Author picture

Koppel praat over fantasieen

Mijn verloofde en ik zijn al een tijdje samen en soms is het zo dat we even niet meer weten wat we allemaal met elkaar moeten doen. Soms besluipt ons de verveling omdat je al zo lang samen bent dan kan je soms echt gaan vervelen van elkaar. We besloten met elkaar te praten erover en ideen uit te wisselen.

We kwamen op het idee om elkaar fantasieen te vertellen. Zo begon ik dan: “Ik voel je lippen over de mijne. Ik leun naar voren, op zoek naar nog een kus. Onze lippen vinden elkaar weer, je tong plaagt me en onze lichamen zijn op elkaar. Je handen grijpen mijn kont. Je kust mij zachtjes, en knabbelt aan mijn oorlel. Je pakt een stukje goed en blinddoekt me.

Je handen beginnen te bewegen, zachtjes plaag je mijn huid. Ik huiver als je handen schuiven op mijn rug. De vingertoppen bewegen langs mijn schouders, borstelen licht over mijn borsten. Ik kreun zachtjes als je handen verder naar beneden. Je maakt me gek met lust, ik kreun en leun naar je toe.

Je grinnikt en zachtjes poets je duimen over mijn tepels. “Je bent altijd ongelooflijk mooi,” fluister je, voordat je mijn borsten enthousiast aanvalt. Je handen glijden over mijn benen. Ik voel je neerwaartse kussen en warme adem plagen. Je blijft doorgaan tot je mijn knieën bereikt, dan begin je te knabbelen en bijten, vervolgens blaas je tegen mijn gleufje. Ik huiver en schuiven mijn benen iets uit elkaar. Ik voel je tong binnen dringen en begin nog harder te kreunen, dit is toch zo verdomd lekker allemaal.

Als ik bijna niet meer kan kom ik spuitend klaar. Je haalt het blinddoek weg en geeft mij een vinger om mijn geil te proeven. Je glimlacht en zegt tegen me, dat het nu jouw beurt is om klaar te komen. Ik begin zachtjes je paal te aaien en voel hem harder worden, ik stop hem voorzichtig in me mondje en begin eraan te zuigen, je kreunt en ik merk dat je het lekker vind. Ik lik je ballen en die dikke paal van je, vervolgens pak ik je beet en vraag je om me genadeloos te neuken. Door al die spanning komen we beiden uitgeput en bevredigd klaar. Wat was het toch heerlijk.”

Mijn verloofde keek me aan en zei, dat is een geile fantasie, die moeten we nu wel werkelijk laten uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *