Author picture

Geile bisex ervaring tijdens trio sex

Ik kan me die dag nog heel goed heugen, ik was met Karen op stap gegaan. We hadden de hele avond echt onwijs veel gedronken en op een gegeven moment waren we zo tipsy dat we wel alles grappig vonden. We ontmoeten Rody en al gauw was het een gezellige trio die de clubs onveilig maakte. We kwamen op een gegeven moment in een donker clubje aan waar Rody ons heen bracht en al gauw bleek het een seks clubje te zijn waar iedereen het met elkaar deed. We waren eerst een beetje verlegen Karen en ik, maar naar mate we meer mensen zagen flirten en neuken waren ook wij helemaal geil ervan.

Op een gegeven moment begon Rody mij te zoenen terwijl hij met Karen haar tepels speelde. Ik vond het zo geil hoe ze kreunde dat ook ik met haar tepels begon te spelen. Ik ben nooit van de vrouwen geweest maar de manier hoe Karen deed maakte me wel geil. Ik begon haar daarom te vingeren terwijl Rody mij aan het neuken was en ik werd alleen maar geiler en geiler. Plotseling vroeg Rody als Karen en ik misschien samen wilde flirten. We keken elkaar aan. Ik ben niet Bi antwoorde ik, hij zei toe nou, je vind het vast wel leuk, bi of niet. Dus we probeerden het en al gauw waren we helemaal in elkaar opgenomen dat we Rody bijna vergaten. Hij mengde zich weer tussen ons en begon Karen te neuken in haar kontje. Ik maakte van die gelegenheid gebruik om haar lekker te likken aan haar tepels en te vingeren. Ze was botergeil en helemaal nat. Ik duwde mijn vingers met haar kut geil in haar mond en ze begon eraan te zuigen. Het was gewoon een hele hete ervaring allemaal Rody neukte ons beide een voor een en we kwamen smachtend klaar. Toen haalde hij een dildo erbij en vroeg Karen deze bij mij te gebruiken terwijl hij mijn kontje spreid. Oh god het was zo verdomd lekker.

De volgende dag toen ik wakker werd was het enige waar ik aan dacht, de wilde nacht met mijn beste vriendin en een doodvreemde gozer die ons zo ver heeft gekregen dat wij onze eerste Bi sexbeurt hebben gehad met hem. Nu ben ik erachter dat ik zowel neuken met mannen en vrouwen lekker vind en dus helemaal pas in de rol van bi. Het is heerlijk om van beide walletjes te kunnen snoepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *