Author picture

Melanie vraagt geld voor sex

Melanie is twintig jaar oud en heeft al sinds haar achttiende jaar regelmatig sex. Als je haar zou vragen als zij sex verslaafd is zal zij je toch wel ja en nee zeggen. Ze houdt wel van sex, zou er niet graag zonder leven maar het is niet alsof ze constant ernaar verlangd. Misschien omdat ze wel op tijd ervoor zorgt dat ze sex heeft. Maar dat je wel regelmatig sex hebt heeft wel ook zijn consequenties. Sex is voor Melanie de laatste tijden wel eentonig. Het kwam er steeds op neer dat de zelfde posities gebruikt werden en ook dezelfde gevoelens naar buiten gebracht worden. Op den duur stond ze voor een keuze die zij moest maken.

Of zij zou stoppen met sex in zijn geheel of zij zou dan een manier moeten vinden om het beste van haar sex leven momenteel te maken. Ze probeerde het wel om uit te gaan met verschillende mannen om een vaste vriend te vinden die haar goed sexueel kan bevredigen, maar ze is al eenmaal gewend aan de sexuele vrijheid en zou onmogelijk trouw kunnen blijven aan een man. Ze zat de laatste keren ook erg krap met geld aan het einde van de maand.
Ze dacht er even over na en besloot om geld te vragen voor sex. Vele zouden het zien als hoererij, maar dat is het wel ook.
Maar dat scheelde Melanie niet. In haar ogen was het iets periodiek om wat geld te sparen en om haarzelf sexueel te bevredigen.
Ze dacht erover na hoe zij dit kan uitvoeren en sloeg haar slag bij de stads festival.

Ze droeg zo aantrekkelijk mogelijk aan en binnen de kortste keren werd zij benaderd door diverse mannen die haar aantrekkelijk vonden en sex wilden hebben.
In eerste instantie maakte het idee om mannen geld te vragen om sex te hebben Melanie wel bang. Maar ze werd er steeds meer comfortabel mee na elke keer.
Haar enigste probleem was wel dat het altijd een risico was. Niet alleen qua de seksuele overdraagbare ziektes, maar ook dat ze de kans op loopt om met een psychopaat naar bed te gaan die haar kan misbruiken of erger nog, vermoorden. Ze dacht na hoe zij dit kon verhelpen en besloot om zich aan te sluiten bij een zogenoemde ‘pimp’ voor bescherming. Als de pimp een goede status heeft in de wijk, dan zullen de mensen ook goed nadenken over het mishandelen van zijn sex werkers. Drie maanden later in het werk, is het Melanie toch niet gelukt om te stoppen met het commerciele sex werk. Ze wordt ondanks aangesloten te zijn bij een pimp mishandeld door haar klanten, is drugsverslaafd en erger nog sexverslaafd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *