Author picture

Geile meid wil meid kussen

Het was niet moeilijk te zien waarom ik zo aangetrokken was tot haar, ze was een geweldige meid met een geweldige persoonlijkheid. Ze was lief en aardig en wist precies hoe ze iemand kon betoveren met haar glimlach. Daar lag ze dan helemaal uitgestrekt op bed, d’r lijf zo goddelijk als maar kan zijn en d’r glimlach weer zo betoverend. Terwijl ze lag te sluimeren, vocht ik elke gedachte die ik had en dwong mezelf om te ontsnappen naar haar mooie lichaam te kijken. Ik vocht tegen de drang om haar te kussen, en die bikini top van d’r lijf af te scheuren. Ik ging naast haar liggen en begon met haar tepels te spelen, zij werd wakker en speelde toen ook met mijn borsten, het maakte me geil en dat wist ze ook.  Ik werd er echt helemaal geil van en dat wist ze ook

Op de een of ander manier had ze mijn topje nu helemaal los gemaakt en haar lippen waren er in geslaagd om mijn harde tepels te vinden. Oh god, wat een gevoel, ik wilde niet dat ze ooit stopte. Ik kon de nattigheid tussen mijn benen voelen enhet was een heerlijk gevoel. Haar lichaam zo klein in vergelijking met mijn lengte, stond me toe om haar op te tillen tegen de muur, haar borsten in mijn gezicht. Ik zoog, beet ik, ik kneep en haar gekreun echode door het huis en ze trok mijn haar in opperste passie.

Ik legde haar op de bank en hield haar handen boven haar hoofd, ze kon niet bewegen en met één hand slaagde ik erin haar te vingeren. Ik kuste mijn weg naar beneden, haar gekreun en smeekbede maakte me wild geil om me te likken, maar ik was vastbesloten om haar wanhopige te maken als ik was geweest. Ik stak mijn hand in haar kutje en vingerde haar hevig, ze was boter geil en super nat. Ik pakte toen een dildo en stopte die in haar kutje, het sopte en maakte smakkende geluiden. Ze was helemaal in extase nu en toen ze eindelijk klaar kwam was het mijn beurt. Ze begon me te beffen en speelde tegelijk met me klit. Ik kreunde van de sensatie en ze ging door en door. Ik smeekte haar de dildo te gebruiken en dat deed ze toen ook. Ik kwam spuitend klaar en ze likte alle kutgeil op. Mijn geile meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *