Author picture

Lara’s ervaring

Een tijdje geleden leerde ik een hele leuke jongeman kennen tijdens een van mijn werkavonden. Hij kwam wat te drinken halen en we raakten aan de praat. We zagen elkaar wel zitten dus spraken we af elkaar na mijn werk ergens te ontmoeten om rustig te kunnen praten. Nadat ik had afgerond achter de kassa belde ik hem op en ontmoete ik hem bij het centraal station. We pakten de tram en besloten samen dat we ergens heen wilde waar niemand ons kende en we gingen naar een andere stad. Hij bracht me naar een motel en hoewel ik niet helemaal zeker was van hetgeen gebeurde ging ik de kamer met hem in. Ik liep naar het bed om te zitten en hij trok zijn jas uit. Hierna kwam hij direct naar mij toe en begon me te kussen en uitkleden. Ik liet hem gerust zijn gang gaan en binnen een mum van tijd zat ik poedelnaakt voor hem. Ik ben zelfs geen maagd meer en ik brandde eigenlijk van verlangen. Hij kleedde zich ook uit en stond voor me. We hebben zo een hele tijd liggen vrijen en het moment naderde dat hij in me zou komen. Ik zat natuurlijk te wachten op de condoom voor hij verder ging, maar die kwam niet. Hij probeerde bloot in me te stoten en natuurlijk weigerde ik dit eerst en vroeg als hij geen condoom had. Die was hij vergeten zei hij en we konden nergens anders eentje vinden op dat moment. Na een tijdje te dwingen haalde hij me toch over en we hebben onbeschermd gesekst. Na het vrijen hebben we nog even geknuffeld en zijn daarna vertrokken, ieder zijn eigen weg.

Ik had de week daarop examens en door alle drukte ben ik het voorval haast vergeten. Maar toen ik merkte dat mijn menstruatie uitbleef begon er een bel te rinkelen. Ik besloot niet overhaast conclusies te trekken en kocht een zwangerschap test. Die bevestigde mijn vermoedens, ja ik was zwanger. Ik had totaal heb geen contact meer met die jongen en wist helemaal niets van hem af. Aangezien ik geen voorstander ben van van abortus besloot ik het kind te houden. Ik woonde al op mezelf en probeerde in de komende maanden zoveel als mogelijk mijn moeder te ontwijken. Ik trok ook kleding aan die wat groter zat zodat ik mijn zwangerschap kon verbergen.

Ik ben kom zelfs uit een gezin zonder vader en mijn moeder heeft vaker met mij gesproken over de verantwoordelijkheden bij het krijgen van een kind. Ik voelde me een beetje beschaamd dat ik ondanks al die gesprekken toch in zo een situatie terecht ben gekomen. Ik heb wel geprobeerd om die jongen te vinden, maar tot nu toe geen geluk en ik ben inmiddels 7 maanden zwanger. Wat nu? Hoe ga ik verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *