegen me zegt.  Je bent een geile milf en je hebt een lekker geile kont.  Ik kreun bij zijn woorden. Ik ben geil, ik voel me geil en ik wil door hem lekker en geil worden gevonden. Dan ineens trekt hij mijn string in stukken van mijn billen. Hij pakt me bij mijn heupen en drukt zijn pik tussen mijn natte lipjes. Hij komt in me. Soepel glijd hij naar binnen. Hij is groot. Hij is dik. Langzaam komt hij helemaal in me. Ik ben helemaal door hem opgevuld. Ik kreun zachtjes terwijl hij diep in me zit. Hij streelt mijn billen, mijn rug, mijn schouders en mij haren. Hij pakt mijn haren in een staart en trekt ze naar achter en begint dan hard in me te stoten.  Dat vind je wel lekker hè sletje. Ooh ik kreun goedkeurend en wild gaat hij door. Goed zo rijpe snol, ga door. In een gigantische ritme wordt ik door hem geneukt en als ik het bijna niet met kan houden stopt hij. Hij duwt me op bed en draait me op mijn rug.
Hij komt op me een komt meteen weer in me. Ik sla mijn benen om hem heen en voel hoe hij diep in me stoot. Geile milf, geile slet ooh geile hoerrrrr kreunt hij door de kamer en spuit zijn ballen leeg in me. Hierdoor kan ik mijn orgasme niet meer tegenhouden en luid kerende kom ik klaar. Uitgeput ligt hij op me en komt uit me. Als hij naast me ligt stelt hij me zachtjes. Ik wil meer fluistert hij. Je bent zo’n geile vrouw ik heb nog lang geen genoeg van je. Hij streelt mijn lipjes en smeert de geile smurrie uit mijn kutje over mijn sterretje. Toe maar kreun ik. Ik wil je geile sletje zijn, neem me maar fluistert ik hees. Dan drukt hij zijn vinger in mijn strakke gaatje. Hij is voorzochtig om me heen pijn te doen, maar hij weet wat hij doet. Als het binnen van mijn kontje soepel gaat verteld hij me boven op hem te gaan zitten. Hij heeft zijn dikke pik in zijn hand en houd hen omhoog als ik op hem kruip. Ik zak op hem en houdt mijn billen uit elkaar. Even drukt hij in mijn kutje en snel daarna zet hij zijn eikel tegen mijn ster. Ik kreun, hij gromt. Goed zo sletje, laat je zakken en dan tikt hij op mijn billen. Ik voel hoe hij een stukje in me komt. Goed zo hoer, verder zakken gebied hij me. Ik sta ervan versteld hoe makkelijk dit nu gaat. Hij slaat weer op mijn strakke gespannen billen en dan zaak ik over hem heen.  Ik draai met mijn heupen, hou mijn handen op zijn knieën en voel zijn hand weer op mijn billen kletsen. Rijden slet, harder. Hij maakt me wild van verlangen en als hij zijn duim op mijn klitje zet krijg ik weet en enorm intens orgasme.  Ik schreeuw van genot en al mijn spieren spannen zich aan. Oooh jàaaaaa hoerrrrr hoor ik hem roepen en dan spuit hij me vol. Uitgeput ligt ik dan minutenlang op hem. Als ik enigzins ben bijgekomen sta ik op en loop naar de badkamer en neem een warme douche. Als ik aangekleed ben loop ik naar hem toe en kus hem goedendag. Hier schat zegt hij, vijfhonderd euro zoals afgesproken. Ik neem het geld aan een loop naar mijn auto. Ik glimlach? Heerlijk om met je hobby wat bij te kunnen verdienen. Met mijn dakje open en hadden in de wind rij ik tevreden naar huis om de nette huismoeder te spelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *