Author picture

Een heerlijke ochtend voor buitenseks

Ik werd wakker uit een spannende droom. De ene na de andere man had me liggen neuken in de zon. De zon kwam net tussen de gordijnen door en viel op mijn blote huid. Ik keek op de klok. Het was nog maar half acht. Ik voelde aan mijn kutje. Die was nog zeiknat van mijn geile droom.

Ik moest even nadenken over welke dag het was vandaag. Tot mijn blijdschap realiseerde ik me dat het zaterdag was. Ik had meteen een geil plannetje, sprong uit bed en at snel een kommetje muesli met yoghurt. Toen deed ik mijn korte zwarte rokje aan met een roze shirt en sprong op de fiets. Op naar de plas die op ongeveer 5 km van mijn huis ligt.

Het was nog maar net half negen toen ik mijn fiets op slot zette en naar het naaktstrandje liep. Het was een warme zomerdag dus ik ging meteen uit de kleren en nam plaats op de handdoek die ik had meegenomen in mijn fietstas. Ik was nog alleen, precies zoals ik wilde.

Ik lag te genieten van de ochtendzon en dacht terug aan mijn droom. Met mijn ogen dicht begon ik met mijn poesje te spelen. Ik was alweer kleddernat en liet mijn wijsvinger in mijn kutje glijden. Toen hoorde ik plotseling het geritsel in de bosjes achter me waar ik op had gehoopt. De eerste man was er ook al dus.

Ik keek om en zag een man die tussen de struiken naar me stond te kijken. Wat hij zag beviel hem blijkbaar wel, want hij liep al over zijn lul te wrijven. Ik draaide me om met gespreide benen zodat hij mijn kutje kon zien glinsteren in de zon. Ik ging verder met me voor zijn ogen te bevredigen. Hij bleef naar me kijken maar twijfelde wel om dichterbij te komen.

Ik gebaarde naar hem dat hij naar me toe mocht komen, wat hij meteen deed. Hij ging voor me staan en ik verdeed geen tijd. Ik ritste zijn jeans los en haalde zijn al behoorlijk harde lul eruit. Ik begon hem meteen hard te pijpen. Zijn lul werd keihard op mijn tong en was al snel kletsnat van mijn pogingen hem zo diep mogelijk in mijn keel te laten verdwijnen.

Ik ging wat meer rechtop zitten zodat ik hem tussen mijn dikke tieten kon nemen. Dubbel E kun je heel wat pik in kwijt en hij verdween er bijna helemaal tussen. Ik rukte hem af met mijn tieten terwijl ik met gebogen hoofd aan zijn eikel begon te likken. Veel meer had hij niet nodig en hij spoot over mijn tong heen. Dikke klodders zaad bedekten mijn tieten.

Ik stopte bijna meteen zijn slapper wordende lul terug in zijn jeans en tikte hem tegen zijn billen als teken dat dit het ook meteen was wat betreft onze ontmoeting. Hij draaide zich om en liep wankelend weg over het strand, nog amper bekomen van zijn geweldige orgasme over mijn tieten.

Ik keek hem een tijdje na en bewonderde toen de glibberige troep die hij van mijn boezem had gemaakt. Het begon nu wel wat te kriebelen dus liep ik het water in en spoelde me af. Ik droogde me af met mijn handdoek en ging weer liggen. Al snel hoorde ik weer geritsel achter me. Ik keek wie er stond en het was een hele lange man met een knappe kop en goed gebouwd lijf. Die mocht me wel neuken als hij wilde, besloot ik.

Ik gebaarde hem ook om dichterbij te komen en dat liet hij zich geen twee keer vragen. “Geil gezicht was dat” zei hij tegen me terwijl ik ook zijn broek los knoopte. Ik antwoordde niet maar begon ook hem lekker te pijpen tot hij stijf was. “Lekker tussen je dikke tieten” gromde hij naar me maar ik schudde mijn hoofd en gebaarde hem om op mijn handdoek te gaan zitten. Dat deed hij meteen.

Ik keek naar de enorme lul en koos in mijn tasje voor een XL condoom. Die schoof ik soepel om zijn grote snikkel. Zonder tijd te verdoen ging ik met mijn kutje op hem zitten en liet zijn hele lengte helemaal in me verdwijnen. Ik hoorde hem meteen zwaar gaan ademen maar daar had ik geen boodschap aan. Ik kneep hard in zijn ballen om zijn orgasme uit te stellen en begon in gestaag tempo op hem te rijden.

Hij had het moeilijk met zijn dikke pik in mijn strakke natte kutje, maar telkens wanneer hij begon te kronkelen gaf ik hem een ruwe kneep in zijn ballen. Dan pauzeerde ik kort waarna ik zijn lul weer in en uit mijn poes liet glijden. Ik was zo nat inmiddels dat we een soppend geluid maakten samen. Ik voelde het orgasme opkomen en ik kneep zijn lul fijn met mijn kutje terwijl ik hijgend klaarkwam.

Weer tot rust gekomen liet ik hem opstaan. Ik trok het condoom van zijn lul en begon weer met deepthroat pijpen. Diep in mijn keel liet ik hem glijden en daarbij kwijlde ik nog harder dan bij de eerste man. Al snel was het weer een enorme glijpartij tussen mijn dikke tieten en mocht hij zijn lul er tussen steken. Hij begon mijn tieten soppend te neuken tot ook hij me zuchtend en kreunend bedekte met grote stralen heet zaad.

Toen ik ook hem weer weg had gestuurd dook ik weer het water in om mezelf op te frissen en reed toen op mijn fiets naar huis. Het was inmiddels half tien dus mijn man zou wel haast thuiskomen van zijn nachtdienst. Hij zou dolgraag willen horen wat ik allemaal voor geile dingen had gedaan vanochtend en daarna zouden we zelf nog uren lekker zachtjes vrijen en ongeremd keihard neuken. Ik heb super zin in anaal dacht ik bij mezelf toen ik de oprit op fietste en zijn auto al zag staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *