Author picture

Geile fotograaf / Collega

Geil/erotisch verhaal.

Afgelopen donderdag komt er een vriend langs. Wij zijn ex-collega’s van elkaar. Voor het gemak noem ik hem Ryder. Op het werk stiekem even aanraken, er zat een seksuele energie tussen ons. De aanrakingen waren vooral plagend. ( lees: iets te dicht bij elkaar zitten tijdens vergaderingen, als laatste weggaan, zodat wij alleen in het pand waren en dan om elkaar heen draaien ) Ryder is nog steeds een vriend van mij. Hij is een stuk jonger en woont nog bij zijn ouders.

Mijn vriend en ik hebben een eigen plek en lopen vaak naakt in huis.

Ryder doet bij mij soms een kop koffie koffie en bleef ook eens eten. Mijn vriend zei tegen hem, als je langer wilt blijven, geen probleem, maar Robijn gaat vanavond wel uit de kleren.

Alsof hij het wist, pakte hij zijn fotocamera uit zijn tas.

Ik ben bijna dagelijks foto’s aan het maken voor op Pikant en vraag meteen of hij foto’s van mij wilt maken. (  ) Hij wilde dat zeker doen! Normaal maakt hij natuurfoto’s en vind het leuk om eens iets anders te fotograferen.

Voordat ik het doorheb is hij het huis aan doorlopen. Hij zoekt goed licht ofzo … Uiteindelijk in de badkamer, de mooiste belichting.

Ik verkleed me en hij maakt foto’s. Hij roept nog naar mijn vriend, ze heeft een fluffer nodig! Mijn vriend zo behulpzaam als hij kan zijn, komt bij me staan en gaat met zichzelf spelen. Ryder doet zijn gulp open, want ook hij krijgt het er warm van..

Ik grijp mijn kans! Twee lekkere pikken, die ga ik laten genieten!

Ryder heeft nog wel een paar keer gevraagd aan mijn vriend of hij het echt oké vindt. Natuurlijk vind ik het oké! Anders had ik niet gezegd dat ze uit de kleren zou gaan 😉 Ik neem ze beide om beurten in mijn mond.. ik hoor ze genieten..

Nog 1 laatste foto wordt gemaakt..

Het was heerlijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *