Author picture

Nog een kans

Als man geef je haar nog een kans. Mannen zijn wat sterker dan vrouwen op die gebied. Als een vrouw een man ontvangt en het maakt niet uit onder welke omstandigheden? Betekent dat die man iets heeft waarvan de vrouw houd. Het kan van alles zijn: Z’n geur, manieren, of hoe je met haar om gaat. Om de juiste man te vinden voor een vrouw is heel makkelijk, maar voor een man is het moeilijk omdat je vrouwen in soorten heb. (mannen ook) Een vrouw is dus sterker dan een man fysiek, maar in de praktijk bewijst dat heel anders, laat je niet verleiden want zij is veel sterker, op het praktijk gebied hebben mannen meer punten dus. Als een vrouw voor mij uitloopt kan ik haar graag een kans geven, maar niet omdat ik dom ben, gevoelens zijn niet makkelijk te verwerken want door van iemand te houden, train je niet alleen je hersen maar ook je hart om van de persoon te houden.

Ik accepteer haar weer om de liefde, maar liefde maakt blind dus zorg ervoor dat er goede afspraken worden gemaakt. Een man kan makkelijk uitlopen zonder dat zijn vrouw het door heeft. Maar de vrouw kan dat echter niet. Vrouwen zijn meer twijfelachtig je kan meteen lezen van hun gezicht als er wat is. Ik op mijn beurt zie het wel als ik een vraag stel aan een vrouw. Aan haar gezicht zie ik meteen als ze wat wil zeggen, maar niet wat van plan was het te zeggen. Een man kan een vrouw ook aanleiding geven om uit te lopen, als je niet voldoet aan bepaalde regels in je relatie houdt bijvoorbeeld.

Een vrouw is heel anders ze laat je meteen weten als je wat niet goed doet, de manier hoe zij dat doet ga je niet meteen opmerken als je geen ervaring hebt met vrouwen. Maar geloof me. Als je een vrouw niet kan bevredigen wat seks aan gaat, is de kans groot dat je haar snel kan verliezen. Natuurlijk gaat niet alles op seks uit, maar seks is wel de basis, zolang die klik er is komt alles wel en zo heeft me vrouw geen behoefte in andere mannen. In mij geval is het niet om de seks dat me vrouw terug is gekomen, maar ik heb heel veel meer te bieden aan haar vandaar dat ze terug kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *