Author picture

Joe neukt lekkere milf

Mijn zoon Joe was nu twintig en zijn beste vriend heet Bruce. Hij was een leuke jongeman van eenentwintig en hij had zwart haar.
Toen ik in de spiegel keek,  zag ik hem bij het raam staan hij keek me aan en ik ging bewust bukken om iets uit de kast te halen.
Het wond me op omdat ik wist dat hij genoot van mijn voorstelling en ik vond het allemaal alleen maar spannender. Ik had wel zin in een hete sex buurt en hoe dan ook, er was geen enkele manier waarop hij een gunst zou afslaan.
Daar was ik zeker van, ik wenkte hem naar me toe en hij aarzelde geen minuut.  “Hallo, Bruce, hoe gaat het?,  “Fijn,” Zijn hoofd leunde naar beneden. “Waar is Joe?”,  “Ik dacht dat hij hier zou zijn.”  “Nou, omdat hij is niet hier, kan je mij een plezier doen? “. Je bent de enige man hier in de buurt op dit moment en ik moet advies van een man over wat vanavond te dragen.
Wil je me helpen? Mijn blik ging naar zijn kruis en zijn pik was keihard. Zijn hoofd knikte en ik legde mijn hand  op zijn schouder.
Zijn hele lichaam trilde en ik nam hem mee naar de slaapkamer en deed de deur dicht. Ik draaide me naar hem en vroeg hem te gaan zitten op het bed. Mijn handen rommelde in mijn kast en ik haalde een aantal jurken eruit.

Ik trok mijn huidige jurk uit en trok een van de andere jurken aan.
De hele tijd was zijn blik op me gefixeerd. Ik poseerde voor hem en vroeg hem wat hij ervan vond.
Hij piepte dat het mooi was. Een van zijn handen hadden in een nonchalante manier zijn pik afgedekt. Een kleine grijns kwam over mijn gezicht, ik pakte zijn andere hand en vroeg hem als hij de stof van de jurk wel aangenaam vond aanvoelen, terwijl ik zijn hand op mijn borsten legde.
Hij keek naar me met grote ogen terwijl ik glimlachte. Hij was nerveus en knikte dat die jurk die ik aanhad prachtig was. Hij was nadien even rustig terwijl ik een andere jurk probeerde. Ik glimlachte naar hem “Wat denk je?”  ”
Ik vind deze leuker,” Ik trok hem uit en zei zo, dan wordt het deze vanavond. Terwijl ik mijn Beha los maakte en mijn slipje uitdeed, keek hij me met grote ogen aan.
Ik vroeg hem als hij al eerder sex heeft gehad met een milf ? Hij zei hij weet niet wat een Milf is.
Ik vertelde hem kort wat een milf was en hij knikte van niet. Ik vroeg hem als hij met mijn borsten wilde spelen. Versuft keek hij me aan en begon te kwijlen.
Ik zakte op mijn knieën en kroop heel dicht bij hem. Mijn borsten waren maar een paar centimeter afstand van hem, haakte ik zijn handen en plaatste ze recht op mijn borsten.
Hij begon bijna te hyper ventileren. Rustig maar, ze zijn alleen maar borsten. Ik weet dat je naar me kijkt, Bruce. Maak je geen zorgen, ik ben niet boos, maar gevleid. Ik hield ervan.

Mijn handen gegraven hun weg naar zijn kruis. Ik knoop zijn korte broek open en langzaam trok ik het uit. Zijn pik sprong onmiddellijk uit zijn boksers.
Mijn benen stond op en mijn hand stak hem. Zijn handen zweefde naar de mijne en ik trok hem met mij.
Zijn korte broek en boksers viel op de grond en ik trok zijn shirt ook uit. Mijn armen om hem heen geslagen en legde mijn lippen op de zijne.
Hij vocht niet terug en gaf zich over, zijn handen landde op mijn kont. Zijn harde pik sloeg en ging tegen mijn maag.
Ik hield van het vervullen van fantasieën en ik voelde me weer als seksuele godin .Hij ging liggen op bed en ik nam het roer over door hem te pijpen, hij kreunde gelijk en trok me plots op en duwde me op zijn kei harde pik terwijl hij mijn borsten kneep reed ik zijn pik.
Ik verspilde geen tijd  en draaide mijn heupen om zijn stevige pik. Hij kreunde en ik ook, want voor zo een kleine vent was hij wel behoorlijk geschapen.
Plotseling duwde hij me van zich af en nam plaats achter me. Hij duwde die stijve paal keihard in mijn gleufje en neukte me diep en hard terwijl hij riep” je vind dit wel lekker he geile milf slet”
Ik kreunde alleen en hij sloeg me een paar keer op mijn billen. Ik kwam gillend klaar en kort erna spuite ook hij zich leeg in me. We ploften op mijn bed en lagen nog even zo totdat we beneden de deur hoorden open gaan.
Ik zei hem om gauw in mijn badkamer te gaan en van daar uit naar beneden te glippen zonder dat Joe het opmerkt.
We hebben nadien nog zeker 10 keer deze hete dates herhaald. Zonder dat Joe er achter kwam maar toen besloten we het stop te zetten, omdat het steeds riskanter werd.
Wat heb ik me heerlijk gevoeld bij elke neuk beurt met Bruce, vooral als hij me een geile milf slet noemde werd ik alleen maar heter en heter.
Na Bruce heb ik nog zeker 2 jonge vriendjes gehad en ik moet zeggen ik heb er geen enkele keer spijt van gehad en voelde me na elke neuk beurt wel 10 keer jonger, dan voorheen.
Aan de dames die nog single zijn en wat ouder zijn, zou ik dit advies willen geven, een jonge vent is een god in bed, hij zal je bevredigen op manieren die je nooit verwacht. Geniet er daarom extra van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *