Author picture

Homo studenten

Het was vrijdag, de dag voor het afstudeer feest. Ik was thuis, aan het wachten op Ray om mij te bellen. De telefoon ging. “Hey Jayson, Ik heb je nodig kom langs. Gym shorts, geen ondergoed. ” Ik stemde toe en vertrok naar zijn huis. Daar aangekomen was Ray samen met Frank. Frank was een donkere jongen die voetbal en basketbal speelde op school. Ik was in de war en vroeg me af wat de reden was waarom hij daar was. Ray sprak direct toen hij mijn gezichtsuitdrukking zag: “Dus, het gaat anders zijn vandaag, Jayson” zei Ray terwijl hij zijn shirt uitdeed. “Ik ben zo trots dat je mijn teef bent, dat ik Frank wil laten zien hoe goed je dat doet. ” Ik slikte. Hij vertelde Frank? Frank glimlachte toen hij trok zijn basketbal jersey uit, zat op de bank en greep zijn kruis door zijn korte broek.

Ray liep naar me toe en fluisterde in mijn oor, “Trek die kleren uit nu, bitch”. Ik trok trui uit en aarzelde over mijn broek. Ray pakte de achterkant van mijn broek en trok ze naar beneden. Ray greep me bij de achterkant aan mijn paardenstaartje en trok me naar Frank en dwong me op mijn knieën te gaan. “Trek zijn broek naar beneden met je tanden, geen handen,” zei Ray. Ik gehoorzaamde. Frank hief zijn lichaam om me een beetje te helpen. Zijn pik werd onthuld, het was semi rechte, tenminste 18 centimeter. Hij was leuk, paars en perfect gevormd.

“Ga je gang, slet,doe wat je het beste doet” zei Ray weer. Ik nam de zwarte anaconda van Frank met mijn hand, vervolgens begon ik te zuigen. Frank kreunde. Na tien seconden of zo, werd hij kei hard en hij was toen bijna 22 cm. Na een paar minuten voelde ik een paar handen grijpen mijn kont grijpen en Ray gleed zijn pik in mijn kont en sloeg het. Ray’s pik raakte mijn prostaat over en weer, terwijl Frank ‘s gekreun en enorme lul me mijn mond bezig hield. Frank begon luid te kreunen, “Oh ik ga komen” Ray schreeuwde, “Slik zijn sperma, hoer! ” Met dat laatste schreeuw, gaf Ray een diepe stuwkracht en ik voelde hem in me spuiten. Tegelijkertijd hield Frank mijn hoofd naar beneden en ik proefde een zoete, zure ananas smaak terwijl zijn sperma mijn mond vulde. Ik slikte het braaf in en zoog zijn pik helemaal leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *