Author picture

Met 4 mannen neuken

Jenny was een brave meisje die op school wel eens gezien wordt als een echte nerd. Maar Jenny had een stoute zijde. Ze fantaseerde heel vaak over een gangbang waarin ze met 6 mannen lekker hard neukte en al haar gaatjes lekker gebruikt werden. Het was het laatste feest van het schooljaar en Jenny wist gewoon dat ze haar tentamen had gehaald en dus zou slagen. Ze besloot daarom dat ze zich zou uitleven op dit feest.

Ze dronk de ene shot tequila na de andere en al gauw was ze behoorlijk aangeschoten. Ze sprak een van de meest populaire jongens op school aan en flirtte openlijk met hem. Hij liet er geen gras over groeien en ging met haar mee. Ze maakte duidelijk dat ze zijn vrienden ook erbij wilde en dat ze allemaal een voor een wilde neuken. Hij riep 3 vrienden van hem mee en ze belandde in de kamer bij haar. Een voor een trokken ze haar kleren uit en zij showde haar borsten en lekkere druipende kut aan ze. Ze pakte een van de jongens hun pik in haar mond terwijl een andere jongen aan haar borsten sabbelden. Daarna pakte een ander jongen haar heupen beet en duwde zijn dikke pik in haar kutje. Al gauw gingen de jongens om de beurt in haar kutje, ze kreunde van genot en de jongens werden daar nog wilder van. Het was gewoon heerlijk, terwijl een jongen haar neukte pijpte ze de andere. Haar kutje druipt ze smeekte naar meer en meer en dat gaven ze haar ook.

Four guys and only one girl brought to you by Tube8

Ze kwamen overal klaar op haar gezicht in haar mond, in haar kutje en zelf in haar kontje. Ze was gewoon de sperma koningin voor de avond en ze vond het heerlijk. Dat brave meisje dat ze was daar was nu geen stukje van over. Ze was wild durfde alles en ging met alles mee. Ze was net een nymphomaan die gewoon geen genoeg kreeg en na een uur of 2 flink stoeien waren ze allemaal dood moe en uitgeput. De volgende ochtend toen ze wakker werd was ze alleen in haar kamer en herinnerde zich de nacht ervoor. Ze voelde zich letterlijk uitgeneukt maar heerlijk voldaan en dat was het belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *