Author picture

Net als Sandra, lekker roken.

Het is vrijdagochtend tien over tien, na Engels en wiskunde nu de kleine pauze. Ik haal een chocomel uit de automaat en zoek mijn vaste plekje in de kantine bij een raam met uitkijk op het fietsenhok. Ik zit daar best vaak, beetje girlstalk met de andere meiden en intussen een beetje naar buiten kijken. Bij het fietsenhok staan ze altijd te roken in de pauzes. Voor veel mensen nou niet direct het meest ideale uitzicht, maar voor mij een perfect plekje. Ik kan dan met een beetje mazzel stiekem kijken naar het mooiste meisje van de school; Sandra uit klas 5b. Ja hoor, ik ben een gezonde Hollandse meid die echt wel de mooie jongens ziet staan, maar Sandra is anders. Wat iedereen zal opvallen; een lekker figuurtje, lang blond haar en mooie volle lippen. Maar voor mij is ze meer, het gaat verder dan alleen haar lekkere lijf. Twee dingen. Sowieso is ze altijd lekker gekleed. Ze heeft een voorliefde voor truitjes die je het liefst zou willen aanraken, een blote schouder, lekker soepel satijn of van die knuffeltruitjes. Het maakt haar zo sexy, het windt me op. Het lijkt me heerlijk om mijn hand eronder te laten glijden en haar zachtjes op de huid te strelen. Het andere wat me in haar aantrekt, is dat ze zo goddelijk lekker rookt, het geeft haar zoveel vrouwelijke kracht en schoonheid. Ik vind dat zo sexy om te zien; de hunkering, haar voldoening na de eerste trek, haar lippen, die mooie rook, de elegantie, haar zelfverzekerdheid, haar genieten…. alles! Gewoon geil!

Ik zie haar nu net aankomen lopen, terwijl ze vrolijk de andere meiden in het fietsenhok begroet haalt ze een pakje Davidoff Gold uit haar jaszak. Ze pakt twee sigaretten en geeft eentje daarvan aan haar vriendin Tamara. Ze geeft Tamara een vuurtje en steekt direct daarna haar eigen op. Beide nemen ze een lange eerste trek, ze kijken elkaar met een blik van voldoening aan en blazen hun rook in de zelfde richting uit. Ze hebben een praatje samen, en mengen zich in het gesprek met de anderen in het fietsenhok. Sandra draagt vandaag haar zwarte off-shoulder mohair truitje. Die heeft ze net nieuw, het bedekt haar lekkere borstjes liefkozend, uitnodigend om er zachtjes in te kneden. Ik weet dat het best ongewoon is dat ik haar hele kledingkast uit mijn hoofd ken, maar ik vind haar kledingkeuze gewoon heerlijk, het maakt me opgewonden. Elk moment dat ik Sandra zie, dan neem ik de kans om haar stiekem te bekijken. Niemand weet dit, het is mijn grote geile geheim. In mijn gedachten ben ik meer en meer met haar bezig, ik weet hierdoor van een afstandje goed hoe ze is, en wat haar bezighoudt. …. Al heb ik wel eens het idee dat Sandra zelf iets doorheeft….

En ja, ik ben super jaloers op haar vriendin Tamara, ik wil ook naast Sandra staan. Ik wil ook weten hoe dat is, vrijuit roken samen met Sandra. Lachen, praten en samen genieten met haar. Ik zou haar dan ook af en toe lekker kunnen aanraken. Haar zachte truitjes ogenschijnlijk per ongeluk of juist lekker bewust strelen, of spelenderwijs knuffelen in haar weelderige haar. Ik wil bij haar zijn, ik wil er ook super geil uitzien en lekker veel roken, de ene na de andere sigaret. Ik wil Sandra haar vriendin zijn, of misschien wel een beetje meer….. Ik wil bij haar zijn….. Maar kut, nee. Ik hoor niet bij die club, ik zit aan de brave kant. Als niet-roker met een chocomel in de kantine. Ik zou vreselijk opvallen, alleen al als ik zonder te roken erbij zou gaan staan. Tamara heeft die ‘overstap’ wel gemaakt. Tamara hoorde ook bij onze brave kant, ze rookt sinds een jaartje als ik zo terugdenk. Ik weet nog van begin dit jaar, even na nieuwjaarsdag. Ze hadden het over goede voornemens, Sandra vertelde over haar roken. Haar moeder had Sandra betrapt toen ze stiekem buiten rookte. Sandra’s moeder was zelf een paar jaar geleden gestopt, maar door Sandra is ze weer begonnen. Nu roken ze beide met gemak ieder een pakje per dag, ook gewoon in huis. En sinds kort haar oudere zus, die krijgt ook al de smaak te pakken. Direct nadat Sandra dit genoeglijk had verteld, kreeg ze een por van Tamara; “Je hebt ook al zo’n goede invloed op mij, lekker wijfie!”. Ze keken elkaar aan en lachten zoals vriendinnen dat samen doen; veelbetekenend, elkaar begrijpend, wetend hoe het is…..

Ik heb nu deze pauze haar lekker even kunnen kijken, beetje mijmeren… Trrrrrrrrrrr, schoolbel. Half elf, aardrijkskunde.

Zaterdagmiddag, ik loop net vanuit mijn kamer de keuken in als mama een telefoongesprek afrondt. Ze kijkt op en vraagt of ik wat tijd wil vrijmaken voor volgende week. Volgende week is het schoolvakantie, ik heb niet veel zin in verplichtingen, ik reageer daarom nog niet te enthousiast. Mam gaat door met haar vraag. Ze had net Astrid, de moeder van Sandra, aan de telefoon met de vraag of we op het huis willen passen tijdens hun vakantie. Ohw… Ik voel dat ik een kleur krijg en probeer zo onverschillig mogelijk een beetje weg te draaien zodat ze mijn reactie niet doorheeft. Mam praat gewoon door, ze merkt blijkbaar niks. Astrid en haar twee dochters gaan een weekje naar familie op Texel, ze zoekt iemand voor de planten, post en het verzorgen van de poes. ‘Ik heb gelijk ja gezegd, jij wil dat vast wel doen’ zegt mam. Van binnen ben ik super gelukkig, in gedachten spring en schreeuw ik het uit, maar ik antwoord mam met een nonchalante ‘Ja hoor’.

Die zondag kwamen ze bij ons aan de deur voor het regelen van de oppas. Ik durfde niet direct aan de deur te komen, mam deed gelukkig eerder open. Mam en Astrid kwebbelden aan één stuk door, ze kennen elkaar van het verenigingsleven. En mede omdat ze beide alleenstaande moeders zijn hebben ze de laatste tijd meer contact. Aan het gesprek maakte ik op dat Sandra erbij stond. Na een poosje werd ik erbij geroepen. Daar stond ze, mijn geile Godin Sandra bij ons aan de deur! Van spanning drong ik wat geforceerd gelijk aan op het krijgen van de oppasinstructies. ‘Heel eenvoudig’ zei Astrid, ‘we hebben een briefje op tafel liggen hoe je de planten en de poes verzorgt. En de post elke dag even van de mat, simpel toch?!’ ‘Ja’ antwoordje ik glimlachend een tikje schor, ‘Leuk, komt goed’. Sandra keek me aan, en vroeg; ‘Moet jij dit jaar boekverslagen maken?’ …… Nog nooit had ik zo dicht bij haar gestaan, nog nooit hadden we zo’n direct oogcontact gehad, nog nooit had ze me één op één iets gezegd. Jeetje, wow, ik ben uit het lood geslagen. Haar directe benadering, tikje dominerend, ik voel me zo groen, veel jonger, onervaren…. Ze kijkt me met haar groenbruine ogen rechtstreeks aan, dwingend om mij te laten reageren. Eenvoudige vraag… Antwoord is simpel… , alleen moet ik het nu nog zo ongedwongen mogelijk proberen te zeggen. …. ‘Huh… Ja’ Om het soepel over te laten komen complementeer ik mijn antwoord met ‘Nog best veel boeken lezen’. Sandra lacht vriendelijk en tikt mijn arm heel kort en vriendschappelijk aan; ‘Ik leg mijn boekverslagen voor je klaar op mijn bureau, dan kun je ze gebruiken.’  ‘Dank je’ antwoord ik, haar galante tikje op mijn arm kalmeert me onmiddellijk. Ik krijg het overweldigende gevoel van haar allesoverheersende persoonlijkheid over me, wat een fantastisch moment…. Ik behoor nu tot één van haar kennissen, ik hoor een beetje bij haar… Mam en Astrid ronden het gesprek af, door mijn roes krijg ik er niks van mee. We groeten en wensen ze een leuke vakantie. Sandra geeft mij nog snel een uitnodigende knipoog; ‘Doe alsof je thuis bent!’, en ze lopen naar huis.

De volgende ochtend, vroeg wakker. Ik kan uitslapen, vakantie. Maar ongeduldig lig ik in bed te luisteren tot mam aanstalten maakt om naar haar werk te gaan. Als ik haar onder de douche vandaan hoor komen spring ik er ook uit om te douchen. Ik krijg van haar nog een merkwaardige blik; ‘Da’s vroeg’. Ik reageer dat het zonde is om op deze mooie dag op bed te blijven liggen.

Na het douchen doe ik snel mee met haar ontbijtje. Het lijkt wel of mam het huis niet uit te branden is, ’toe dan, ’t is al na negenen’ dram ik in gedachten. Blijkt dat mam pas rond tien uur op het werk moet zijn vandaag. Zucht, de minuten kropen voorbij, ik blader de krant vijf keer door zonder een zin in me op te kunnen nemen. En dan eindelijk maar toch… een zoen van mam. ‘Ik ga’ zei ze in loop naar de voordeur, ’tot vanavond’.

Ik wacht nog een minuut en kijk naar beneden naar de parkeerplaats, ik zie mama instappen en wegrijden. Yesss, nu kan ik. Ik voel de adrenaline opkomen, ik hoor mijn eigen hartslag. Sleutel van Sandra, eigen sleutel, schoenen aan, gaan! Met een ongeduldig snelle pas zonder proberen op te vallen loop ik over de galerij naar de andere vleugel van ons flatgebouw. Niemand ziet me, gelukkig geen hoi of hallo hoeven zeggen. Snel naar haar deur, nummer 641. Het hart klopt me in de keel, Sandra haar sleutel glijdt in het slot. Ik open de voordeur, stap snel naar binnen en druk de deur direct achter me dicht. Wow… Ik probeer mezelf te kalmeren, ‘ontspan meisje, relax…’. Ik ben nu in het halletje, met wat jassen op de kapstok. Jeetje… niet  te filmen… Ik ben in het huis van onbereikbare Sandra, haar thuis, haar leven, haar daagse plekje. En ik mag hier zijn, ik pak die kans. Ik kom wat tot bezinnen, ik stap naar voren en streel voorzichtig over een spijkerjasje van Sandra. Ik druk mijn gezicht er zachtjes in weg, hmmm, een mengeling parfums en sigarettenrook. ‘Mooie rokende Sandra’ fluister ik zacht.

Een klein stapje verder is de woonkamerdeur, ik loop naar binnen. Het is net zo’n flat als de onze maar dan met compleet andere stijl ingericht, modern en strak. Voor de formaliteit lees ik eerst snel even het briefje, inderdaad eenvoudig te doen. Maar, nu eerst geen oren naar. Nu eerst naar Sandra haar kamer kijken. De eerste slaapkamerdeur die ik open is direct de goede, foto’s van haar en Tamara aan het prikbord, kan niet missen. Genietend maar gespannen loop ik haar slaapkamer in. Onwerkelijk… het ene moment is ze voor mij onbereikbaar, en nu mag ik haar kamer inlopen. De gedachte dat ik haar boekverslagen mag pakken stelt me op mijn gemak, ik mag hier gewoon komen.

Ik loop even wat rond, strijk over haar bed, bekijk haar interieur en foto’s. Mooie grote spiegel en luie stoel, ze heeft smaak. Ook het asbakje valt me op, dat stoute meisje heeft van dit huis echt een rookhuishouding gemaakt, in de woonkamer zag ik ook al een asbak. Net als het hele huis is ook haar bureau netjes en geordend. Over de leuning van haar bureaustoel hangt opgevouwen die goddelijke trui van afgelopen vrijdag. Zachtjes laat ik mijn vingers in de wol glijden, superzacht…. Heerlijk knuffelig, ik kan er haast niet van afblijven. Al genietend kijk ik haar bureau over en zie direct de verslagen die ze noemde. Daarbovenop liggen twee pakjes Belinda Menthol Super Kings en twee aanstekers. ‘Goh, dat ze die nog steeds rookt, al sinds tijden rookt ze Davidoff’. Ik pak de pakjes, beide zijn geopend, er zijn maar een paar sigaretten uit. Ik ruik aan de opening, ‘hmmm, lekker menthol’. Dat ruikt echt heerlijk, dat moet heerlijk sexy zijn om te roken. Maar ja… kan toch niet zomaar. Ik ben wel heel geilnieuwsgierig, een sigaretje van Sandra…., een vrouwelijk menthol sigaretje. Hier in huis zou het kunnen, hier wordt dagelijks gerookt. Maar mijn kleding, mama zou het misschien op einde dag nog ruiken. Hmmm, ik moet het doen, ik wil het, dit is een unieke kans, ik moet, ik wil roken. Net als Sandra… Nou, waarom ook niet…, moet kunnen…. Ja, ik doe ’t gewoon… Inderdaad net als Sandra, gewoon in haar lekkere truitje! Kan mij het schelen, niemand hoeft ’t te weten…

Zonder verder te twijfelen kleed ik me helemaal uit. Jeetje, ik sta versteld van mijn eigen lef. Ik sta naakt in Sandra haar slaapkamer, ze moest ’s weten! Ik voel mijn hart weer bonzen, het is verder helemaal stil in huis. Teder pak ik die goddelijk zachte wondertrui, soepel valt hij in mijn trillende handen. Ik glijd met mijn handen in de weelde van Sandra, mijn armen, mijn gezicht, mijn lichaam, mijn blote borstjes, mijn kontje…. Adem stokt…… Allemachtig, bloedgeil… Ik ben omringd in de warmzachte geile weelde van mijn onbereikbare Godin. Ik voel de haartjes overal, teder strelend. Ik drapeer de trui goed over mijn lichaam, schoudertje bloot, net als Sandra. Het voelt heerlijk licht en beschermend om mij heen, tepeltjes lekker hard in de zinspelende wol. Elke beweging voel ik als een streling, als een liefkozing van Sandra zelf…..

Dit voelt geil, dit voelt goed. Gretig doe ik haar kledingkast open. Ik laat mijn ogen glijden over al haar mooie kleding, het meeste ken ik alsof het mijn eigen kast zou zijn. Grote onbekende is haar ondergoed, ik voel teder de stapel slipjes en kies eentje van zwart glad satijn. Ik druk het kleine geheimgoed zachtjes tegen mijn gezicht, ik neem de geur op en kus voorzichtig haar heilige plekje.  Oh… Dit voelt lekker, dit maakt me zo geil. Ik wil dit voelen, ik wil haar satijn dragen. Ik trek Sandra’s slipje aan, ik laat het langs mijn benen omhoog glijden. Als gegoten, Sandra’s satijn bedekt nu mijn eigen lieve kutje. ‘Oh Sandra, je moest ’s weten schatje….’

Ik zie de pakjes Belinda Menthol uitdagend op het bureaublad liggen, snel pak ik mijn eigen stapeltje kleding om het naar het halletje te brengen zodat de rooklucht er niet in komt. Die paar seconden heen en weer lopen duurden me eigenlijk al te lang, ik wil nu roken. Met één van de pakjes en een aansteker loop ik naar de spiegel. Ik kijk mezelf aan… Ondeugend lach ik naar mezelf… In haar slaapkamer, haar sexy truitje, haar ondergoed…. Klaar om een sigaret van haar te roken…. ‘Gemeen geil sletje’ fluister ik mezelf toe, ‘dit is echt…, geniet ervan schatje…’ Ik haal zo’n mooie lange witte sigaret uit haar pakje. Beetje onhandig leg ik het tussen mijn vingers. Ik heb Sandra dit zo vaak zien doen, ik heb veel van haar geleerd. Ik pak de aansteker en met een redelijk soepele handeling steek ik mijn allereerste sigaret op. Mijn ogen gesloten, ik neem een volle trek… Ik voel en proef de overweldigende mentholrook over mijn lippen binnenkomen. Van sensatie denk ik van alles tegelijk in mijn hoofd, de spanning…, het onbekende…, mijn eerste sigarettenrook…, smaak…, beleving…, Sandra…, opgewonden…, Ik houd even in…, kijk mijn spiegelbeeld vol sensatie aan en blaas mijn allereerste rook krachtig uit. Van zenuwen en geilheid kan ik mijn geil gemene lachjes niet onderdrukken, ‘oh, jij klein secreet’. Nog een trekje, hmmm…. ‘Dat voelt lekker’. Ik blaas de rook lekker voluit de kamer in. ‘Ziet er goed uit schatje’. Nog een trekje, wat een lekker gevoel. Ik heb Sandra zo vaak as zien aftikken. Nu ik. Beetje onhandig, maar het gaat. Nog een trekje… Met mij andere hand voel ik lekker over het truitje, heerlijk om het truitje aan te hebben, bij elke beweging streelt het me. De trui valt lichtjes over mijn heupen. Alsof het Sandra zelf is die me zachtjes over mijn kontje streelt…. Nog een trekje, wauw…. Nog eentje, nog eentje…. Ik krijg die geile blik niet van mijn gezicht, intens genietend wordt mijn kutje meer en meer lekker nat. Nog een lekkere trek, voluit laat ik de rook vanuit mijn warme lippen binnenkomen… Onervaren als ik ben moet ik nu een moment kiezen waarop het sigaretje op is, niet te dicht bij het filter. Nog een trekje dan, en dan in Sandra’s asbakje beetje onwennig uitdrukken.

Een tikje dizzy kijk ik genoegzaam op, ik kom tot bezinnen. Ik kijk om mij heen, de hele kamer gevuld met rook. Ik schrik er best een beetje van, ‘wat veel rook, even raampje openzetten’. Ik voel me nu een heel stuk relaxter, en zelfverzekerder ook. Op het bureau had ik zonet een lipstickje zien liggen, ik pak ‘m en voor de spiegel laat ik Sandra’s laatste lipafdruk lekker over de mijne glijden. Het mooie roze kleurt mijn mond supersexy. ‘Oh Sandra, ik heb je nog nooit van zo dichtbij gevoeld, nu ook je lekkere lippen…’ Mijn kut wordt zo lekker nat, ik plaag mezelf lekker door nog niet met mijn vingertje achter het satijn te glijden. Ik behoud discipline, ik leg mijn vingers bovenop Sandra’s slipje, Sandra’s heilige plekje verdrinkt in mijn hete kutvocht… Ik pak een tweede Belinda Menthol, en neem een flinke trek. ‘Hmmm, da’s lekker als je een nieuwe opsteekt, smaakt fantastisch’. De lipstick maakt mijn lange witte filter mentholsigaretje nog vrouwelijker… Nog een trekje…, dit voelt zo supergoed. Nu ben ik net als mijn geile Godin in haar zachte truitje, ontspannen genieten van een sigaretje. In de spiegel neem ik lekker geile houdingen aan, het Belindaatje chique hoog ophouden, de rook vrouwelijk vanuit mijn gestifte lippen zwoel laten ontsnappen. Keer op keer, nog een trek. Ik laat me gaan in de weelderige mentholrook. De verleiding om mijn vinger onder de slip te brengen, wordt bijna ondoenlijk… Ik geniet van de vrijheid om me zo te voelen, mijn geile blik in de spiegel wordt meer en meer zelfverzekerd. ‘Ik rook, geile Sandra, ik rook nu ook’ fluister ik naar mijn spiegelbeeld…. Ik druk het sigaretje uit, ik heb zin in een glaasje water. In de keuken neem ik een glaasje, en kom even tot rust. Ik neem de situatie in me op, ik hier in het huis van over wie ik zoveel heb gefantaseerd. Wat ik nu hier stiekem doe is zo geil, het voelt zo lekker, de fantasie om Sandra dichter bij me te hebben wordt alleen maar meer… Mijn glas is leeg, in een kleine seconde denk ik weer aan de pakjes Belinda. Ik bedenk me verder niet, ik ga weer terug naar haar kamer; ‘Ik neem gewoon nog een sigaret’. Als excuus bedenk ik dat ik nu deze kans moet pakken, ‘ik kan altijd een nieuw pakje kopen als het moet…’

Met een geroutineerde handeling steek ik mijn derde op. Ik besluit om even naar de woonkamer te lopen. Het truitje glijdt zinspelen over mijn kontje heen en weer. Geilend loop ik de kamer rond, heerlijk vrouwelijk rokend. Niemand die me ziet, ongestraft lekker roken als een geil sigarettensletje. Nu ik niet voor de spiegel sta, geniet ik van de volle wolken rook die ik vanuit mijn mondje laat komen, grote kolommen rook de kamer in. Wat een geile sensatie, zonder beperking, steeds weer een trekje nemen.

Na deze derde Belinda, neem ik plaats in Sandra haar fauteuil. Ik heb nu mooi zicht in de spiegel, met een voet op de rand van het bed kan ik lekker met mijn, in Sandra´s slip gevangen, kutje spelen… Ik kijk naar mezelf en geniet, ontspannen, relaxt… Ik voel nog de prikkels en smaak van het roken, ik zie mezelf geilend in de spiegel. Drie sigaretten gerookt, ‘jij geil wijfje’. ‘Best veel voor een onervaren meisje als jij’. Het zijn dan wel lichte sigaretten, deze Belinda menthol is dan ook heel lekker om mee te beginnen, vooral voor meisjes. Net als Sandra eerder, die rookte ze ook. En ook Tamara een jaartje geleden…. Oh… ja!….. shit…… Natuurlijk!… Net als Tamara een jaartje geleden…. ‘Oh Sandra, jij geil meisje… Daarom was je gisteren ook aan de deur… Daarom mocht ik je boekverslagen lenen…. Daarom lagen de pakjes Belinda er voor het grijpen bovenop…. Jij geilgemene Sandra, jij lekker sletje, ik hoor het je nog zeggen; ‘Doe alsof je thuis bent!’ Oh wat ben je lekker vals.. Mijn kut stoomt nu vol met het geile vocht, ik houd het niet meer…. Aaah, rokende Godin, sletje…. Je plannetje is gelukt… Ik ben in je val verstrikt geraakt… Geraffineerd secreetje, je hebt gewonnen. Ik geef me over, ‘Ja Sandra, nu rook ik ook’. Ik wil direct een nieuwe Belinda, nu! Gretig pak ik mijn vierde sigaret, en steek ´m vol geiligheid op. Gulzig laat ik de mentholrook mijn mondje binnenvloeien, vol voldoening blaas ik de zachtblauwe rook de kamer in… Mijn vinger passeert de grens van nat satijn, geil gezwollen klitje…. ‘Ik geef me gewonnen rokende geilheid, ik geef me over!´ ´Je hebt gelijk Sandra, ik moet lekker met je meeroken.´ Ik kijk naar mijn spiegelbeeld, met mijn hete kutje vanachter de geilnatte slip. Nog een trek, en nog een… ´ik kom´ ´jaaaah geil rookkutje van me, nu ben ik net als jij! Het is je gelukt Sandra, ik rook je Belinda sigaretten´ aaaah, ‘ik kom, ik kom…’ ‘Ik wil zelf ook mijn eigen pakjes sigaretten’ ‘Ik kom nu, lekkere rookslet!’ ´Ik ben je volgende prooi Sandra, ik ben je nieuwe sigarettenslaaf!´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *