Author picture

Ik stond erbij …

Op een warme zomerdag was ik samen met mij vriendin Amber op bezoek bij een kennis van me die ik al jaren niet meer gezien had.
Was hem tegengekomen en van het een kwam het ander en dus spraken we af een avondje wat bij te kletsen. Wat me al snel op viel was dat hij in loop der jaren flink veranderd was, en dit in positieve zin. In tegenstelling tot vroeger zag ie der echt een stuk beter uit, en kreeg zeker weten de meiden voor het uitzoeken.
Een knappe kop en een gespierd lichaam was de perfecte combinatie natuurlijk.
Ben zelf niet lelijk maar tegen hem kon ik niet op, en hoe langer we daar zaten begon me steeds meer op te vallen dat Amber hem ook behoorlijk interesant vond.
Nu ben ik zo ie zo al een megajaloers type dus dat gevoel bekroop me al snel.
Ik zag dat hij vaak naar Ambers borsten keek en dan langzaam naar beneden naar de rest van haar goddelijke lichaam. En zij, tja erg genoeg vielen haar ogen ook steeds weer op dat megagespierde lijf van hem en dat knappe koppie.
Zat mezelf behoorlijk op te vreten, en normaal had ik er al lang wat van gezegd maar,bij hem durfde ik dat eigenlijk niet.
Geef het nie graag toe maar was bang voor hem, dus liet ze hun gang maar
gaan.
Ik zag dat Amber steeds meer met verlangende ogen naar hem keek, en het deed me pijn, Echt pijn!
Ik ging maar even het kratje bier wat nog in de auto stond pakken, want kon het niet meer aanzien.
Liep naar buiten en opende de autodeur om het kratje te pakken. Achteraf geen slimme zet.
Toen ik weer trug naar de voordeur liep,was deze tot mijn verbazing op slot! Ik liep naar de raam toe, en klopte, ze deden net alsof ze niks konden horen vanwege de muziek die hij express harder had gezet.
Maar wat zag ik nu!!!!! Hij kwam steeds dichterbij Amber met zn mond, dichterbij MIJN meisje!! Hun lippen raakte elkaar en ze begonnen hevig te zoenen terwijl ik hulpeloos achter een raam moest toekijken.
Hij begon met haar truitje uit te trekken waarna haar mooie borsten zichtbaar waren, Nee nee!! riep ik, Blijf van mn meisje af!!
Amber! wat doe je!! ze deden nog steeds alsof ze gek waren. Ik barstte in tranen uit, terwijl Amber inmiddels zijn t-shirt had uitgetrokken en zn gespierde lijf streelde met haar handen. Ze genoot van hem, en hij ook van haar verdomme, MIJN meisje!! ik klopte steeds harder op de raam,maar hij had inmiddels Amber ook al ontdaan van haar korte rokje en zag hoe Amber nu alleen haar string en BH nog aan had, de pijn in me werd steeds meer! Ik schreeuwde en klopte hard als ik kan,maar het had geen zin.
Amber had de gulp van hem geopend en met vol met smart zijn broek uitgetrokken, Hij trok met een ruk de BH van amber van haar lijf en haar handjes verdwenen in de boxershort van hem.
Zag hoe Amber meteen daarna zijn enorme lul in haar mondje stak en hem met volle genot te pijpen. Dat deed echt pijn bij me, ik zag hem met genotsogen en mijn meisje die geen genoeg kreeg van zijn knots.
Daarna ging Ambers string ook snel uit,en hij ging tussen haar benen zitten.
En toen… Amber keek me in een kee recht in mn ogen, waarna ik meteen begon te schreeuwen: Wat doe je me aan Amber!! Hoe kan je!! Ze bleef me aankijken met zo’n ogen die wilde zeggen: Sorry maar kan er niks meer tegen doen!
Toen keek hij me tegelijkertijd ook ook aan met een gemene grijns op zn gezicht waarmee hij wou zeggen van: En nu ga ik JOU meisje eens lekker diep neuken met mijn lul waar zij zo van zal gaan genieten. Ze keken me allebei aan en ik stond compleet hulpeloos achter de raam en toen in een keer stootte hij zn neukstaaf keihard bij mn meisje naar binnen, waarna ze een harde kreun van genot uitschreeuwde, Aaaah Jaah, Mmmm Neuk me zo hard als je kan!! zei Amber genadeloos.
En dat deed hij ook, Hij stootte met flinke halen door,en Amber kreunde zo hard zo heb ik haar bij mij nog nooit gehoord. En dan die gemene grijns nog steeds op zijn gezicht was nog pijnlijker voor mij,Hij ging haar NOG harder neuken, en zij schreeuwde en kreunde om meer, Toenmet een luide schreeuw kwamen ze klaar, en was mn meisje in een keer heel flink uitgewoont. En ze genoot nog na,ze waren allebei bezweet en hadden een volmaakt gevoel. In tegenstelling tot mij….Ik was gebroken!! Heb gewoon met eigen ogen gezien hoe MIJN meisje kei en kei hard geneukt werd terwijl ze me allebei ook nog recht in de ogen aankeken,met hun ogen vol genot. Deze helse gebeurtenis zal mij mn hele, maar dan ook mn hele leven bij blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *