Author picture

Gevuld

Ik heb al enkele jaren een relatie met een schat van een meid, maar sinds een half jaar beginnen de gedachte van sex met een man mij steeds vaker op te winden. Na lang getwijfeld te hebben of ik aan deze ideeen en gevoelens moest toe geven besloot ik voor mijzef de knoop door te hakken en het gewoon maar te moeten gaan beleven. Ook besloot ik dat ik mijn toekomstige “lust” partner via een chatbox zou gaan ontmoeten. 
Vanaf dat moment zat ik dagelijks achter mijn pc op zoek naar die man die mij mijn mannelijke maagdelijkheid zou mogen ontnemen. De zoektocht duurde niet lang. Ik kwam in gesprek met Hans, een doorgewinterde homo van 50 jaar die toch wel op jonge jongens viel. Ik was 25 dus daar was hij ook erg blij mee. Na een uurtje samen op de box te hebben gepraat vroeg hij of ik zin had om langs te komen. Ik wilde dit meer dan wie dan ook, maar toch kwam de vraag een beetje als een schok en wist ik op dat 
moment niet wat ik moest doen. Vertwijfeld vertelde ik hem dat ik graag langs wilde komen, waarop hij mij een meer dan duidelijke route beschrijving doorgaf. Ook vertelde hij me dat we niets zouden doen waar ik geen zij in had wat me al wat meer geruststelde, alhoewel je toch maar nooit weet. 
Na ongeveer een half uur reed ik bij hans de straat in en op dat moment kreeg ik het idee dat mijn hart enorm in mijn keel aan het bonken was van de zenuwen. Vertwijfeld liep ik naar zijn voordeur en met een trillende hand belde ik aan. Een man met het uiterlijk van een gezonde 40+er deed open en zonder verdere voorstellingen wenkte hij me naar binnen. Doodgaande van de zenuwen voelde ik toch al een heerlijk opgewonden gevoel door mijn lichaam gaan dat zich uitdrukte in de vorm van een enorme bobbel in mijn broek. Ik ging op de bank zitten en Hans vroeg me of ik iets wilde drinken. Met een trilling in mijn stem vroeg ik hem om iets fris. Hans schonk iets te drinken in en ging in de bank tegenover mij zitten en vroeg me bijna het hemd van mijn lijf met vragen als; heb je dit vaker gedaan; wat lijkt je fijn en wat lijkt je niet fijn. Niet overal had ik een antwoord op en daar had hij dan wel begrip voor. 
Na zijn ondervraging kwam hij naast me zitten en legde zijn hand op mijn been en begon eroverheen te strelen. Hans had al snel door dat ik een enorme harde paal had en het duurde dan ook niet lang voordat hij mijn enorm opgezwollen pik in z’n handen had en deze heerlijk begon te masseren. Ook had Hans snel door dat ik er erg van genoot want het kreunen van genot kon ik gewoonweg niet laten. Ik wilde mijn broek, die halverwege mijn bovenbeen zat uitdoen en kreeg daar ook meteen hulp bij aangeboden. Hans was gulzig en trok ook meteen mijn boxershort uit en gooide die nonchalant achterover. Hij deed mijn t-shirt omhoog en begon 
zachtjes in mijn tepels te knijpen, te bijten en te zuigen en ook at liet mij niet helemaal ongedeerd. Ook dit shirt deed hij snel uit waardoor ik helemaal naakt op de bank onderuitgezakt lag en hij compleet vrij spel had en hem niets meer in de weg zat. Gulzig ging hij omlaag waar hij als een wildeman aan mijn pik begon te zuigen. Het was duidelijk niet zijn eerste keer want ik had het idee dan zijn gulzig gezuig mijn harde knaap elk moment kon doen exploderen van genot. Dit duurde dan ook zeker niet lang voordat ik hard kreunend klaarkwam en de slierten sperma zijn bank mijn lichaam en zijn mond besmeurde. Het idee van mijn mijn sperma uit zijn mond druipend wond me enorm op,maar toch werd die harde paal van net een beetje slap. Hans zag dit en had daar een prima middeltje tegen. Hans nam me mee naar zijn slaapkamer en vroeg me op mijn rug te gaan liggen en mijn benen ver omhoog te trekken. Ik maakte geen enkel bezwaar en voordat ik er erg in had begroef Hans zijn gezicht tussen mijn wijdopenstaande bilspleet en liet zijn warme tong in alle snelheden over mijn maagdelijke kontgaatje glijden. Hij maakte mijn jongenskutje zo nat dat het werkelijk begon te lijken of er golven tussen mijn bilspleet aan het klotsen waren. Ik genoot in volle teugen en had binnen no-time weer een stijve pik. Hans zag dit maar hield niet op met likken en ik had daar geen enkel probleem mee. Ik begon te kreunen van genot en Hans had zijn zin. Hij had me zo geil gemaakt dat hij het tijd vond om mijn jongenskutje in te wijden met zijn vinger. Door al zijn likken was mijn kontje zo nat en vochtig dat hij zijn vinger niet ook nog eens moest natmaken. Hij ging heel voorzichtig zachtjes doordrukkend met zijn vinger naar binnen wat bij mij compleet genot teweegbracht. Dit had ik nog nooit gevoeld en het maakte zo gek dat ik bijna spontaan klaar ging komen. Hij vroeg aan mij of ik mezelf even kon bevredigen terwijl hij zich snel zou uitkleden. Hij hield zijn ogen geen moment verwijderd van mijn pik die ik langzaam en voorzichtig aftrok omdat ik nog niet wilde klaarkomen. 
Hans was nu ook helemaal naakt en voor het eerst zins de douchecabines in de gymzaal op de lagere school zag weer een andere pik. Deze keer was hij zo groot en hard als een boomstam, wat ik nog nooit in het echt gezien had. Snel klom Hans het bed weer op en begon zijn stijve paal en zachte ballen tegen mijn hele lichaam te drukken en te strelen, hij liet geen plekje onaangeraakt. Ook drukte hij zijn mooie grote eikel tegen mijn lippen aan en maakte met zijn voorvocht mijn lippen vochtig. Pijpen mocht ik nog niet, eerst wilde hij mij nog met wat anders verwennen. Wat hij to nu toe ij me deed was heerlijk, dus weer stribbelde ik niet tegen. Hans draaide mij voorzichtig op mijn buik en trok me langzaam omhoog. Ik had gehoopt dat hij me weer ging likken en vingeren maar aan de grote van het object dat ik door mijn bilspleet voelde glijden had ik al snel door wat Hans wilde. Hier kreeg ik het wel een beetje benauwd van, maart deed verder niets. Hans maakte zijn vingers nog wat vochtig met zijn speeksel en smeerde dat weer uit over mijn kontgaatje. Plots voelde ik het middelpunt van zijn stijve pik tegen het middelpunt van zijn harde paal tegen het middelpunt van mijn bilspleet drukken, niet hard maar voorzichtig. Het was nu overduidelijk wat ging gebeuren en ik probeerde mij erop in te stellen. Zachtjes drukte Hans zijn pik tegen mijn jongenskutje aan en drukte voorzichtig door. Zijn grote eikel zat nu in mijn kotje en ik dacht dat ik verging van de pijn. Wat was dit voor een gevoel, hoe groot was zijn pik eigenlijk echt, het voelde gigantisch groot aan en ik dacht dit zeker niet vol te houden. Hans duwde voorzichtig verder tot hij helemaal in mij zat en ik zijn schaamhaar voelde kriebelen tegen mijn achterste. Op het moment dat Hans helemaal in me zat voelde het ondraagzaam aan. Hij deed even niets en liet mij duidelijk wennen aan het goed gevulde gevoel van zo’n harde paal. De pijn veranderde in geilheid en ik begon zachtjes te kreunen en te heupwiegen. Op dat teken ging Hans zijn lid zachtjes op en neer 
bewegen in mijn nauwe maagdelijke gaatje en voerde langzaam zijn tempo op. Ik had nooit gedacht hier van te kunnen genieten, maar eerlijk gezegd had ik nog nooit zoiets heerlijks gevoeld en ik wilde dan ook dat het nooit zou stoppen. Hans ging door met pompen en het was ook duidelijk dat hij ervan genoot want zijn gekreun kon niets verbergen. 
Ook ik kon het gekreun niet inhouden en liet me dan ook schaamteloos neuken. 
Wat een sensatie. Hans gekreun werd heftiger en ik had dan ook het idee dat hij klaar ging komen. Het idee om hem in mijn kontje klaar te laten komen was niet helemaal wat ik in gedachte had, maar voordat ik er erg in had voelde ik hans schokken en kreeg een enorme stroom warm zaad in mijn kontje gespoten. Zelfs het gevoel van die warme vloed die in me terechtkwam was geweldig. Langzaam trok Hans zich terug en voelde ik het zaad zachtjes langs mijn dijen omlaag druipelen. Het gevoel alsof er een boomstam bij me naar binnen was gebracht ging door me heen en het leek alsof mijn kontje wijd openstond, vragend om meer. Hans viel naast me neer op bed en was duidelijk in een roes van uitputting en genot geraakt, net als ik. 
Hoewel ik toch ook zo graag eens wilde pijpen, wat er niet meer van gekomen is heb ik van deze belevenis enorm kunnen genieten en zal de rest van mijn fantasie ongetwijfeld een vervolg krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *