Author picture

Mijn knappe tante

Ik was 18 jaar en nam s’morgens en s’avonds samen met mijn tante de bus,ik voor school zij voor haar werk, omdat zij geen kinderen hadden ben ik altijd hun oogappel geweest,ze is heel knap,en kleed zich altijd met stijl,stiekem was ik verliefd op haar, en masturbeerde vele malen met haar in gedachte.
Soms spijbelde ik, en ging met een paar vrienden de stad in, ik heb een grote liefde voor vrouwen gekleed in het leder en bontmantel en liepen de rosse buurt door, mijn ogen rolden bijna uit mijn kop,maar plotseling zag ik mijn tante met één andere man een huis met bordje “kamers” binnenstappen, ik stelde aan mijn vrienden voor om rechtover een pintje te pakken, vandaar kon ik alles goed zien.
Een uurtje hierna kwamen beide buiten en stapten in een iets verder geparkeerde auto, alhoewel haar huwelijk niet meer zo best was, keurde ik dit niet goed, maar voelde toch een jaloezie.
S’avonds stond ze al aan de bushalte, toen ik zogezegd van school kwam,op de bus vroeg ze hoe het vandaag geweest was,ik antwoorde “goed” , en wou het haar ook vragen, maar zweeg.
Enkele dagen hierna vroeg ze me of er iets was, ze vond dat ik zo stil was, ik stelde haar voor om eerst een koffie te gaan drinken, en vertelde haar alles, ze schrok hevig en vroeg verschillende malen om niets tegen haar man en de familie te zeggen, het is niet de eerste keer dat ik van je oom slaag krijg, vertelde ze me bang.
s’Avonds smeekte ze de hele busrit, en wou me zelfs geld geven, ik speelde het vuil, en chanteerde haar, als je morgen je leren broek, laarzen en bontmantel aantrekt, en samen naar het rendez vous huis gaan, zwijg ik, ik zal morgen zien antwoorde ze.
Na een slapeloze nacht, was ik vroeg uit de veren en stond achter het raam te wachten,stipt zoals altijd kwam ze buiten, ze droeg haar lange pelsmantel zoals ik gevraagd had,en keek waar ik bleef,toen ik haar inhaalde vroeg ze ” goed zo voor mijnheer”
Ze betaalde aan een ongeschoren man honderd euro voor de kamer, hier kreeg ik een heel ander gevoel i.p.v.haar te neuken veronschuldigde ik me,ze streelde me in het gezicht,het zachte leer van haar handschoenen en het zachte bont deden mijn temperatuur stijgen,beiden gingen we op het bed liggen,ze vertelde me over haar huwelijk en haar slippertje met een collega toen ze vroeg waarom ze zich zo moest kleden, biechte ik ook mijn geheim op,plots draaide ze zich op mij, wil je me? verrast knikte ik ja,
Na ze uitgekleed was trok ze haar pelsmantel en laarzen terug aan, nogal wild begon ik haar te neuken, zachter fluisterde ze,met de fijne hielen van haar laarzen schroefde ze tegen mijn benen, een pijn waarvan ik hield en deed me vlug klaarkomen, je moet nog veel leren,en liet me nog een tweede maal proberen.
Bijna wekelijks hadden we sex met mekaar,ze leerde me vele standjes, ons geheim heeft nog lang geduurd!!!<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *