Author picture

Linda krijgt een neukbeurt

In de zomer was het altijd wel leuk, want dan werkte in in de vakantie in een hotel als manusje van alles. Ik had het altijd naar me zin en ontmoete daar Eddy, hij woonde samen met zijn vrouw in het hotel. Hij gaf me zijn telefoonnummer en al gauw belden we elke avond met elkaar en wat eerst begon als een gewone babbeltje werd al gauw een echte hete en geile telefoon sex. Zo gebeurde het doe avond ook weer, ik belde hem en al gauw waren we zo verwikkeld in ons geil gesprek, toen ik plots op een idee kwam en hem vroeg als we de geile gesprekken niet eens waar kunnen maken door een sexdate te hebben. Hij stemde toe en we besloten dat heel snel te doen. Het gesprek ging door en al gauw raakte ik opgewonden van zijn dirtytalk, hij verteld me dat ik een vieze geile hoer bent en dat ik hem nu bel alleen maar om hem op te winden. Ik wordt behoorlijk geil van zijn strenge doch sexy stem en zeg hem, ja daarom bel ik hem.

Ik voel aan mijzelf dat ik door zijn stem al behoorlijk nat word en hij maakt me echt helemaal geil. Hij vroeg me als hij bij me mocht komen want zijn vrouw die sliep toch al en ik  stemde toe.  Ik kon bijna niet wachten en werd heel erg ongeduldig. Plost ging de bel en ik was helemaal uit mijn doen, ik deed open in alleen een slipje gekleed en hij stond daar met zn lekkere lijf, leek wel of ie hard gelopen heeft haha.

Hij kwam binnen en pakte me direct beet al gauw waren we in de hal al aan het neuken echt genadeloos en lekker. Ik kreunde zo hard dat de buren het zeker wel gehoord hebben. We namen even pauze en dronken wat in de keuken. Daarna gingen we naar de woonkamer waar we weer een ronde gingen. Die avond was het allemaal zo heftig dat we wel elke hoekje van mijn appartement al neukend hebben gezien. Tegen het einde van de avond ging hij weg en ik viel als een blok in slaap. Deze neukdates met hem hebben nog zeker  een jaar geduurd, toen gingen we beide onze eigen weg. Maar elke neukdate met hem was weer een heerlijke belevenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *