Author picture

Haar eerste sexdate

Jasmijn is een dame van 28 die woont en werkt in Rotterdam. Ze is nu al 2 jaren single en op verschillende sex date ‘s geweest. Vandaag werd ze wakker en realiseerde zich dat ze naast haar beste vriendin Anna lag, bij wie ze had gelogeerd. Elke keer als het weer een hete avond was geworden crashten ze bij Anna thuis omdat deze dicht bij het centrum woonde. Anna was in diepe rust en de kamer riekte naar alcohol want die had rijkelijk gevloeid gisteravond. Ze stond op en besloot beneden te gaan om een boterham te maken. In de keuken aangekomen stond ze oog in oog met Anna;s vader. Hij keek haar doordringend aan en toen pas besefte ze dat ze met haar slipje en kort topje de keuken in was gelopen.
‘Goedemorgen!’ zei ze vrolijk en lachte, hij mompelde goedemorgen terug.

Ze grinnikte in zichzelf toen ze zag dat hij openlijk naar haar tepels zat te staren die duidelijk door de top prikte. Ze deed alsof ze niets merkte van zijn gestaar en liep langs hem de om drinken te zetten, ze maakte de koelkast open en boog voorover om de pak sap eruit te halen erop lettend dat hij naar haar keek terwijl haar bips hoog in de lucht was door het buigen. Ze zag openlijk hoe hij moeite deed zijn erectie te verbergen en liep vastberaden op hem af. Ze scheurde langs hem met haar billen en voelde zijn erectie en nam plaats in de woonkamer met haar benen opgetrokken. Hij liep haar achteraan en kwam naast haar zitten. Ze zette voorzichtig haar hand op zijn lul en begon het te aaien. Hij kon het niet meer verdragen en duwde haar om te liggen op de bank.  Hij trok haar topje omhoog en begon haar tieten te knijpen, en duwde daarna hard stoten in haar natte kutje met zijn stijve pik. Hij neukte haar nu vanuit een andere hoek, waardoor hij andere plekken raakte. Hij keerde haar om en nam haar van achteren terwijl hij wild aan haar haren trok. Steeds harder en zij begon ook steeds harder te kreunen. Na een halfuurtje van verschillende geile standjes kwamen ze beide hijgend klaar. De strakheid van haar kut waren voor hem zo heerlijk, hij had nog nooit zo een jong meisje gehad tijdens een sex date, en zij nog nooit een 50 plusser.

Ze hoorde plost gepiep op de bovenverdieping en kleden zich super snel aan en deden alsof er niks aan de hand was. Want kort daarna kwam Anna de trap af om ze te begroeten, de sexrelatie tussen jasmijn en Frank heeft nog zeker 3 jaar geduurt voordat ze genoeg van elkaar hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *