Author picture

Lekkere geile sex met schoonouder

Mijn vrouw is een geweldige vrouw, maar de eerste keer dat ik haar moeder zag wist ik, deze wil ik ook hebben. Haar moeder leek wel haar zus te zijn en was ook nog lekker sexy. Ze was inmiddels al 3 jaren weduwe en ondanks dat zag ze er gewoon op en top uit. Ja, ze is misschien een oude zak die jaren ouder is dan mij, maar als je kijkt naar de manier hoe ze zich kleed, dan geloof ik wel dat er meer achter die zogenaamde onschuld schuilt dan ze vaak prijsgeeft.

Op een dag vroeg mijn vrouw even bij haar moeder langs te gaan om iets voor haar op te halen, daar aangekomen kwam die vrouw in haar badjas de deur open maken. Ze nodigde me binnen uit en vroeg me even in de keuken te wachten. Dus gehoorzaamde ik en al gauw kwam ze terug alleen in haar slipje, haar borsten waren opmerkelijk stevig en ze zag er echt goed uit. Ik vroeg haar, “wat doet u nou” Ze begon te lachen en zei, doe niet alsof je het niet leuk vind, je mag ze aanraken hoor. Ik twijfelde, toen zei ze: “vind je van mij niet groter dan die van Cindy ik knikte van ja” Omdat ze het zo aanbood besloot ik gewoon mee te gaan ermee. Ik raakte haar borsten aan en ze begon met mijn pik te spelen. Al gauw hurkte ze en begon mijn pik lekker te likken en te zuigen, ik kreunde van genot. Het was toch zo heerlijk. Voor dat ik erg in had was ze al uitgekleed en ging ze op de keuken eiland met gespreide benen liggen en zichzelf vingeren. Ik hield het niet langer in en klom op haar en duwde mijn pik naar binnen. Ze knikte en zei, nu snap ik waarom Cindy zo van je houd je weet je gereedschap te gebruiken. Ze maakte me wilder en wilder en al gauw kwam ik spuitend in haar klaar.

Nadien gaf ze me het pakketje waarvoor ik gekomen was en knip oogde naar me, ze fluisterde in mijn oor “ Ik wil dit wel elke week doen geile hengst, heb je er ook zin in?” Ik knikte van wel. Zo is onze relatie nog zeker 3 jaren door gegaan totdat Cindy er een dagje achter kwam. Het was geen mooie dag, maar gelukkig heb ik genoten en mijn les geleerd, slapen met je schoon ouders brengt altijd wel de nodige stress met zich mee.

Eén reactie

  1. Herkenbaar verhaal een keer mee gemaakt dat ik mijn schoonmoeder Debbie van 56 blond haar Cup d in de badkamer tegen kwam mijn vriendin Anja van 18 jaar oud lag nog lekker te slapen en ik zij tegen haar moeder Debbie sorry hoor maar mag ik even mijn scheerapparaat o ja hoor zij ze en toen drukte ze plotseling met haar lekkere dikke reet tegen mijn kruis aan he wat doe je nou zeg o sorry maar wat voelde ik daar nou gaat je niks aan en ik wilde weg gaan hier blijven zij ze en ze deed mijn broek los en haalde mijn inmiddels harde paal van 20 cm lang uit mijn onderbroek oooooh mijn god wat een joekel zeg o zo groot zeg ja en ik weet niet of je die in je natte kut kan hebben je dochter wel hoor o ja echt waar zij ze proberen zij ze o ja graag hoor ga maar lekker met je benen wijd open staan en dat deed ze ik trok haar slipje uit ging op de grond zitten deed haar billen wijd open en spugde flink op haar anus oooooh mmmm kreunde ze en Ik zetten mijn eikel tegen haar anus aan oooooh ja en drukte langzaam mijn harde paal van 20 cm lang in haar reet oooooh ja ik heb nog nooit een anus zo snel wijd open zien gaan mijn god wat was ze geil zeg ze deed een washandje in haar mond en ze zij o kom naai me aub hard en lang mijn vriendin lag te slapen en ik stond op het punt om haar moeder zo hard te naaien o lekker hoor ik boorde mijn harde paal diep in haar reet oooooh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreunde ze maar het washandje demte haar gekreun o wat heb ik haar lekker genaaid en toen ik klaar ging komen zij ze wel in mijn mond graag en ik spoot mijn lading witte klodders sperma in haar mond en gezicht wat een lading sperma ging er uit mijn paal ze kreeg het niet aangeslikt en toen hoorde ik mijn vriendin Anja zeggen waar blijf je nou ik ben wakker hoor ik ging snel naar haar toe en ze lag op bed met haar benen wijd open en ze zij o kom naai me aub ik heb gedroomd dat je mijn moeder lag te naaien hoor o echt waar zij ik tegen haar o ja zeker te weten hoor zou je wel willen he o Nee hoor zij ik tegen haar en toen ging de deur open en stond haar moeder in de slaapkamer en ze zij tegen haar dochter nou dat heeft hij net gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *