Author picture

Mama helpt een handje

Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden.

Ik heb tot nu toe een heel normale jeugd gehad. Momenteel hebben we het niet breed, maar ik kwam nog ooit iets te kort. Ik ben enig kind, maar zonder overdreven verwend te zijn. Ik heb een neefje die even oud is als mij, en waarmee ik altijd optrok. De laatste twee jaren is dat wat verwaterd, maar daarvoor kwamen dan weer vriendjes van op school in de plaats. Een eigen broer of zus heb ik eigelijk nog nooit gemist. Sinds een dikke drie jaar wonen mijn moeder en ik alleen op een appartementje. Mijn vader trok eruit, het huis werd verkocht, en nu wonen we hier knus met z’n tweeën.

Op seksueel vlak ben ik een laatbloeier. Ik geef dat eerlijk toe. Mijn ervaringen met de meisjes kan je op 2 vingers tellen en gaan niet verder dan wat zoenen en eens over de borsten wrijven (en dit laatste dan nog met een truitje en bh ertussen). Sinds een tweetal jaar pas heb ik mijn hormoontjes weten ontluiken. Stilaan begon dan toch mijn ontdekkingstocht. Ik werd daarin meegesleurd door mijn rijpere leeftijdsgenootjes die spraken over meisjes en vrouwen, en vooral het internet. Daarvoor wist ik van seks niks af, en ondanks we hier thuis vrij open waren en zijn, kwam het onderwerp gewoonweg niet aan bod omdat ik er ook niet achter vroeg. Zo rond mijn twaalfde merkte ik dat ik regelmatig een erectie kreeg. Ik wist niet wat ik er mee aan moest, ik speelde dan wat met mijn piemel, wat me wel een lekker gevoel gaf maar tot een orgasme was het nog nooit gekomen, ik wist zelfs niet wat dat was. Ik ben zonder preutsheid opgegroeid, dus samen in de badkamer, al dan niet in je nakie, kwam wel eens voor. Daar werd niet flauw over gedaan. Tot mijn twaalfde kropen mijn moeder en ik ook nog wel eens samen in bad. Tot die vervelende erecties begonnen te volgen. Ze kwamen totaal onverwacht, en zonder reden, maar dat maakte het er niet minder schaamtevol om. Moeder lachte dat weg, dat overkomt iedere jongen wel eens lieverd. Maar naarmate ze vaker en vaker verschenen, dikwijls al toen mama zich nog maar aan het uitkleden was en ik al in bad wachtte, ging ik nog minder en minder bij haar in bad. Maar dat deed mijn probleem van de erecties niet verdwijnen, integendeel. Ik wist nog steeds niet wat ik ermee moest doen, en verder dan wat onhandig wrijven over mijn piemel kwam ik niet. Het makkelijkst was nog te gaan playstation spelen, dan gingen mijn gedachten naar andere dingen, en verdween die vervelende stijfheid vanzelf. Voor eventjes…

Zo rond mijn dertiende was het minste genoeg om mijn penis weer te doen steigeren. Als mama dan (alleen) uit bad kwam, en ze nadien in haar ondergoed door de woonkamer liep zoals ze al die jaren voorheen ook deed, merkte ik dat het gevoel weer opkwam. Mijn moeder liep dan haar haar drogend door de kamer en ik voelde dat ik onbewust steeds vaker en langer naar haar keek. Voorzichtig, zonder dat ze het zag. Dan nam ik haar helemaal in me op, en gleden mijn ogen van kop tot teen over haar bijna blote lichaam. Dan keek ik naar haar ronde vormen : mams was en is best wel mollig, ze heeft brede heupen en een flinke ronde kont, die overgaan in twee forse maar mooie dijen en zo verder in haar stevige lange benen. Verder keek ik gebiologeerd naar haar grote zware borsten, de buik eronder, en als ie zichtbaar was ook de donkere  driehoek krulletjes boven haar vagina.

Ik werd weer een jaartje ouder en door de jongens van de klas ingewijd in de pleziertjes van het internet. Het viel me dan op dat wanneer ik naar die blote meiden en vrouwen keek, ik opnieuw erecties kreeg. Mijn pik knelde dan in mijn broek, en dan ging ik stiekem naar mijn slaapkamer om over mijn kruis te wrijven. Al doende leert men, en mede door de klasgenootjes ontdekte ik wat masturberen was. Dit moet één van mijn mooiste momenten geweest zijn, toen ik merkte dat als ik dat wrijven over mijn kruis wat goed aanpakte, ik een soort supergevoel kreeg, en er zelfs grote stralen wit zaad uit mijn piemel schoten, net zoals in die filmpjes op het net. Maar die filmpjes gingen al gauw vervelen… Ik had iets dat ik écht kon zien. Geen meisjes vanop school nee, daar ben ik veel te verlegen voor, en  bijgevolg is de enige vrouw die ik voorlopig naakt zag mijn moeder. Sinds vorig jaar bleef het niet bij gluren als mam in de badkamer stond, of wanneer ze na haar bad weer eens in ondergoed de woonkamer in kwam. De erectie kwam snel, en aangezien ik nu wist wat daaraan te doen, ging ik dan steevast naar mijn kamer… Daar had ik dan de beelden op mijn netvlies geprent en speelde ik zo met mezelf tot ik tot een orgasme kwam. Tijdens het spelen kwam mijn fantasie dan los. Na verloop van tijd werd die fantasie creatiever en uitgebreider, en steeds weer kwam mijn moeder erin voor. Of het allemaal normaal is weet ik niet, maar ik ben er liever eerlijk over… En zo kabbelde mijn leventje rustig verder, en ging er alweer een (school)jaar voorbij.

Eind juni van vorig jaar kwam ik thuis met een heel goed rapport. De jaren daarvoor haalde ik ook wel altijd goede punten, maar dit jaar zat ik bij de allerbesten van de klas. Vlotjes naar het vijfde jaar Latijn-Moderne Talen dus, waar ik nu zit. Ik had dan ook m’n best gedaan. Zowel onder het schooljaar als tijdens de examens had ik flink gestudeerd. Het resultaat was dus een heel mooi rapport. Mama was natuurlijk in de wolken bij het zien van mijn punten. Ze barstte net niet in tranen uit, en feliciteerde me uitgebreid en kuste me uitbundig. Mijn moeders reactie maakte me nog blijer dan ik zelf al was. Ik hou ervan als ik haar blij kan maken. Mam zorgt steeds goed voor mij, ook al heeft ze het niet makkelijk sinds mijn vader ervan door ging met een ander. Dat is nu meer dan drie jaar geleden. Ik vergeet die dag nooit. Het was december, enkele dagen voor Kerst, een koude donkere woensdag. Hij kwam thuis van z’n werk, en een paar uur later was ie alweer weg : met wat kledij, enkele persoonlijke spullen en zijn pc. Sinds die dag heb ik hem hooguit nog een tiental keren gezien. Onze band was tot dan niet echt slecht te noemen, maar zeker ook niet hecht. Het was meer zoiets van ieder deed z’n ding, terwijl ik met mama altijd heel close was (een mama’s kindje ja) en dat zelfs nog meer ben geworden nu we op ons tweetjes aangewezen zijn. Sinds die dag is het voor mama niet makkelijk. Ze werkt in een grootwarenhuis, en dient dan ook nog eens voor mij en het huishouden te zorgen. Ik probeer wel wat te helpen waar ik kan, maar veel is dat zeker niet als ik eerlijk ben.

Zeer verrast was ik toen ze een weekje na mijn goede uitslag avonds thuis kwam : “Lieverd, we gaan op reis ! Jij en ik, dat hebben we wel verdiend.” Ik was superblij, dit had ik helemaal niet zien aankomen. Sinds m’n vader vertrokken was waren we niet meer op vakantie geweest. Mama had wel gewild, maar de centjes ontbraken. Ondanks ik graag op reis ging, vond ik het geen erg. Ik kon het best begrijpen. Reizen was nu eenmaal duur. Ik gaf mama een dikke knuffel, en liet haar pas los toen ze zelf een stapje achteruit zette. Ze legde haar handen op m’n kaken en vertelde vol blijdschap  dat ze de twee laatste weken van augustus vrijaf had. We zouden naar Zuid Frankrijk trekken. Met de wagen naar ginder, en daar logeren in een leuke bungalow, of waarom niet, de tent, op een toffe camping. Grote luxe konden we ons ook nu niet veroorloven. Ik moest alvast maar eens zoeken op internet waarnaartoe we konden gaan. Ik was daar tenslotte veel behendiger in, en had er de tijd voor. Mama’s ogen fonkelden. Ze sloot het korte enthousiaste gesprekje af met een dikke smakkerd op m’n lippen, liet m’n kaken los en huppelde naar de keuken. Mijn ogen volgden haar ronde wiebelende poep.

Het gaf me weer eens een kriebel… Een klein moment van schaamte kwam in me op, maar zoals steeds was het gevoel van geilheid pakken groter. Het is bijna zoals een magneet. Als mam beweegt, volg ik met grote ogen haar mooie volle lichaam. En als mam dan toevallig eens omkijkt, of het merkt, kijkt ze eens vragend terug en word ik direct zo rood als een tomaat. Dan voel ik me betrapt, hoewel ik helemaal niet weet of ze het door heeft, of ze merkt dat mijn blik misschien wat anders is. Hoe dan ook, het gaf me weer maar eens een fijn gevoel en uit gewoonte trok ik als de bliksem naar m’n kamer. Daar fantaseerde ik dan bv hoe het zou zijn om nog eens met haar in bad te gaan. Haar wulpse vormen te kunnen inzepen, en zelf ook door haar zachte handen overal ingezeept te worden. En dan droom en fantaseer ik over wat verder nog allemaal zou kunnen gebeuren… Soms denk ik er wel eens over na, hoe dit toch komt. Misschien komt het wel doordat ik nog maagd ben? Of omdat zij de enige echte vrouw is die ik ooit naakt zag tot hiertoe? Feit is dat wanneer ik haar (zelfs maar gedeeltelijk) in haar blootje zie, ik een enorme erectie krijg, die enkel verdwijnt wanneer ik even op mezelf ben om te masturberen.

Zoals altijd gaat de vakantie aan een razend tempo voorbij. Maar het beste was voor laatst! En voor ik het goed en wel beseft, kwam midden augustus dichter en dichter. We hadden een leuke camping gevonden in het uiterste zuiden van Frankrijk, net voor de Pyreneeën, aan de rand van de middellandse zee. We hadden enkele opties, maar ik wilde absoluut deze camping : een beachvolley  terrein, een beach voetbal terrein, een gewoon minivoetbal terrein, je kon fietsen huren, wakeboards, er was gewoon superveel te doen. Enig minpuntje, de bungalows waren allemaal verhuurd, het zou dus de tent worden. Mam vond dat echter geen probleem, zolang ik me maar kon amuseren ginder. En het moet gezegd, ook voor haar had deze camping alles : een groot en mooi zwembad om te zonnebaden, en als dat niet genoeg was lag de camping tegen de zee, dus er was ook een fijn strand. Verder leek het terrein heel verzorgd, had elke staanplaats elektriciteit, en zagen de sanitaire voorzieningen er nog nieuw uit. Deze camping moest en zou het dus worden!

Een weekje later was het zover! Mam kwam zaterdagavond thuis van werk, en helemaal uitgelaten begonnen we te pakken. T-shirts, zwemshorts, korte broeken, een lange ook, ondergoed en sokken, en enkele truien. Mijn sport- en voetbalschoenen niet vergeten natuurlijk, en verder niet zo veel eigenlijk. Hier en daar vulde mama nog aan, zodat ik zeker niets zou vergeten. De ochtend erop laadden we ook de wagen in : de grote tent die we van oom Walter mochten lenen, onze sporttassen met kledij, een windzeil (zo eentje dat je meeneemt naar het strand) om onze plek wat gezelliger te maken, wat weinige kampeerspullen want die hadden we zelf niet echt, en zelfs een klein vuurtje op gas (een barbecue was jammer genoeg verboden). Deze vakantie zou niet stuk kunnen! Rond elven vertrokken we. Mam wilde in etappes rijden. Af en toe eens pauzeren langs de kant, en op het gemakje rijden. Misschien was dat wel best, want mama rijdt niet zo heel veel met de wagen, en aangezien onze oude Golf volgestouwd met onze spullen was, zouden we die maar beter spaarzaam en voorzichtig behandelen. We stopten telkens zo even rond het uur. Eventjes rusten, de benen strekken, of een plasje maken. We deden de tocht op die manier over twee dagen gespreid. De nacht brachten we door op een parking aan een wegrestaurant, vlak onder een verlichtingspaal, want mam vertrouwde de minder verlichte hoekjes maar weinig. Zij was moe van het autorijden en sliep als een roos, ik echter veel minder, met dat verdomde licht…

De dag erop volgde ik aandachtig mee de weg, telde de kilometers af, en uiteindelijk, iets na tweeën, arriveerden we op de camping. Ik was helemaal uitgelaten. De camping zag eruit zoals beloofd en beschreven op het net : verzorgd, leuk opgedeeld, modern en comfortabel. We zochten een leuk plekje op het wat beboste deel, dan kon de tent in de schaduw staan, dat slaapt toch een pak aangenamer. De tent werd opgezet (duurde iets langer dan voorzien), de houten palen van het zeil in de grond geklopt, zeil eromheen, en de grote luchtmatras opgeblazen. Mam deed er een hoeslaken rond, legde onze kussens erbij, en toen we ook nog het tafeltje met de krukjes opstelden was ons plekje af. Ik voelde de vakantiesfeer helemaal in me opkomen! Mam en ik gaven elkaar een dikke knuffel. Ik moest tijdig lossen, want voelde alweer iets ambetant en vooral hard opkomen. De namiddag was zo voorbij. Ik was nog even de camping rondgegaan, zo’n beetje op zoek naar alles : het sanitaire gedeelte met de douches, het zwembad, de sportveldjes uiteraard, en de winkel, etc. ’s Avonds aten we iets op het terrasje van het restaurantje van de camping. Mama bestelde een flesje wijn, waarvan ik zelf twee glaasjes mee dronk. Die nacht vielen we als een blok in slaap.

De ochtend erop werd ik als vanzelf wakker. Het was ondanks de schaduw toch nog vrij warm in de tent. Mijn t-shirt voelde klammig aan, ik had blijkbaar serieus gezweet. Ik zette me wat recht om hem uit te doen, en keek ondertussen rechts van me en zag dat mam nog sliep. Ze lag op haar zij, met haar gezicht richting de andere kant van onze tent, maar daardoor met haar bolle poep naar mij toe. Het laken lag naast haar, dat had ze door de warmte al slapend van zich afgeworpen, Mijn ogen gleden over het paarse nachtkleedje dat ze aan had. Ik werd weer maar eens geil… Mams bovenste been lag opgetrokken, waardoor haar slaapkleedje iets naar boven was geschoven. Heel stilletjes en langzaam kroop ik recht, geruisloos en heel licht ademend. Als de dood dat de matras te veel zou bewegen en mam zou wakker schieten kroop ik centimeter per centimeter naar achter. Tegen dat ik aan het andere uiteinde van de matras was voelde ik mijn paal al snoeihard in mijn boxershort. Ik speelde met vuur, iets dat ik goed en wel besefte, maar waar ik weer niet aan kon weerstaan. Mijn blik gleed nu over mama’s volle billen. Ik slikte even bij het zien van zoveel mooi wit vlees. Twee grote ronde, en best nog stevige billen, die ik maar wat graag eens zou willen voelen. Maar zover kwam het niet, want ik merkte aan mams adem dat het niet lang meer zou duren eer ze haar ogen zou openen…

Bij het openen van de tent kondigde zich een prachtige dag aan : volle zon, een licht briesje, kortom ideaal weer voor een dagje op het goudgele strand. Rond de middag installeerden we ons ergens op de strook tussen duinen en zee. Ik spurtte vrijwel direct de zee in. Het water was frisjes, maar doenbaar. Na een kwartiertje in het water rende ik opnieuw naar mam. Ze had de strandmatjes uitgerold, onze badlakens erover heen gelegd, en lag languit op haar buik. Ze had haar bikinibandjes losgemaakt en ik zag aan haar beide flanken hoe de zijkanten van haar dikke borsten vanonder haar lichaam kwamen. Ik sloeg ze even gade en sloop dan dichter naar haar toe. Ik boog me over haar en schudde mezelf en m’n wapperende haar boven haar droog. Mam verschoot, iets heftiger dan ik verwachtte, en gaf een lichte schreeuw terwijl ze overeind sprong. Ik vond het best een leuk grapje, maar mam kon er minder om lachen. En ondanks ze wat kwaad was had ik maar oog voor 1 ding : haar mooie volle borsten die ik van schuin bovenaf met openvallende mond bewonderde. Door het plotselinge opschieten wiebelden ze mooi in de zon. Maar wat mijn aandacht nog het meeste trok waren haar prachtige bruine tepels die flink vooruit priemden. “Doe dat nooit meer lieverd”, zei ze streng. Ik hoorde het maar half, het was tijd voor mij om snel op m’n buik te gaan liggen, want ik voelde iets opkomen… Maar ondanks het lezen van een boekje, kon ik de aanblik van mijn moeders borsten maar niet uit mijn gedachten zetten. Die zachte op en neer wiebelende rondingen, de iets bezwete huid  net boven het gleufje ertussen, en de grote lichtbruine tepelhoven  rond de al even prachtige tepels. En terwijl mam weer aan een slaapje begon, besefte ik dat het niet alleen een zalige, maar ook wel eens een “moeilijke” vakantie kon worden…

Die moeilijkheden begonnen diezelfde avond al. Mam had al een aardig kleurtje, zo’n beetje tussen rood en bruin. Als ze’t goed zou insmeren met aftersun zou ze er een mooie bruine tint aan over houden. En dat insmeren, daarvoor was ik natuurlijk het slachtoffer. Op weg terug naar de tent ging ik eerst even langs de sanitaire blok. Toen ik even later van toilet terug kwam, zat mam op een stoeltje in de voortent, haar rug naar me toe. Ik zag direct dat ze geen bovenstukje aan had. Voorzichtig smeerde ze net het laatste stukje van haar benen in, waarna ze bus aftersun opnieuw vast nam en overdreven veel op haar armen deed. Ze draaide zich half en reikte mij het busje aan. “Hier lieverd, doe jij m’n rug even wil je.” Braaf als ik was voldeed ik aan haar verzoek. Ik vergat geen enkel plekje, en een beetje in trance van de geur van de gladde olieachtige crème smeerde ik uitgebreid haar hele rug in, waarbij ik ook haar schouders even zacht masseerde en met de tippen van mijn vingers de streek rond de zijkanten van haar borsten verkende. Ik had nog uren kunnen smeren, maar mam was klaar met haar armen en voorkant, en haalde me uit mijn droomwereld met een kort maar lief : “Zo is het goed jongen, dankje.”

Net voor het slapen gaan volgde nog een tweede smeerbeurt. Mam kroop het slaapgedeelte van de tent in, en zat op het bed (de grote hoge luchtmatras dus, die best comfortabel sliep eigelijk), met haar rug opnieuw naar mij toe smeerde ze de lotion over haar armen, benen, buik en boezem. Haar nachthemd, waarin ze de vorige nacht nog had geslapen, lag naast het bed. Ik kroop langsheen haar en legde me neer, terwijl ik probeerde een glimp van haar borsten op te vangen. Dat viel niet mee, want door haar positie en die van het lampje in de voortent was deze kant van haar lichaam in schaduw gehuld. Mam gaf me opnieuw de lotion aan, en ik krabbelde recht, terwijl zij zelf zwijgzaam op haar buik ging liggen. Pfff, het werd me nu al te warm. Wat nu, dacht ik bij mezelf, toen ik mijn hormoontjes al voelde borrelen. Het lampje wierp rakelings naast me een beetje licht op haar bruinrode rug. Mijn moeder lag daar, half naakt naast mij op het bed, en ik moest haar rug wederom gaan aanraken. Ze lag te wachten op me, en werd zichtbaar een beetje ongeduldig, toen ik zag dat ze over haar schouder keek. Ik voelde hoe mijn bloeddruk steeg en langzaam verloor ik de controle over mijn erectie. Ik vocht er tegen zo hard ik kon, maar het mocht niet baten. Mijn piemel werd  voor de zoveelste keer die dag  weer steenhard. Ik spoot wat olie op mams nek en over haar rug tot net boven haar slipje. Om de olie in te wrijven zette ik me wat dichter, tot vlak tegen haar zij. Ik knielde naast haar neer en met beide handen wreef ik de olie over haar rug uit. Ze zuchtte even…  Mams zachte huid en de aangename geur van de aftersun-olie deden me opnieuw in een trance belanden. Het liefst van al wilde ik boven op haar gaan liggen. Mijn huid tegen de hare. Maar mijn verstand hield me daar gelukkig van af. Toch wilde ik meer dan enkel maar wat wrijven. Ik zette me schuin achter haar en liet mijn handen over haar rug gaan en raakte met mijn vingertoppen vluchtig de zijkanten van haar borsten aan, die aan beide kanten onder haar uitpuilden. Ik was zeer benieuwd hoe ze zou reageren op zo’n vluchtige aanraking. Maar net als bij mijn kleine vingertoppen daarstraks gebeurde er niets en reageerde ze niet. Ik herhaalde het even later nog eens. En enkele ogenblikken later nog een derde keer, en een vierde keer, en steeds ik liet mijn vingers ietsje langer tegen de zijkant van haar borsten liggen. Om het niet al te opvallend te maken, streelde ik nu voortdurend met één hand over haar rug, terwijl de andere op ontdekkingsreis ging.

Ik was als een kind in een speeltuin. En hoewel ik nu toch al een minuutje of twee aan het smeren was, liet mam me doen. Ik denk dat ze dit ook wel eens fijn vond. En ik, ik vond het enorm fijn! Maar dan weer die rare kronkel in mijn hoofd… Ik genoot met volle teugen, maar voelde nu de aandrang om na haar rug, ook haar billen aan te raken… Weer even die paar seconden heen en weer geslinger tussen zou ik of zou ik niet, maar het duiveltje in me overwon zoals gewoonlijk. Ik wreef elke keer dichter en dichter naar haar middel toe. Toen ik de derde of vierde keer met mijn hand naar beneden wreef, durfde ik eindelijk mijn vingers heel even onder het elastiek van haar slipje te laten glijden. “Oh, sorry mam”, zei ik met gespeelde onschuld. Maar ze reageerde niet zoals verwacht… Verre van… “Trek mijn slipje anders een klein beetje naar beneden, lieverd, dan komen er geen vlekken op!” Ik was verstomd, maar op hetzelfde moment ook in de zevende hemel. Met beide handen pakte ik haar witte slip voorzichtig beet en terwijl mam haar poep even ophief trok ik het slipje onhandig een tiental centimeter naar beneden. Het bovenste gedeelte van haar prachtige volle billen lachte me nu toe. Ze insmeren deed ik echter niet, daarvoor was ik te overdonderd. Met open mond gapend naar haar roomwitte kont wreef ik verder over haar rug. Tussen mijn benen zat mijn dikke piemel geklemd, die af en toe zonder ik het zelf wilde een schokkende beweging maakte. Even later bedankte mams me voor het insmeren, en trok ze haar slipje weer op z’n plaats, waarna ze ook het laken vast nam en het over haar halfnaakte lichaam drapeerde. Ze zoende me slaapwel, en draaide zich op haar zij naar de andere kant. Al snel viel ze in slaap. Ik deed nog even het lampje uit, en legde me naast haar. Slapen kon ik echter niet, ik lag nog een hele tijd aan mams volle en zachte rondingen te denken. Onder het laken klopte mijn dikke piemel, die voelde alsof ie op barsten stond.

Verder die nacht bleef ik maar woelen. Mijn moeders naakte borsten en tepels van deze middag bleven op mijn netvlies gebrand. Het gevoel van haar zachte huid tintelde nog na op mijn vingers. Telkens ik de ogen sloot speelde alles zich nog maar eens voor me af, terwijl mijn piemel keer op keer opzwol. De gedachte dat ze hier naast me lag, half naakt, maakte het er natuurlijk niet minder makkelijk om. Ik probeerde angstvallig elk contact met haar te mijden. Maar zo groot was de matras nu ook weer niet en bij de minste toevallige aanraking van een been of een arm ging er een schok doorheen mijn hele lijf. De spanning in mijn ballen werd stilaan onhoudbaar, en toen ik een zoveelste keer van houding veranderde en me op m’n rug draaide, werd mama er wakker van. Ze vroeg me wat er scheelde. “Ik kan maar niet slapen mam…” Ze draaide zich naar me toe, en wreef even over mijn hoofd, door mijn haar. Ik laag roerloos op mijn rug. Durfde me niet meer bewegen, bang dat ik op de één of andere manier mijn erectie zou verraden. Haar hand belandde op mijn borst. En ik voelde haar zachtjes ademen. Even later dacht ik dat ze opnieuw sliep en duwde ik zachtjes haar arm van me af. Maar ze sliep duidelijk nog niet : “Oh”, zei ze zachtjes en gespeeld teleurgesteld, “Mag je mama je niet aanraken?” Ze begon me te plagen. “Is dat niet stoer ofzo? Wordt onze kleine jongen groot?” Alle clichés haalde ze boven, terwijl ze me begon te kietelen. Ik spartelde over het bed. Het laken verschoof. Ik zag haar bungelende borsten, maar kon me er niet op focussen door m’n heftige pogingen om aan het kietelen te ontsnappen. En toen… Het onvermijdelijke gebeurde… Mam stootte onder het ravotten tegen mijn harde piemel aan. Even een seconde stilte, waaruit ze zich echter vlotjes redde en alle stress bij mij legde : “Zo, is dat de reden waarom je niet kan slapen?” Ik wist natuurlijk niet wat antwoorden en slikte even. “Geeft niet lieverd” fluisterde ze me toe. Waarop ze weer haar klassieker bovenhaalde : “Dat overkomt alle jongens wel eens.” Ik werd zo rood als een tomaat. Alle geluk dat het schemerde in de tent zodat ze’t niet kon zien. “Moet ik effe naar buiten”, vroeg ze gemeend. “Mam, please…”, probeerde ik tegen te pruttelen, maar het hielp niet. “Da’s toch geen erg joh”, zei ze snel. Ze legde zich naast me, en vleide haar hand opnieuw op mijn bovenlichaam neer. Zachtjes streelde ze me daar met haar vingers. Ik begon te zweten. Ze herhaalde fluisterend haar vraag opnieuw of ze even naar buiten moest. Ik wees haar voorstel vriendelijk af, maar op een even fluisterende toon ging ze erop in. “Zo ga je nooit kunnen slapen lieverd”, en ik voelde hoe haar hand een beetje naar beneden schoof, tot net boven mijn navel. Ook hier begon ze zachtjes met haar vingers strelende kringetjes te draaien. Mijn piemel klopte en bewoog wat uit zichzelf. Mams hand lag er maar een paar centimeter van af, waar ze me nog steeds zachtjes streelde. “Hoe ga je dan kunnen slapen lieverd”, fluisterde ze me opnieuw toe. Ik hield me stil. Wederom schoof ze wat naar beneden, tot ze mijn kloppende piemel raakte met de rug van haar hand. Haar hand kwam even los van mijn buik, en nam nu zacht mijn piemel vast. “Zal mama er even voor zorgen dat je kan slapen?” Ik geloofde m’n eigen oren niet. Ik slikte een zoveelste keer, knikte dat het ok en mompelde een zachte “Ja is goed”, en keek dan ongeduldig uit naar wat komen zou…

Mam lag nog steeds op haar zij naast me terwijl ze nu met haar vingertoppen zachtjes over de volle lengte van mijn harde piemel streelde. Ze zoende mijn schouder en fluisterde dat ik maar even rustig moest genieten, “En daarna zal je wel snel in slaap vallen”. Haar lieve woordjes stelden me gerust, en ik genoot van haar tedere aanrakingen. Ik voelde kaar kriebelende hand over mijn volle ballen gaan. Ze nam ze even in haar hand en kneedde ze zacht. Waarna ze weer plagerig over mijn pik streelde. Ik lag te rillen van genot. Ze nam mijn stijve penis nu helemaal vast en begon zachtjes op en neer te bewegen. Opnieuw gaf ze m’n schouder een zoentje, “Je bent al een flinke jongen geworden” zei ze er lief achter. Zachtjes en zonder te veel druk masseerde ze mijn piemel over de volle lengte, van onder naar boven. Haar lieve gezichtje verplaatste zich naar mijn borstkas, en ook hier gaf ze me kusjes, telkens een centimeter verder, tot ze aan mijn kleine tepeltje kwam. De grip van haar hand rond mijn penis verstevigde zich, toen ze even aan mijn tepeltje zoog. “Mmm mam…” kreunde ik zachtjes. “Doet het deugd lieverdje?” fluisterde ze. “Mmjaa “ hijgde ik, en voelde opnieuw haar warme ademhaling boven mijn tepeltje, dat ze met het puntje van haar tong beroerde. “Geniet er maar van, dan kan je seffes lekker slapen.” Haar zwoele fluisterende stem maakte me helemaal gek. Haar hand ging nog even in traag tempo over mijn piemel heen en weer, maar dan stopte ze met aftrekken om weer even kriebelend mijn ballen te strelen. Zachtjes liet ze deze door haar vingers rollen, het kietelde heerlijk, en deed me weer even ter plekke schokken. Opnieuw voelde ik haar plagende tong over mijn tepeltje gaan. Ze pakte mijn piemel weer beet en begon me terug zachtjes af te trekken met een langzame maar regelmatige snelheid. Heen en weer schoof haar warme en wat vochtige hand loom over mijn erectie. Ik raakte nu steeds meer opgewonden en mijn ademhaling werd hoorbaar sneller en zwaarder. Ik kon mijn lichaam niet meer stil houden en lag wat stuntelig te kronkelen over de matras. Ik hijgde van genot. Mam begreep dat ik nu dicht tegen een orgasme aan zat. Ze verhoogde langzaam het ritme en fluisterde me weer zacht toe : “Vind je’t lekker schatje?” Ik kreunde evenjes ter bevestiging. Mama deed nog even zo verder en kwam dan ietsje rechter. Ik keek opzij naar haar ontblote borsten. Met open mond gaapte ik ze aan, terwijl mam zich naast mij op haar knieën zette. Haar hand ging nog steeds rond mijn steenharde paal op en neer, terwijl de andere mijn strakke ballen opzocht. Zo gebruikte ze nu gelijktijdig haar beide handen : ééntje trok me lekker af, terwijl de andere mijn zakje masseerde. Ik sloeg kleine zuchtjes en kreuntjes uit, en voelde me nu helemaal week worden. Mams borsten dansten zalig op en neer op het ritme dat ze me aftrok. Fluisterend moedigde ze me nog eens aan : “Kom maar lekker klaar schatje… Wees niet bang en laat het maar komen.”, terwijl ze nog een allerlaatste keer versnelde. Heftig rukte ze aan mijn piemel. En net op dat moment, toen ik dacht dat het gevoel niet intenser kon worden, verkrampte mijn hele lijf en met een golf van puur genot kwam ik zalig klaar. Eerst enkele stuiptrekkingen en dan schoten er dikke stralen warm zaad uit mijn piemel. Mijn blik ging snel van mams boezem naar mijn onderbuik en ik zag het sperma met kracht uit mijn eikel spuiten. Het leek wel alsof er geen eind aan kwam. Straal na straal vloog door de lucht, en landde op mijn borst en buik. Mam sloeg het met een glimlach gade. Na mijn uitbarsting liet mijn ballen los, en wisselde van hand. Ze streelde door m’n haar, terwijl ze nog zachtjes mijn harde piemel nastreelde. Ze keek me aan met een ietwat fiere uitdrukking op haar gezicht. Na een minuutje kwam ze weer naast me liggen, en trok het laken tot net boven haar borsten over zich heen. Haar hand kwam van mijn piemel, en met een vingertop liet ze hem slalommen tussen de klodders zaad, tot die bovenaan mijn borst van mijn lichaam verdween. Liefhebbend duwde ze met de vinger op het topje van m’n neus, en fluisterde zacht “Nu zal je wel kunnen slapen, he lieverd”. Ik glimlachte haar toe en nog nagenietend zei ik “Dankje mam.” Me nog proper maken kwam er niet meer van, ik viel al snel als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd ik met een zalig gevoel wakker. Ik keek even naast me, en zag dat mam al uit het bed was. Ik draaide me om, en ondanks dat het al licht en warm was geworden in de tent, sloot ik opnieuw de ogen. Ik liet het hele gebeuren van deze nacht nog een aantal keer voor me afspelen, en voelde iets later dat mijn pik er alweer stijf van stond. Traagjes schoof ik me op mijn rug, en begon ik wat met mijn piemel te spelen. Even lekker masseren, zonder me echt af te trekken. Waar zou mam zijn, vroeg ik me af. Ik hoorde haar niet buiten de tent, zou ze zich gaan wassen zijn? Ik droomde wat weg en fantaseerde hoe ze nu onder de douche zou staan… Haar mooie grote borsten aan het inzepen, en daarna de ronde kont en dikke billen, en ook daartussen. Ik kreeg het warm en duwde het laken van me af. Mijn hand gleed over mijn piemel, maar even later liet ik deze weer los, denkend aan wat er zou gebeuren mocht mama hier plots binnen wandelen. Ik wist me eigenlijk geen houding te geven tegenover haar. Wat moest ik zeggen als ik de tent uit kwam? Doen alsof er niks gebeurd was? Of haar een dikke zoen geven, en nog eens bedanken? Traagjes aan ging mijn erectie weg, en een half uurtje later vatte ik moed om de tent uit te komen, ondanks ik nog steeds niet wist hoe me te gedragen. “Goeiemorgen lieverd”, begroette mama me, “Nog lekker geslapen?” vroeg ze er moet een knipoog achter… “Mja, dankje mam” zei ik verlegen. “Gaan we vandaag eens aan het zwembad liggen vent?” Prima idee dacht ik, en ik zette me op een krukje met een lekkere nog warme croissant die mam net was geen halen bij het bakkertje van de camping. Geen nood  om me druk te maken over gisteren dus, dacht ik bij mezelf… Fijn!

Die dag kabbelde rustig verder aan het zwembad. Voor mam de gehele dag, voor mij slechts de voormiddag, want daarna ging ik voetballen met enkele andere jongens van mijn leeftijd. Ook de avond ging normaal voorbij : rustig een lekkere omelet met spekjes en groentjes klaargemaakt op ons gasvuurtje, en daarna even langs de bar van de camping. Mam en ik babbelden gezellig over vanalles en nogwat, enkel over datgene van deze nacht werd niet gesproken. Mama bracht het niet ter sprake, en ik durfde het niet… Ik had trouwens toch niks zinnigs kunnen zeggen behalve dan dat ik er enorm van genoten had. Iets voor één kropen we ons bedje in. Onder het schemerende licht van de maan zag ik hoe mam haar bloesje en vervolgens haar bh uitdeed. Haar borsten wiebelden even, tot ze zich neerlegde en onder het laken kroop. Ze kuste me nog slaapwel, en draaide zich van me weg, op haar zij. Als ik op dat moment nog had gehoopt dat er iets zou gebeuren, dan kwam ik dik bedrogen uit. En terwijl mijn piemel weer groeide bij de gedachte aan gisteren, hoorde ik wat later hoe m’n moeder ietsje zwaarder begon te ademen en in slaap viel.

Dag vier kondigde zich weer aan als een voor mij (en vooral voor mijn kruis dan) zware dag. Daar waar ik tijdens het schooljaar ’s avonds minstens 1x masturbeerde, verhoogde dat tijdens de vakantieperiode naar meermaals per dag. Op “goede” dagen rukte ik me makkelijk 3 keren of meer klaar. En nu, hier in het zonnige zuiden van Frankrijk, was het zoals eergisteren opnieuw meer dan een volledige dag geleden! Je kan al raden, voor het minste zouden mijn hormonen weer gaan opspelen, en als gevolg mijn pik beginnen te steigeren. Mam en ik gingen terug aan het zwembad liggen. Zoals voorspeld lag ik al snel op mijn buik op de ligstoel. Bij het rond kijken en het aanschouwen van de lichamen van de meiden en vrouwen rond het zwembad kreeg ik het al rap warm. Dames en meiden van alle gewichten en maten kruisten mijn ogen. Jong en oud, slank of mollig, en de éne al wat roder of bruiner dan de andere. En bij bijna elke vrouw zag ik wel iets waarvan ik weg dromen kon.

Na een tijdje had ik alle vrouwelijke aanwezigen bekeken en voor mezelf gekeurd. Mijn aandacht verschoof nu naar die ene persoon op de ligstoel naast me. Ik draaide me met m’n sportmagazine zodanig naar mam toe dat ik haar vanachter mijn zonnebril ongegeneerd kon begluren. Geen letter heb ik het volgende half uurtje uit m’n boekje gelezen. Mijn ogen gleden keer op keer over het lekkere lichaam van m’n moeder. Ik bestudeerde haar prachtige en al aardig gebruinde benen, die overgingen in haar machtige kont, jammer genoeg geheel bedekt door haar blauwe bikinislip. Toen ze zich wat later op haar rug legde, ging mijn blik tussen haar benen, en de zachte welving van haar vagina. Ik probeerde te spotten of haar slipje misschien wat tussen haar spleetje kroop, maar helaas. Of misschien kwamen er enkele haartjes van haar zachte bosje krulletjes piepen langsheen de randen van de slip, maar ook hier, helaas. Tijd om effe af te koelen, want mijn pik klopte zichtbaar tegen de rand van m’n zwemshort. Ik sprong recht, en dook snel het slechts twee meter verder gelegen zwembad in. Eens ik boven kwam keek ik nog even rond, maar niemand lette op me, en dus had ook niemand iets van de tent in m’n short in de gaten gehad. Zo ging de middag weer voorbij, glurend vanachter mijn boekje, en af en toe snel het water in om niet over te koken.

Die avond vroeg mam me om haar rug nog eens goed in te smeren met aftersun. Je kon al mooi zien waar de bandjes van haar bikini hadden gezeten, want haar bruine kleurtje tekende zich met de dag feller af tegenover de kleine stukjes van haar lichaam die de zon niet zagen. Ze lag wederom op haar rug, zonder bovenstukje. Ik duwde een serieus kwakje aftersun uit het busje, en smeerde dit kwistig uit over heel haar rug. Ik schraapte al m’n moed bijéén en kwam op haar poep te zitten, in plaats van naast haar, zoals vorige keer. Een beetje angstig wachtte ik een reactie af, maar die kwam er niet. Mam maakte er dus gelukkig geen probleem van. Hierdoor aangemoedigd smeerde ik enthousiast de witte olie nonchalant en vluchtig uit over haar hele rug. Daarna gingen mijn handen naar haar schouders en strijkte ik er zacht de aftersun uit. Met mijn vingers en duimen masseerde ik haar schouders en nek. Mam zuchtte even diep, ik nam het op als een teken dat ze’t goed vond. Ik deed geduldig verder, en terwijl mijn handen nog om mams schouders lagen, dwaalden mijn ogen al af naar de ietsje lager gelegen borsten, die vanonder de zijkanten van haar warme lichaam kwamen piepen. Mijn pik kwam tot leven bij de stoute gedachten die ik al snel ontwikkelde. Toen even later mijn handen van haar schouders afgleden naar de zijkanten van haar lichaam, voelde ik hem gestaag in mijn boxershortje groeien. Opnieuw wreef ik nu weer meer naar boven, waarbij ik stoutmoedig even mijn harde kruis zachtjes tegen haar poep drukte toen mijn handen helemaal bovenaan aan haar schouders kwamen. Dan rechtte ik mijn rug weer, waardoor mijn glibberige vingers automatisch over de hele lengte van haar rug dwaalden, tot net boven haar bikinislip. “Opgepast jongen.”, waarschuwde mama me (voor eventuele aftersun op haar bikini) toen mijn handen er nog maar net aankwamen. Ze duwde even haar bekken omhoog, als teken dat ik even omhoog moest. Hierbij maakte haar bolle kont weer contact met mijn steenharde piemel. Ik schrok even, en zette me op m’n knieën. Het zweet brak me uit bij dit onvoorziene, maar duidelijke contact met mijn kruis. Ik voelde mam’s handen zich nu tussen mijn benen en de hare wurmen. Haar duimen verdwenen onder de rand van het bikinibroekje, en trokken het moeizaam omlaag. Mam bewoog haar bekken even heen en weer, wat het werkje makkelijker maakte. “Ziezo” zei ze gemoedelijk toen het stukje textiel net onder haar grote witte billen tot stilstand kwam.

Mam legde haar handen opnieuw naast haar hoofd, dat een beetje schuin op het kussen lag. Haar ogen waren gesloten, en een beetje verdwaasd ging ik weer zitten op haar prachtige kont. Zou ze dit nu expres doen dacht ik? Maar waarom? Allerlei dingen schoten door mijn hoofd… Weet ze dat ik op haar geil? Of wil ze echt geen vlekjes op haar bikini? Of was het enkel maar om haar kont nog eens tegen de bobbel in mijn broek te kunnen duwen? Ik wist niet wat ervan moest denken. Mijn handjes begonnen wat onwennig terug haar rug te smeren. Was ze me nu aan het plagen? Of mocht hier echt allemaal niks achter zoeken? Ik vraag het me nog steeds af… mijn handjes dwaalden nog steeds over haar rug, maar ik enkel maar denken aan die wulpse kont onder de mijne. En toen, zonder na te denken, als het ware van zelf, zakte ik wat naar beneden. Alsof mijn geilheid het overnam van mijn verstand. Ik kwam op mam’s dijen te zitten. Mocht ik geen boxershort aan hebben gehad, dan lag mijn harde piemel nu helemaal tegen haar bilspleet aan. Met grote ogen keek ik naar die verrukkelijke bilspleet die voor me lag. Mam draaide haar hoofdje naar de andere kant. En ondanks haar ogen gesloten bleven kwam het over alsof ze me in het oog hield. Ik slikte even, en liet dan mijn bibberende handen op haar billen neerkomen. Ik kneedde ze zachtjes? Door de aftersun die nog aan m’n handen kleefde werden ze al snel glibberig. Met een klein bonkend hartje masseerde ik mams billen. Mijn duimen en vingers kneedden het lekkere vlees, en een enkele keer masseerde ik de billen zo ver uit elkaar, dat ik haar kontgaatje en de kleine donkerbruine haartjes eromheen zag tevoorschijn piepen. Mam greep snel in, “Daar heeft geen geschenen hoor.” Zonder te bewegen, zonder haar ogen te openen zette ze me op m’n plaats. Mijn adem stokte. Betrapt. Wat wil je… Ik was te ver gegaan, en het feest was nu ten einde. Ik wreef nog even langsheen haar onderrug, en kroop dan als een geslagen hond van haar af. “Dankjewel jongeman.” fluisterde mam nog lief, maar het leek mij alsof ze het wat strenger zei dan anders.

Mam zette zich recht, en ik zag nog even haar borsten en de opvallend stijve tepels. Dan schoot ze het luchtige bloesje dat naast haar lag weer aan, en kroop van de matras. “Ik ga nog even naar toilet.” En toen ze in de voortent recht stond keek ze me diep in de ogen aan en zei ze plagerig : “Ik zal ervoor zorgen dat ik niet te snel terug ben hoor.” Die zat… Mam verdween uit de tent. Ik bleef verdwaasd achter. Mijn pik klopte nog steeds voelbaar in mijn boxershort. Een dubbel gevoel bekroop me, ik kon toch niet… Maar zoals altijd dreef mijn geilheid toch altijd boven. Ik kroop half door de ritssluiting tussen tent en voortent, en grabbelde naar een rol toiletpapier. Enkele tellen later lag ik op mijn rug, met mijn handen op en rond mijn kruis. Ik sloot m’n ogen, droomde dat het mama’s handjes waren en zette me in gang. Mijn fantasie sloeg in geen tijd op hol, en niet veel later lag ik schokkend op de matras klaar te komen en stroomden er krachtige stralen warm sperma uit mijn piemel.

De dagen daarop vulde ik vooral met voetballen en zwemmen, en afwisselend bij mam op het strand of aan het zwembad liggen. Daar voltrok zich dan steeds weer hetzelfde ritueel : een boekje in de hand, zonnebril op, en stiekem geil worden van mams wulpse lichaam. Telkens moest ik dan wel geregeld gaan afkoelen in het koude water. Ik nam echter geen risico’s meer op slapeloze nachten : iedere keer ik me voor het eten ging verfrissen, trok ik me lekker af in één van de douche cabines. En als ik ’s avonds naar toilet moest soms zelfs nog een keertje. En zo kwam er stilaan een einde aan deze zalige vakantie.

Toen ook de voorlaatste namiddag zijn einde was genaderd, liep ik van het minivoetbal terreintje naar mam. Die lag op haar vertrouwde plekje bij het zwembad. De dag was enorm warm geweest. Ik was helemaal bezweet van het voetballen, en ook bij mama zag ik dat nog enkele haarlokken tegen haar bezwete voorhoofd plakten. “Wat denk je, gaan we vanavond eens buiten de camping eten?” Dat zou inderdaad een mooie afsluiter van de vakantie zijn. Mam nam raapte haar spulletjes bij elkaar en stopte ze in haar strandzak. Samen wandelden we richting de douches. Ik was al vroeg gaan voetballen, dus had ik er niet aan gedacht een handdoek mee te nemen. Normaal zou mam dat wel voorzien hebben, dat doet het lieve mens altijd, maar misschien door de vakantiesfeer was dit nu niet het geval. Daar stonden we dan met slechts 1 handdoek. “Kom,” zei mam, “Dan moet het zo maar.”, en ze opende het douchehokje, en deed teken dat ik snel moest volgen. Slik.

De gedachte alleen al deed me in bed vaak erecties bezorgen, en nu het ook effectief zo was, met mam onder de douche te staan, voelde ik het al borrelen. “Zal ik eerst?” En nog voor mam kon antwoorden stroopje ik mijn short haastig naar beneden. Mam zette zich neer op het kleine bankje, en ik stapje snel de witte douchebak (of hoe heet zoiets) in en sloot het plastieken gordijntje achter me. Daar stond ik dan, op nog geen meter van mam, enkel een douchegordijn tussen ons. Mijn piemel wees alweer fier richting de hemel en tikte net niet tegen het gordijn. Ik liet het water over mijn naakte lijf stromen, minutenlang, in de hoop dat mijn erectie zou afnemen. Helaas… “Lukt het?” vroeg mam na een tijdje. “Ehm, ja hoor… Ik… Ik ben er zo.” Met m’n rug naar het gordijn geplaatst draaide de kraan dicht. En toen ik nog door mijn natte haren aan het strijken was, schoof het gordijntje al open. “Hier jongen, de handdoek.” Ik durfde met niet om te draaien, en graaide tevergeefs met één arm langs achter naar de handdoek. Ik hoorde mam in mijn rug staan grijnzen. “Sta je in de hoek joh?”, lachte ze me uit. Ze wist goed genoeg wat er aan de hand was. “Haha, kom toch hier lieverd, draai je om en neem die handdoek aan.” Verlegen draaide ik me naar haar toe. Vervolgens weer die glimlach op haar gezicht en aansluitend de klassieke spreuk die ze opnieuw op haar lippen toverde : “Da’s toch geen erg, dat overkomt…(juist ja) …elke jongeman wel eens.” Plots drong het tot me door dat mam reeds geheel naakt voor mijn neus stond…

Mijn mond viel open. Ik wilde niet kijken, want de schaamte om mijn erectie was zo al erg genoeg, maar dat ging gewoon niet. Ik stond perplex. Mijn ogen gleden maar heen en weer over haar borsten, en via haar buik tot aan haar met bruine krulletjes behaarde flamoes, en weer naar boven. Met mijn aandachtige blik nog altijd op mams lichaam gepriemd begon ik me af te drogen. Ze keek me wat vragend toe, waardoor ik mij toch wat afwendde van haar lichaam. Het kriebelde nu echt in mijn buik. Uiteraard zou mijn piemel nu zeker niet meer verslappen. Zo goed en zo kwaad mogelijk hield ik die achter de handdoek verborgen. En toen ik m’n rug ging afdrogen, draaide ik me weer om. “Je hebt al een aardig kleurtje hoor.”, zei mam vanachter me. En plots voelde ik haar hand op mijn rug. Ze wreef even over mijn bruine velletje en nam dan de handdoek van me over, en droogde me verder af. Mijn rug, mijn onderrug, mijn poep, en zo verder door ook mijn benen. Ondertussen vertelde ze me dat ik me ook maar eens goed moest aftersunnen, dan kon ik dat kleurtje nog een tijdje bewaren. “Ziezo.”, sloot ze het afdrogen af, en schoorvoetend draaide ik me weer om. Mam kon mijn stijve fluit nu in vol ornaat bewonderen. Ikzelf hield mijn blik schaamtevol op haar voetjes en de tegels eronder gericht.

“Nog steeds niet afgekoeld?”, vroeg ze lief lachend. Ik schudde het hoofd en wist er niet beter op te vinden me weer richting de douche te draaien. Mam legde haar handjes op mijn schouders. “Maar schatje toch, da’s allemaal geen erg. Ik ben heus niet boos hoor.” Ik voelde hoe ze achter me kwam staan, en met haar warme handjes over mijn armen gleed. Geduldig gingen ze op en neer. Het gaf me een tintelend maar ook geruststellend gevoel. Met de vingertopjes gleed ze over de hele lengte van mijn dunne armen. Ietsje later liet ze ze zachtjes los en kwam ze dichter tegen me aan en fluisterde : “Mama is niet boos op je hoor.” De lieve lipjes die me deze woordjes toevertrouwden nestelden zich plots rond mijn oorlelletje. Ik voelde hoe mam er zachtjes een paar keer in beet. Dan gleed het gevoelige oorlelletje weer tussen haar natte lipjes en zoog ze er wat aan. Ik stond te trillen op m’n beentjes. Wat gebeurde hier toch allemaal. Wat was dit weer voor een lekker gevoel. Mijn lelletje floepte weer uit mams mond, en opnieuw voelde ik haar warme adem vlak tegen mijn oor : “Ontspan je nou maar effe.” En terwijl ik effe diep zuchtte voelde ik haar rechterarm tussen de mijne en mijn lichaam doorsteken. Zachtjes omklemde ze mijn harde staaf en trok ze me tegen haar aan. De krullende haartjes op haar vagina kriebelden tegen mijn poep. Ook haar tweede hand vleide zich op mij neer, op de zijkant van mijn dij. Ik duwde mijn handjes wat achteruit en zette ze rond mams brede heupen. Daarna sloot ik m’n ogen en gaf ik me helemaal aan haar goede zorgen over.

Haar rechterhandje zette zich loom in beweging, de linker streelde me lief. Met een traag tempo en niet al te stevige grip begon mam me heerlijk af te trekken. Licht hijgend gaf ze me kusjes in m’n nek. Ik voelde hoe ze telkens haar natte lipjes op m’n vel drukte en met een soppend geluidje weer loste. Mam draaide zich nu een beetje, tot schuin achter me. Mijn rechterhand volgde haar heup, terwijl de linker geen contact meer had en wat onhandig naast me hing. Haar nieuwe positie liet haar vrij om haar hand over mijn kontje te laten glijden. De grip rond mijn penis verstevigde een beetje, terwijl mams plagerig langsheen mijn bilnaad gleed. Mijn benen werden week, en ik zakte automatisch wat door m’n knieën. M’n vrije linkerhand plaatste ik tegen de houten wand van het douchehokje, wat me de nodige steun opleverde, want toen mams vinger rakelings over mijn kontgaatje wreef voelde ik m’n knietjes knikken. Een diepe “Ooooh” ontsnapte me, voor mam het teken om mijn aarsje verder te verwennen. Het tempo van haar rechterhand dreef ze verder op, terwijl haar vingertje niet stopte mijn kontje te beroeren. Ik begon op m’n benen te trillen. Mijn kreuntjes en hijgjes volgden elkaar sneller op. Mam trok nu lekker hard door aan mijn snoeiharde piemel, terwijl haar vingertje tegen de ingang van mijn poepje drukte. Ik werd helemaal gek. Mijn bloed kookte, mijn sperma eveneens. Al snel baande het zich een weg naar boven, en met een geweldige orgasme trokken al mijn spieren samen. Ik schokte enkele malen, en bij de tweede of derde schok spoot er een geweldige straal wit zaad uit mijn eikel. Mam trok lekker door. Een volgende dikke straal sperma vloog in de douchebak. En erna nog één, en nog één…

Ik hijgde uitgeput na, en probeerde wat tot rust te komen. Mijn arm steunde nog steeds tegen de wand van de cabine. Mams handje kneedde nog eventjes mijn opgezwollen pik, waardoor nog een laatste drupje tevoorschijn kwam. Dan liet ze hem los, waardoor ik gauw op het bankje plaats nam. Ze lachte me toe, weer met die wat fiere grijns op haar gezicht. Zonder wat te zeggen zette ze een stap richting de douche kraan, ze rekte zich uit, stak haar arm richting de kraan en draaide deze open. Ze spoelde eerst haar hand af, liet dan het water nog even lopen, om vervolgens in de douchebak te stappen. Ze draaide zich om en keek me lachend aan, waarna ze het douche gordijn voor me dicht schoof.

Het diner die avond was supergezellig. Het avontuurtje onder de douche bleef dan wel onbesproken, de avond verliep verder leuk en amusant. We genoten van het eten, en van elkaars gezelschap. Mams oogjes fonkelden de hele tijd. Ik bedankte haar uit de grond van mijn hart voor deze fantastische vakantie. De nacht kwam snel, we wilden het niet te laat maken want de morgen erop volgde immers de lange rit huiswaarts. Mam viel al snel in slaap. Haar arm was tijdens het slapen weer (onbewust?) op mijn borstkas gekomen, maar deze keer liet ik hem braaf liggen. Het voelde goed zo. Niet veel later viel ook ik met een gelukzalig gevoel in slaap…

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *