Author picture

Jana is lebisch

Ik was nooit seksueel aangetrokken tot vrouwen, tenminste dat dacht ik. Maar dat was tot ik Jana ontmoete, ze was een hete en lekkere meid die van elke man wel een watje maakte. Maar Jana was alleen in voor vrouwen. Mannen waren niks voor haar, toen ik haar in de kroeg ontmoette was ze er alleen, we begonnen te praten en de alcohol vloeide rijkelijk. Ze vertelde me dat ze lesbisch was, ik zei alleen maar “oh” Ik had zelf nooit eraan gedacht een vrouw te versieren of neuken.

Op een gegeven moment zoende ze me en ik vond dat wel leuk en zoende toen terug, het werd toen wel erg heftig en we besloten ergens anders heen te gaan voor wat meer privacy. Het werd haar huis, eigenlijk haar slaapkamer, want daar belande we uiteindelijk. Ik hield me eerst een beetje in, niet zo goed wetende hoe ik erop moest reageren. Maar uiteindelijk liet ik me gewoon gaan.

Ze vingerde me en tegelijkertijd ging ze met haar tong langs mijn kut. Ik werd er helemaal gek van, het was zo lekker. Op een gegeven moment stopte ze en pakte een strap on dildo uit haar nachtkastje, die deed ze aan en kwam op me met die dildo en duwde die keihard in mijn kut, Ik was helemaal verkocht, ik gilde, kreunde en vroeg om meer en meer en uiteindelijk kwamen we beide heftig klaar. Ze ging zitten op bed en rookte een sigaret, de strap on nog steeds vast. Ze vroeg me wat ik ervan vond. Het enige dat ik kon uitbrengen was Super. Ik was uitgeteld en viel als een blok in slaap.

De volgende dag werd ik wakker in een vreemd huis op een vreemd bed, toen herinnerde ik me alles dat zich de vorige dag had afgespeeld. Ik kleedde me aan en zocht naar Jana, ik vond haar niet, alleen maar een briefje op de keukentafel die me vertelde dat ze was gaan werken en dat ik me thuis kon maken of weg kon gaan en de deur op slot moest zetten als ik dat deed. Ik koos het tweede, maar besloot toch wel eens een keer weer met haar af te spreken. Want die avond heb ik eigenlijk nooit meer uit mijn hoofd gezet.  En nadien was het elke keer weer zelfde spanning en sensatie. Natuurlijk wist mijn vriend daar niks van en geloofde hij heilig dat jana gewoon een vriendin was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *