Author picture

Na 25 jaar nog altijd hete sex

Matthew lag naakt op het bed en keek toe hoe zijn vrouw, Karen, haar zachte blonde haar borstelde. De spieren van haar blote rug gebogen met de actie van haar armen en hij af en toe ving hij een glimp van de kant van haar volle borsten. Zelfs na bijna vijfentwintig jaar huwelijk kon ze hem nog steeds begeren. Ze glimlachte lichtjes als ze een glimp van hem vangt in de spiegel. Ze wist dat hij ervan hield om naar haar te kijken terwijl ze bezig is met de meest alledaagse dingen en ze had al lang geleden de tel kwijt geraakt van de keren dat ze moest stoppen met schoonmaken of koken om zijn verlangens te bevredigen.

Matt’s gedachten dreef terug naar een nacht die twee maanden geleden plaatsvond. Dat was ook een zeer speciale gelegenheid want hun enige dochter, Melanie, was eerder op de dag getrouwd. Matt kon in detail herinneren hoe hij met Karen in hun hotelkamer in de vroege uren van de ochtend heeft gevreeën na de ontvangst partij. Karen had het initiatief genomen, hem ontdaan van zijn kleren en geduwd op het bed. Ze reikte onder haar jurk om haar slipje uit te trekken en stortte neer op zijn stijve lul. Ze was nat en enthousiast en neukte hem woedend tot haar meest dringende behoeften was voldaan. Nog steeds gespietst op zijn pik zat ze weer op haar hurken en sensueel verwijderde ze haar kleding. Ze wist dat ze er goed uit zag voor haar vierenveertig jarige leeftijd.

Ze streelde haar borsten, masseerde ze en ze huiverde toen hij kneep in de stijve tepels.Matt keek naar haar met een mengeling van liefde en pure lust in zijn ogen. Haar natte kut die zich om haar pik sloot en de hitte van haar voelde was gewoon hemels.Ze hebben die dag wel 4 keer achter elkaar geneukt en elke keer was het weer een voldoening. Voor een moment wendde zijn gedachten zich tot Melanie en hoe mooi ze was op haar trouwdag. Hij was enorm trots om met zoveel succes samen met Karen een pracht van een dochter opgebracht te hebben en hij genoot van de voldoening van een job well done.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *