Author picture

Opvoeding

“Hoi…” Vrolijk sloeg Monique haar armen om de hals van de man en ging op haar tenen staan om hem een zoen te kunnen geven. Zijn grote handen streelden haar rug en sloten zich om haar slanke kontje. De achttienjarige spande in antwoord even haar billen terwijl haar tong de zijne raakte. “Hmmm…” zuchtte ze. “Is Soraya er al?” “Nee. Maar ik denk dat ze er elk moment kan zijn.” zei Rufus. Zijn handen lagen stevig om haar billen. Opnieuw zoenden ze. Monique duwde haar slanke lichaam tegen dat van de veel oudere man. Juist daarom deed ze het met hem dacht ze weleens. Nou ja, het was één van de redenen om met hem naar bed te gaan. Ze voelde haar vaal-roze tepels harder worden tijdens de zoen. Ze legde haar hoofd tegen zijn schouder. Zijn handen die zacht in haar ronde kontje knepen voelden prettig aan. Hij was 45. Zij bijna 20.

Daarmee was hij ruim twee keer zo oud als zij. Het was leuk om sex met een ervaren rustige man die hebben die niet voortdurend probeerde zich te bewijzen. Hij was aardig, had veel geld en zag er lang niet slecht uit. Breed en nog vrij slank. Achter hen zwaaide de deur met een klap tegen de post. Soraya grijnsde haar witte tanden bloot bij het zien van de omhelzing. “Jullie beginnen toch niet zonder mij?” vroeg ze. Het lange, gitzwarte, haar krulde over haar blote schouders. Vanwege het warme weer droeg ze alleen een klein topje vanboven. Rufus en Monique lieten elkaar los. “Nou én?” vroeg het blonde meisje. “Alsof Jij Rufus nooit voor je zelf hebt?” Het 18-jarige zwarte meisje grijnsde nog breder. Ze dacht aan gisteravond. Zij en haar stiefvader hadden alvast een voorschotje op de gebruikelijke vrijdagmiddag orgie genomen. Vlug omhelsde ze haar vriendin. Hongerig kusten de meisjes elkaar. Roze en bruine lippen zogen zich vochtig aan elkaar. Tanden botsten in gretigheid. Lichaam tegen lichaam. Soraya schoof haar tong over haar onderlip de mond van de blondine in. De tong van de ander streelde de hare. Een rilling van hete lust trok over haar rug. De meisjes omhelsden elkaar. Handen streelden ruggen, billen. Borsten duwden tegen borsten. Rufus liet zich op een stoel achterover zakken. Het was geweldig om de twee jonge meisjes samen te zien kussen.

Al ruim een jaar deed Monique soms met hem en zijn stiefdochter mee. De eerste keer had het blonde meisje met het ronde kontje en de volle borsten het moeilijk gevonden om het met de vader van haar vriendin te doen. Pas de tweede keer had ze er echt plezier van gehad. Met een klein kusje sloten de meisjes hun zoen af. Hand in hand lieten ze naar Rufus. “Waar had meneer aan gedacht?” vroeg Soraya met een plagerig toontje in haar stem. “Had meneer ons samen gewild?” “Ja. Eerst zwart en dan wit?” viel Monique haar vriendin bij. “Of andersom? Tegelijk misschien?” “Mond houden.” deed Rufus – even plagerig – bars terug. Zijn knappe stiefdochter droeg behalve het kleine blauwe topje een nauwe spijkerbroek en sportschoenen. Het iets meer voluptueuze blondje had een fladderig wit jurkje en pumps aan. Hij wist dat ze rechtstreeks van haar werk kwam. Monique was sinds een paar maanden secretaresse bij een multinational in elektronica. Zo kleedde de jonge vrouw zich om het haar bazen naar de zin te maken. Vond ze het wel leuk om begluurd te worden. Onder het rokje zag hij twee lange slanke benen. Bloot en welgevormd. Heel wat mannen hadden daar vandaag naar gekeken, dacht Rufus. Hij pakte van elk van het meisje een hand en trok ze naar zich toe. Soraya giechelde even. Hij streelde door haar lange kroezige haren. Monique likte haar lippen. Haar zwarte vriendin opende handig de gulp van haar stiefvader. Slanke vingers openden de broek en bewogen zich er zoekend rond. Rufus voelde zijn lid harder worden nog voor het knappe slanke meisje haar koele vingers hem raakten. “Hmmm.” Monique hielp de jonge zwarte schoonheid de broek verder te openen. “Ik wil jullie samen.”

Op beide hoofden legde Rufus een hand. Blond en zwart haar rukte hij omhoog. De zachte kreten van protest hinderden hem niet de meisjes te dwingen naar hem te kijken. “Jullie gaan samen aan mijn lul zuigen. Teven…” Onder het topje van Soraya groeiden de vlakke tepels zichtbaar op. De achttienjarige vond het heerlijk om af en toe flink te worden aangepakt door haar stiefvader. Ze hield vreselijk veel van hem. Hij liet niet met zich spotten. Dat beviel haar aan hem. Haar buik tintelde. Haar kruis suisde dwingend. Snel keek ze naar haar vriendin. De groene ogen van het blanke meisje glommen. Ze nam haar hand. Moniques nagels drukten in haar handpalm. Monique haalde de zak van Rufus gehoorzaam uit zijn broek. In haar kleine hand zag de pik er groot en machtig uit. Bovendien wist ze dat hij nog meer zou groeien. Tenslotte had ze het ding al heel wat keren keihard gezien. Haar vingers knepen in de rimpelige zak. Onder haar hand bewogen de ovaalvormige ballen. De blondine staarde gefascineerd naar de zich vlak voor haar ogen verder oprichtende lul. Haar tong bevochtigde haar lippen. Ze had meer dan eens die pik in haar mond gevoeld en erop gezogen. Het was fantastisch om die lul te zuigen. Het was de grootste pik die ze ooit in levenden lijve gezien had. Jongens van school waren lang zo fors niet gebouwd. Bovendien konden – of durfden – ze niet goed met hun apparaat omgaan. Voor Rufus ging dat niet op. De hand van Soraya kneep stevig terug in de hare.

Monique draaide haar gezicht even naar haar vriendin. De glimlach van het zwarte meisje, de vrolijke bruine ogen deden haar nog meer. Zonder de ballen los te laten kuste ze Soraya weer. Weer likten tongen langs elkaar. De negerin legde een hand op en van haar borsten. De tepels rilde onder de lichte streling, zwol nog meer op. “Nou…waar wachten jullie op…?” bromde Rufus. Hij trok aan hun haren. “Aan het werk!” Soraya keek hem even aan. Haar hand ging van de tiet van Monique naar zijn lul. “Goed…baas. Alles wat u maar wilt…baas…” klonk haar stem quasi- smekend. Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de paddenstoel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant. Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel. Soraya spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog. Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Rufus leunde achterover. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar. Monique stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar pumps uit. Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel. Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien.

Soraya deed hem soms aan haar moeder denken. Niet qua uiterlijk. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder. Samantha was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen. Soraya 6. Binnen het jaar na aankomst in Europa was Samantha haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij Nathisma terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed. Rufus was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit. Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan. Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen. De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw maar kon hebben. De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen sex meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed. Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Rufus en Samantha trouwden Soraya pas 7 was. Het huwelijk verliet fantastisch. De sex was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen. Samantha stopte met werkend, deed het huishouden en voedde Soraya op. Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe “papa” wennen.

Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen. Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. In tegendeel. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder. De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Soraya iets deed wat ze niet mocht liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing. Rufus niet. Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag. Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont. Samantha vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Soraya kon respect opbrengen voor de manier waarop Rufus haar behandelde. Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk. Soraya was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Rufus dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht. Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij. Bovendien bereikte ze het oordeel des onderscheid. Rufus vond dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn. 2. Monique knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe.

Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Sorayas dunne middel om meer steun te krijgen. Soraya trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel. De duwde met een hand bood het negerinnetje Monique de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Rufus kreunde goedkeurend. Soraya stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Rufus, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek op meer op zachte melkchocolade. Samantha was en diepbruine negerin geweest. Waar de moeder een rijp vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke sex was de dochter eerder atletisch. Soraya was lang, bijna één meter zeventig, en slank. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Ingehouden sexualiteit. Al heel vroeg was ze geïnteresseerd geweest in sex en neuken. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Hevig en ongeremd. Van haar moeder had ze de grote van haar boezem geërfd, van zichzelf had ze de stevigheid ervan. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen. Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Monique het wapen tussen haar lippen vandaan glijden.

Samen likten de meisjes zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik. Rufus voelde zich als een koning in zijn harem. Soraya hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Monique likte en kuste iets lager de paddenstoelvormige kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Monique verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Soraya. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man. Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt. Haar was het heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken. “Laten we naar de slaapkamer gaan…” stelde Rufus voor. Zijn lul kon wat rust wel gebruiken, en neuken deed hij het liefst in een bed. “Hmmm…” Monique zoog snel de lul nog even diep haar mond in. Haar tong likte door de speekselsporen die zij en Soraya op de gespannen huid achter hadden gelaten. Het zwarte meisje liet de lul los en stond op. Ze liep heupwiegend voor de twee anderen uit naar de slaapkamer. Achter zich hoorde nog steeds natte zuigende geluiden.

Monique was een hete sodemieter, dacht ze. De negerin ging op en bed liggen en deed haar benen ver uit elkaar. Even kneep ze in haar tieten. De bruine tepels waren nog harder dan normaal. Zelf was ze ook heet. Het was saai geweest op school, en ze had de hele tijd gedroomd over wat ze met Rufus en Monique zou gaan doen. Ze bracht een hand tussen haar dijen en bevoelde haar behaarde kutje. Het dikke kroezende haar kriebelde haar vingers. Geroutineerd duwden haar vingers de bruine delta open en vonden haar clitoris en neukholletje. De middelvinger zakte diep het soppende holletje in. Een genotzuchtige glimlach kleurde haar aantrekkelijke gezicht. De duim lag plat op haar clitoris. Het kleine vleesbobbeltje sidderde, sidderingen diep zich in haar lichaam verspreiden. Alsof het een zendmast was die brandende onrustsignalen uit straalde. Vocht smeerde haar snee. De bruine stevige kutlippen weken groeiend uiteen. Ze kende Monique van school. De blonde schoonheid was een jaar blijven zitten en was zo in haar klas terecht gekomen. Samen waren ze de mooiste meiden van de groep, en dus het meest populair. Vanzelf waren ze meer met elkaar omgegaan. Na een tijdje waren ze oprecht vriendinnen geworden. Soraya duwde een tweede vinger haar gleuf in. Een zachte kreun ontsnapte haar mond. De vrije hand kneep beurtelings in haar tetters. De tepels deden pijn van stijfheid. Ze dacht aan die keer dat zijn bij Monique thuis had gelogeerd. Ze hadden samen in Moniques grote bed geslapen met alleen kleine shirtjes aan.

Natuurlijk hadden ze het over sex en jongens op school gehad. De verhouding met haar stiefvader was al begonnen. Hoe het gekomen was wist ze eigenlijk niet meer maar plotseling lagen ze te zoenen. Hun slanke bijna blote lichaam tegen elkaar gedrukt, tongen in de mond van de ander. Een hand had de tiet van de ander gestreeld. Proberende vingers op het kutje van de ander. Zoenend en vingerend hadden ze samen een orgasme gekregen. Beide hadden zich geschaamd. Een week was voorbijgetrokken zonder dat ze het bespraken. Dan, hier in het appartement, wilden ze samen huiswerk maken. Ogen keken in elkaar. Handen raakten de huid van de ander. Soraya zelf had het initiatief genomen. “Mag ik je…zoenen…” vroeg de negerin aan het blondje. “Ja…” bracht Monique uit. Hun lippen kusten elkaar. Emotioneel omhelsden de meisjes elkaar. Tieten wreven die van de ander. Ze belandden op het bed, kleren werden opengetrokken. Handen verkenden opnieuw het vrouwelijk lijf van de steunende ander. Daarna konden ze onmogelijk van elkaar afblijven. Meer en meer deden ze het samen. Zodra de laatste schroom overwonnen was durfden ze meer en meer samen. Vingeren, kutlikken en soms zelf een experiment met een kaars. “Ben je al zonder ons begonnen?”

Monique plofte naast Soraya op het bed. Ze boog zich over haar vriendin heen en zoende haar warme lippen. De negerin duwde genietend haar tong in de hand van het blondje. Haar bruine vingers sloten zich om een van de volle borsten. De zware tiet gaf mee onder de druk van haar vingers. Moniques hand ging strelend langs een chocoladebruine dijbeen omhoog. Soraya kreeg kippenvel van hitsigheid. De hand van de blanke schoonheid raakte haar kutje. De vingertoppen masseerden de weke schaamlippen. “Ohnnn…Monique…hmmmm….” De negerin sloeg een arm om de nek van haar vriendin. Haar billen van het laken af. Monique legde haar handpalm vlak op de met dik zwart haar begroeide sexdelta. Eén vinger gleed de glibberige snee in. Dan bewoog ze haar hand over de scheur. Soraya kermde. Ze klampte zich vast aan Monique. In haar lichaam borrelde de erotische spanning. Ongegeneerd reed ze met haar onderlichaam tegen de hand van haar vriendin. Die begreep de behoefte van het bruine meisje. Haar vingers bewogen sneller over het kutje. “Oh….” stamelde Soraya, “ik….hmmm….ja…ja….euh…JA! JA!” een rilling trok zichtbaar door haar lichaam. Ze schokte op, verkrampte bijna spastisch. Het bruine meisje klampte zich vast aan de blondine die haar gaf waar ze zo’n behoefte aan had. De hand bleef onophoudelijk snel haar kutje neuken. Twee vingers pompten snel in uit de trekkende passievrucht terwijl de muis van de hand de pulserende clit wreef. Kinetische golven spoelden door het onderlichaam van de jonge negerin. Monique kende het sexuele gedrag van haar geile vriendin inmiddels maar al te goed.

Soraya kwam gemakkelijk tot een hoogtepunt, maar ze had ook veel behoefte. Ze moest minstens twee à drie keer per dag een climax hebben om niet dol van frustratie te worden. Eindelijk namen de krampen die haar lichaam teisterden wat af. Soraya billen kwamen weer op het laken. Haar armen klemden om Moniques middel. De blondine hield haar stevig vast. Ze kuste zachtjes de willige mond. Troostend lag ze op het bruine lijf. Nu was Soraya even heel zwak en kwetsbaar wist ze. Beschermend hield ze haar in haar armen. “Dat was mooi.” vond Rufus die had staan kijken. Hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn kleren uit te trekken. Monique keek haar vriendin aan. Die sloeg haar bruine ogen en lachte wat vermoeid. Ze schoof haar handen in de blonde haren en kuste zacht de lippen van de blanke vrouw. “Dank je wel, schatje. Dat was écht heel erg fijn…” zei ze. “Dan is het nu tijd om écht te neuken!” concludeerde Rufus die bij de meisjes op het bed klom. Hij streelde de ronde kont van Monique. “Ik wil jou eerst!” legde hij uit. “Dan kun jij even bij komen…” zei hij tegen zijn stiefdochter. Soraya haakte haar kuiten achter die van Monique en hield haar billen vast zodat het blondje onmogelijk van haar af kon komen. “Nee!” zei het zwarte hete meisje eigenzinnig. “Ik wil eerst Monique bedanken voordat je dat monster in haar lieve kutje ramt.” Rufus schudde zijn hoofd. Soraya was altijd al eigenwijs geweest.

Maar dat was ook de oorzaak voor hun sexuele relatie. Een klein jaar geleden hadden ze een hoogoplopende ruzie gehad. Rufus vond dat zijn stiefdochter wat verstandiger met haar geld om moest gaan. Ze verdiende wat bij in een winkel. Wat ze verdiende gaf ze onmiddellijk weer uit aan kleren en make-up. Hij was het wel met haar eens dat ze zelf over haar inkomsten mocht beschikken, maar dat nam niet weg dat hij het jammer van het geld vond. “En toch moet dat zelf weten!” haar aantrekkelijke zeventienjarige gezicht had iets koortsachtig van kwaadheid. “Ik zeg toch ook niet dat ik over je geld wil beslissen! Ik geef mijn mening! Meer niet!” argumenteerde Rufus met moeite zijn geduld bewarend. De ruzie duurde al ruim een kwartier en hij kreeg en genoeg van. “NEE!” als een furie stampte Soraya met haar voet op de grond. “Je wil me dwingen!” “Nou is het afgelopen.” Boos keek Rufus zijn woedende, zeventienjarige stiefdochter aan. “Ik heb er genoeg van. Ga naar je kamer!” “WAT? Nooit! Hoor je, nooit!” brieste Soraya woedend. “Ik ben bijna 18, ik maar zelf wel uit-” Bedaard gaaf Rufus haar een harde draai om haar oren. “AUW!” brulde het meisje. “Je hebt me geslagen!” “Ja. En als je nu niet gauw -” “Hoe durf je!” haar wang gloeide. Half buiten zinnen van kwaadheid voelde Soraya aan haar gezicht. Met haar verstand begreep ze wel dat haar stiefvader meer dan gelijk had om haar een lel te geven maar haar emotionele kant had het overgenomen. Ze weigerde tegen beter weten in toe te geven.

“Nou ben ik het zat!” Rufus greep haar loshangende zwarte haren en sleepte haar mee naar een stoel. Hij ging zitten en Soraya tuimelde in zijn schoot. Hij dwongen haar met een ruwe beweging over zijn knie. Voor ze begreep wat hij van plan was stroopte hij het rokje over haar kontje omhoog. Ze droeg een modieus oranje stress-jurkje dat goed bij haar huidskleur paste. Even zag Rufus de ronde bruine billen van zijn stiefdochter. Op een kleine rode G-string na had ze er niets onder het jurkje aan. Hoewel dat broekje haat totaal geen bescherming kon bieden rukte Rufus het omlaag. Dan haalde hij uit. Soraya gilde van pijn. Ze voelde een explosie op haar billen zodra zijn harde hand op haar billen neer smakte. Van vroeger wist ze nog hoeveel pijn een pak slaag van Rufus kon doen. “Nee! Luister…ik zal AUW!! oh…niet slaan ik zal- UHnAwwww…” kermde ze vertwijfeld “ik zal sparen! Jij hebt gelijk! EuhAAUWWWwww!” Ze schokte onder de harde klappen die ze moest ontvangen. Met een hand hield Rufus het kronkelende lichaam van zijn stiefdochter in bedwang. Met de andere teisterde hij haar jonge stevige kontje. Snel achter elkaar liet hij zo hard het maar ging zijn hand kwetsend neer komen. Het bruine vlees gaf trillend mee onder zijn vingers. Hij was echt kwaad op haar en dat zou ze weten ook. Af gaande op haar gedrag was ze nog niet te oud voor een ouderwets pak slaag op haar kont! Haar benen spartelden. Rufus gaf er niet om. Hij vond het prettig om haar te horen gillen en smeken. Ze was stevig genoeg om ertegen te kunnen. Hees kermde Soraya het uit. Kletsend martelde de hand haar billen. Steeds weer smakten de vingers hard neer op het vlezige deel van haar achterste. Het vlees gaf aangenaam mee onder zijn hand.

Zij voelde een rode vlaag door haar kont trekken. De vlaag verflauwde, maar bijna meteen trof de volgende slag haar gat. Ondertussen gaf het meisje haar verzet op en onderging passief de bestraffing. Haar lichaam kronkelde van de pijn onder zijn schoot, niet uit verzet. Rufus merkte de verandering. In een wat langzamer tempo sloeg hij verder. Minutenlang ranselde hij de bruine kont af. Ze moest het goed voelen, en niet alleen nu. Ministens een week zou de teef het moeten weten. Dat zou maandenlang een goede invloed op haar gedrag hebben. Soraya snikte het uit. Haar ronde billen waren een open wond, een brandhaard, een kolkende vulkaan. Toch verzette ze zich niet. Rufus had gelijk, ze was veel te ver gegaan, begreep ze nu. Ze verdiende elke mep die hij haar wilde geven. Rufus voelde zijn arm moe worden en hield op met slaan. Soraya snikte hartverscheurend. Haar bips zag er een tint donkerder uit dan normaal. Voorzichtig voelde Rufus aan haar reet. De billen waren heet en gezwollen van de slaag. Vanzelf ging zijn hand omlaag. Per ongeluk raakte hij haar behaarde poesje. “Oohhnnn…hmmmm…” Weer verkrampte Sorayas atletische lichaam. Ze schokte. De hand van haar stiefvader had een enorm effect op haar. Een vreemd van diep orgasme tintelde in haar kutje. Ze kneep haar dijen om zijn hand samen. Verbaasd over haar reactie zag Rufus zijn stiefdochter op zijn schoot klaarkomen. Haar kutje was heet en klam tegen zijn hand. Hij kon er niets aan doen, maar voor hij het wist zat een vinger diep in haar weke sleuf. Kutsap sijpelde langs wrijvende vingers.

Gefascineerd keek hij hoe haar lichaam schokte. Ze steunde, snikte weer. Later kwam ze stijf van zijn schoot af. Verlegen liet ze haar hoofd hangen. Even in de war als zij keek Rufus op zijn stiefdochter neer. Wat hij moest doen wist hij niet, maar dat hij iets moest doen was duidelijk. Niets doen was fataal voor hun relatie. Als hij zijn stiefdochter wilde houden moest hij de band tussen hen aansnoeren. Dus trok hij haar tegen zich aan. “Rufus…ik…” stamelde het verwarde meisje in zijn armen. Ze duwde haar jonge lichaam bescherming zoekend tegen hem aan. “Sstt…” Rufus veegde de lange zwarte haren van haar wang. “Je vond het lekker. Meer hoef je niet te weten.” “Ja, maar…” Rufus tilde haar op en droeg haar naar zijn slaapkamer. Hij legde haar neer, en kroop tegen haar aan. Proberend kuste zij hem. Voorzichtig deden ze het samen. Meer uit behoefte om elkaar hun verwantschap te bewijzen dan uit lust. Die kwam pas later. Soraya was geen maagd meer maar veel ervaring had ze nog niet. Die kreeg ze in de maanden die volgden. Ze spraken af dat de sex tussen hen een incidenteel extra moest blijven. Geen vaste verplichting. De een kon de ander altijd weigeren. De behoefte moest er altijd van twee kanten zijn. Anders zou het slecht zijn voor hun verhouding. In de praktijk deden ze minstens drie tot vijf keer per week. 3. “En hoe had jij gedacht mij te bedanken?” vroeg Monique. Sorayas bruine ogen glansden. Lachend knuffelde ze het andere meisje. Haar handen knepen in de glooiende billen. “Ik wil je kutje eten…” legde ze blij uit. Monique knikte. Ze begreep dat het bruine meisje weer op krachten was. “En ik dan?” vroeg Rufus. “Ik wil mijn lul ergens in steken!” “Je kunt hem in mijn mond kwijt, lieverd…” bood Monique ruimhartig aan. Ze rolde van het negerinnetje af en ging achteroverleunend tegen het hoofdeinde van het bed zitten. “O, nee. Ik wil écht neuken! Lul in kut!” zei Rufus vastbesloten. “En wat is er mis met mijn pruim?” informeerde Soraya.

“Ik lik aan de poes van Monique en jij neukt mijn kut.” Het klonk meer als een vaststelling van feiten dan als een voorstel. Rufus gaf zijn stiefdochter een speelse pets op de zijkant van haar dij. “Misschien heb je binnenkort weer eens een aframmeling nodig.” overdacht hij. “Maar voorlopig, okay…” “Ja…” Monique spreidde haar slanke benen. Ze had lange dijen die als een pijl naar haar kruis wezen. “Kom op…” Soraya draaide zich op haar buik en kroop op handen en knieën naar de blondine; met uitdagend opgeheven kont en wijd gespreide dijen. Rufus keek met welgevallen toe hoe zijn stiefdochter haar gezicht tussen de dijen van Monique begroef. Hij vond het blondje al jaren een knappe meid. Haar borsten waren wat groter dan die van Soraya. De roze tepels reageerden snel op prikkels wist hij. Hij zag haar gezicht vertrekken. Sorayas hoofd bewoog tussen de blanke dijen die langzaam wat opgetrokken werden. Al voor hij sex met haar had mocht hij Monique graag. Ze was aardig en had een zacht vriendelijk karakter. Ze remde de vaak te enthousiaste Soraya af maar liet zich door haar voldoende meeslepen. De jonge vrouwen hielden elkaar min of meer in evenwicht. Qua uiterlijke schoonheid hoefden ze niet voor elkaar onder te doen. Soraya was wat langer en had een was wat tengerder gebouwd. Monique had – in verhouding – langere benen. Bovendien was haar kont wat voller. De blondine streelde de lange zwarte haren van haar wulpse minnares. Soraya rook de vissige kutgeur. Vlak voor haar ogen zag ze het roze kutje. Haar vingers streelde heel voorzichtig het liefdes gaatje. De ervaring had haar geleerd dat Monique er wat meer tijd nodig had om goed geil te worden dan zij. Liefdevol openden haar vingers de kleine genotsdelta.

De licht bruine schaamharen kriebelden haar kin. Haar tong likte van onder naar boven de al glibberige gleuf. Met beide wijsvinger hield ze de grote schaamlippen van elkaar om haar tong de ruimte te geven. Ze vond met haar tongpunt de clitoris. Een siddering trok voelbaar door de kut. Een instemmende kreun motiveerde haar nog meer. Haar linker wijsvinger glibberde vanzelf de knellende schede in. Zacht een heet was het lieve kutje van Monique. Rufus knielde achter de opgeheven billen van zijn stiefdochter neer. Hij zag dat ze nog – of misschien opnieuw – drijfnat was tussen haar dijen. De met dicht zwart haar begroeide schaamlippen stonden open. Hij zag het lila binnenste zonder het aan te raken. “Hier…” Rufus duwde zijn lul tegen de lila opening en duwde zijn heupen naar voren. “Voor jou, teef!”. Zijn lul verzonk in de weke diepte. De nauwe schede rekte mee om zijn pik heen. Hoe vaak hij haar ook neukte, haar kutje bleef meisjesachtig strak. Soraya kermde in de kut van Monique. De paal leek haar aan alle kanten open te scheuren. Elke keer weer was er die heerlijke zoet pijn als haar stiefvader in haar kutje kwam. Haar brede volle lippen sloten zich helemaal over het roze kutje. Haar adem blief over het gevoelige vlees. De tong lebberde bruusk over de kleine schaamlippen en de clitoris. Ongegeneerd proefde ze de sappen die opwelden uit het lieve doosje. Ze werkte de vinger dieper naar binnen, schoof er een tweede naast. Rufus hield de heupen van zijn stiefdochter in een stalen greep terwijl hij zijn lul met schokjes verder haar passievrucht in werkte. Haar binnenste was heet zacht en nat. Dik, glibberig vocht dat door de wanden van haar vagina werd afgescheiden vergemakkelijkte de indringing. Hij zag hoe zijn pik centimeter voor centimeter door haar zachte snee verslonden werd. Haar bruine billen waren door de geknielde houding waarin ze zat gespreid.

Tussen de bipshelften zag hij haar diepbruine aarsje. Eénmaal pas had hij zijn achttienjarige stiefdochter anaal genomen. Het was een nogal pijnlijke gebeurtenis voor haar geweest. Ze hadden besloten met de volgende keer nog even te wachten. Eigenlijk vond Rufus dat jammer, al had hij er wel begrip voor. Hij wist dat de meeste vrouwen zelf bang waren om zijn lul in kut te nemen. Ze waren bang dat hij hen zou beschadigen met zijn grote lul. Samantha was de enige vrouw die zijn lul graag in haar kont wilde hebben. De rijpe vrouw had er soms zelf om gevraagd. Rufus hoopte dat haar dochter net zo geil zou worden. Monique zag hoe de vader zijn stiefdochter neukte. Ze wist hoe groot en dik die lul was. “Oh…dag….” De geschrokken Monique keek opzij. Sinds zijn ontdekking van een week geleden was ze bang voor de man. “Hmmm. Ik kom voor Soraya…” “Ja. Dat begrijp ik. Ze kan zo komen…” legde Rufus uit. Hij ging naast de blondine op de bank zitten. “En ik denk, dat ik weet waarom jij naar mijn dochter op zoek bent.” Monique bloosde tot achter haar oren omdat ze maar al te goed begreep wat hij bedoelde. “Ik denk dat ik maar ga…” fluisterde ze verlegen. Rufus greep haar arm. Hij streelde met zijn andere hand haar los hangende blonde haren. “Waarom?” Hij liet zijn hand over de ronde borsten van de jonge vrouw glijden. “Je kunt beter blijven.” zei hij op een toon alsof hij iets moest uitleggen. Rufus vond dat hij dit meisje moest laten blijken dat het hem niets kon schelen wat zij en Soraya samendeden. Dat kon volgens hem maar op één manier. Met sex. De vorige nacht had hij het uitvoerig met zijn stiefdochter gedaan. Nu was het Moniques beurt vond hij. Ze huiverde onder zijn strelende hand. De gretige vingers knepen door de blouse in haar forse – beha loze borsten. De houding van de grote man verbaasde haar. Tot nog toe had hij haar zelf niet meer dan normaal bekeken. Ze kon er niet bij dat hij haar nu zo openlijk betastte. Rufus duwde het blondje tegen de rugleuning van de bank terwijl zijn andere hand langs haar dijen omhoog gleed. Ze droeg een korte rok, geen kousen. Haar gebruinde huid was warm en glad, haar vlees gaf mee onder de druk van zijn vingers. Rufus kreeg een enorme erectie. Met meer begeerte streelde hij haar borsten. De rok kroop omhoog. Zijn vingertoppen raakten het kruis van haar broekje. Heel warm was het daar. “Nee…” bracht Monique uit.

Bangheid kolkte door haar geest. Rufus trok zich niets van haar protest aan. Een vinger gleed onder het boord van haar slipje en woelde door het bruine stugge schaamhaar, bevoelde de stevige schaamlippen. Moniques gezicht vertrok. Hij rukte aan haar bloes. Knoopsgaten sprongen stuk. De zachte borsten vielen in zijn hand. Monique hijgde zachtjes. Haar rokje gleed nu helemaal omhoog. Een vinger drong haar kutje in. Vanzelf werd ze vochtig. Rufus duwde de jonge vrouw achterover op de bank. Zijn hand verscheurde het broekje. Zwaar ademend zag Monique hoe de man zijn gulp opende en zijn lid tevoorschijn haalde. Haar ogen bolden op in hun kassen. Volkomen hard, en absoluut de grootste snikkel die ze ooit gezien had. Een monster, dacht ze, van bijna een meter lang en ongeveer net zo dik. “Nee…dat kan niet…” huilde ze. “Tuurlijk wel!” probeerde Rufus haar gerust te stellen. Het knappe blondje lag wijdbeens voor hem. Haar bruine behaarde kutje onbeschermd tussen haar lange, ver gespreide, dijen. Hij zette de eikel van zijn pik tegen de grote schaamlippen, en zette kracht. “Oh! Hmmm….OJhHHHH!” kermde ze terwijl hij diep in haar kwam. Dit was natuurlijk niet de eerste keer dat ze sex met een man had. Toch voelde ze zich van binnen mee rekken onder de massieve indringer. Zijn lid was veel groter dan ze ooit eerder in zich gevoeld had. Rufus wist maar al te goed hoe vrouwen op zijn pik reageerden. Met moeite beheerste hij zich zodat Monique kon wennen aan de omvang van zijn leuter. Heel langzaam bewoog hij op en neer. Haar strakke schede sloot als een knellende handschoen om zijn pik. Haar blonde hoofd schudde vertwijfeld heen en weer. Rufus greep een van de grote borsten van het meisje en kneep in de volle peer.

De roze tepel was aangenaam hard. Wat harder neukte hij het meisje. Haar billen schoven over de zitting van het bankstel. Haar tieten wiebelden erotisch op haar borst. Haar lichaam verkrampte. Ze sloeg haar nagels in zijn schouders. Haar kutje spande als een bankschroef om zijn pik. Het sperma werd er uitgezogen. Hert spetterde tegen de wanden van de trekkende schede. Vermoeid ging Monique weg. Rufus vertelde Soraya wat hij met haar vriendin gedaan had. Diezelfde avond nog bezocht het negerinnetje Monique. Ze spraken over wat er gebeurd was. Uiteindelijk besloten ze dat Monique en Rufus het nog eens samen zouden doen. Soraya wilde daar graag bij zijn. Niet uit jaloezie maar omdat ze het opwindend vond om haar minnaar en minnares het met elkaar te zien doen. Die tweede keer groeide uit tot een wekelijkse traditie. Monique stak haar handen uit en sloot die om de bengelende tieten van haar bruine vriendin. Ze kneep zacht maar stevig in het meegevende vlees. Zoals ze het zelf het lekkerst vond. De ovale bruine tepels waren heet en keihard tegen haar vingers. Het was moeilijk om die tieten te kneden. De warme dikke tong in haar spleet was zo heerlijk dat ze zich nauwelijks op iets anders kon richten. Twee vingers bewogen in een meeslepend traag tempo op en neer in haar scheur. De tong concentreerde vooral op haar sidderende clitoris. De punt likte nu vlak over het vleesbobbeltje. Dan weer cirkelde ze er omheen. Steeds andere soorten genot. “Ohnn…hmmmm….lekker…ja…” murmelde Monique geil. Ze voelde de hitte in haar kruis toenemen. De tong lag nu plat op de klit en wiebelde eroverheen. Rillinkjes bewogen door haar scheur. Soraya hield haar hand stil. In plaats van de vingers op en neer in de scheur te bewegen schoof ze langs elkaar. Over de hele lengte van haar vingers werd nu de schede van de kreunende blondine gemasseerd. Haar tong lebberde de binnenkant van de spleet af. Handen lagen op haar bruine tieten.

Knepen in de vleesheuvels, stimuleerden haar tepels. Nagels schraapten over de zachte huid. In haar pruim drongen de laatste centimeters van de lul haar zuigende sexholte binnen. De nog latent aanwezige warmte in haar binnenste laaide snel weer op. De zachte schoonheid wiegde haar kont bereidwillig omhoog om haar stiefvader alle kans te geven haar hard te neuken. Opgewonden likte haar tong de kut van Monique. Rufus merkte hoe zeer zijn “kleine meisje” aan zijn lul toe was. Snel dreef hij pik vooruit. Met zijn handen op haar kont bereed hij de negerin. De jonge kut droop van het vocht. De schede spieren klampten samen. Rufus wist dat zijn stiefdochter snel en gemakkelijk klaarkwam, en hij besloot haar te helpen. Vlug trok hij zijn lul terug en boorde hem vervolgens haar weer de schede in. Zo hard hij kon ramde hij steeds weer zijn paal haar bruine mof in. In een opwelling ga hij haar een harde lel op een bil. Ze steunde, haar mond van kut. Er was geen protest, eerder instemming in de kreun. Hij dreef zijn lul weer haar lila kleurige schede binnen. De jonge vagina droop van het liefdessap. Weer en weer nam hij haar. Nogmaals sloeg hij haar kontje. Zijn ogen strak gericht op het kruis van de blondine. Monique hijgde van opwinding. Ze wist dat Rufus haar vriendin soms sloeg tijdens het neuken. Af en toe kreeg ze zelf ook een lel. In het begin was dat vreemd geweest. Later had ze begrepen dat het de sexuele vreugde vergrootte. In haar eigen gleuf was een oorlog uitgebroken. Haar schede trok samen van kramp. Haar achterste veerde op toen een derde vinger zich in haar spleet werkte. De mond verliet haar kut. Soraya was nu te ver heen om nog kut te kunnen eten. Monique greep een handvol zwart haar en duwde het gezicht van Soraya tegen haar tieten. Willig zoog de negerin een tepel in haar mond. De zwarte bewoog op en neer in de schede van het blanke schoonheidje. Rufus voerde zijn tempo op. In een snel ritme pompte de grote man zijn zware lul in de schede van het tengere meisje.

Haar natte gleuf trok heftig samen. Als een etterende zweer baste het orgasme open. Onwillekeurig beet het zwarte meisje in de roze tietpunt van Monique. Haar had verliet het hete kutje. Ze kermde van genot. In haar binnenste wentelde een genot rad rond. Alle lustzenuwen branden open. Een volgende klap op haar billen gooide haar helemaal over de rand. Een traan van sexueel geluk gleed over haar wang. De lul stampte in haar krampende doosje. Vocht sijpelde langs ze schuivende paal en gleed in druppels langs haar dijen omlaag. Rufus neukte haar na totdat ze slap in elkaar zakte. Pas daarna trok hij zijn lul terug. “Wat een hete teef ben je toch…” zijn Rufus terwijl hij neer keek op het kreunende meisje. Ze lag in de armen van haar vriendin, hijgend tegen borsten van de blondine. 4. “Nu wil ik…” zei Monique. Het likken en vingeren van Soraya had haar kutje enorm opgewarmd. Ze verlangde hevig naar een lul in haar doosje. Ze hield ondanks de manier waarop ze ermee kennis had gemaakt van de pik van Rufus. “Reken maar dat jij nu bent…” beaamde Rufus. Hij liet zich achterover zakken. “Klim er maar op…” legde hij uit wat hij wilde. Monique knikte gretig. Soraya opende haar bruine ogen. Haar stiefvader lag met zijn enorme penis recht op hoog wijzend op zijn rug terwijl haar vriendin bezig was over hem heen te hurken. Ze stond met een been aan elke kant boven hem en liet zich zakken. Nog wat groggy negerin zag hoe Monique haar bruin behaarde kutje tot vlak boven de vochtig glanzende eikel brengen. Dan Zakte de jonge vrouw helemaal op haar knieën. De lul zat zichtbaar tegen haar kutje. Soraya kwam overeind. Geboeid zag ze hoe de lul heel langzaam in het roze kutje gleed. Drijfnat van het vingeren en likken aan haar kutje openden haar schaamlippen zich voor de machtige lul. Monique sloot haar ogen. Met een hand hield ze de lul op haar vagina gericht, met de ander hield ze zich in evenwicht. De eikel glibberde tussen de kleine binnenste schaamlippen. Het blondje sidderde. De lul maakte wanhopige dwingende gevoelens in haar los. Dwingende gevoelens en verlangens. Ze sloot haar ogen en duwde haar onderlijf omlaag. Een zucht ontsnapte aan haar lippen. Door twee soorten kutvocht gesmeerd drong de zware penis haar sleuf in. De rode lippen werden ver opengedrukt.  Het binnenste rekte me. De nauwe tunnel opende zich onder de onweerstaanbare druk. Voorzichtig nam de blonde jonge vrouw de lul in haar kutje. “Oeeeii….Uhn…hmmmm……ja…hmmm….” hakkelde Monique. Meer en meer penis nam ze. Achter haar legde Soraya aanmoedigend een hand op haar kontje. Even dacht ze aan die keer dat Rufus hen samen betrapte had. Ruim een week voordat ze door hem voor het eerst geneukt was had hij hen samen in bed aangetroffen. Soraya dacht dat haar vader over moest werken en had Monique gevraagd om langs te komen. Natuurlijk waren ze samen in bed beland. Op het moment dat ze beide de spleet van de ander aan het bewerken waren was Rufus binnen gekomen. Heel even had hij verbaasd gekeken wat de meisjes met elkaar deden. Dan was hij weggelopen en had de deur achter zich gesloten. Nu zat zijn dikke worst eindelijk helemaal in haar willige kutje. Soraya masseerde de ballen van haar stiefvader. Rufus bewoog zijn heupen op en neer. Heel traag neukte hij het blondje meisje. Monique leunde voorover en genoot intens van zijn paal in haar lustkanaal. De meest heerlijke bevingen gingen in schokjes door haar lichaam. Haar billen spanden en ontspanden onwillekeurig. Haar buikspieren verkrampten. Haar tetters voelden gezwollen en warm aan. Toen Rufus ze in zijn knijpende handen nam was dat fantastisch. Haar ogen draaiden weg. Ze bewoog ritmisch met de veel oudere man mee. Ze draaide met haar billen. De lul schoof nu gemakkelijker heen en weer in haar spleet.

De schede had zich wat ontspannen. De gevoelens waren rustiger; dieper ook. Soraya kneedde met haar lange bruine vingers de behaarde ballen van haar stiefvader. Ze vond het leuk om haar twee favoriete mensen van elkaar te zien genieten. De strakke ronde kontje van Monique bewoog gestaag op en neer. Ze glimlachte. Waarom ook niet? Als zij het lekker vond moest Monique er ook wel van houden! Ze hief haar hand op en gaf het blondje een ferme klets op haar billen. “Auw!” protesteerde Monique klagelijk. Haar heupen draaiden gewoon door. Vlug gaf de negerin een tweede mep op de vlezige bil. “Hou Moniquekje vast, Rufus!” zei ze snel. “En blijf haar neuken!” Rufus begreep niet waarom, maar deed wat zijn stiefdochter vroeg. Hij legde zijn handen op de schouders van het meisje en haakte zijn benen achter de hare. Meer dan zojuist maakten zijn heupen opwaartse bewegingen. Zijn pik stootte wat harder het kutje in. De smalle rode schaamlippen bewogen heen en weer mee. Het negerinnetje sloeg de blanke billen opnieuw. De roze afdruk van haar hand gloeide op. Weer mepte haar hand kletsend neer op het draaiende kontje. “Je doet met pijn…AUW…uehnn…ohn…jaahhaa-AUW…oi…hmmmm…” Haar kutje werd geneukt en haar billen geslagen. Verward onderging de blondine de gemengde sensaties. Haar kutje draaide nog steeds op en neer. Na onderaf werd de lul harder en dieper in haar geduwd. Het lustgevoelens borrelden van onderuit haar ruggenmerg door haar pruim. De tepels konden elk moment van haar tetters exploderen. En, ze werd op haar billen geslagen. Het was voor Soraya de eerste keer dat ze iemand pijn deed. Ze was een sterk meisje. Haar vlakke hand smakte keer op keer opnieuw hard neer op Moniques zachte billen. Haar billen maalden rond. Het was prachtig om haar vriendin te zien reageren op de lul én de slaag tegelijk. Ze wilde geen pijn, maar wel de lul. Ze was al te ver heen om te proberen om weg te komen. De negerin sloeg opnieuw het ronde kontje. Haar vingers voelde het vlees meegeven onder de inslag van de klap.

De billen zagen meer en meer roze. Medelijden had ze niet met het blondje. Integendeel. Ze gunde het meisje de pijn. Het leed zou de kracht van het genot strak vergroten, wist Soraya. Nog eens kletste haar hand neer op bips. Nog eens. Weer. Het was prettig om slaag uit te delen. Vreemd. De macht gaf het zwarte meisje een enorme kick. Ze zag voor haar ogen het kontje nog sneller op en neer draaien. Monique was bijna klaar, dacht de zwarte schoonheid. Vlug pakte ze de lul, en trok hem de roze scheur uit. “Hé” protesteerde Rufus. “Toe…nee…” bedelde Monique. Haar gat gloeide van de pijn, maar ze wilde niets liever. Die lul in haar poesje maakte alles goed. De lust gloeide door haar ingewanden. Soraya duwde de lul tegen Moniques roze aarsje. Haar tong likte het anale gaatje. Dan duwde ze de eikel die glibberige was van het sap uit het blondje kutje tegen het strotholletje. “AUW!” kermde Monique die nu probeerde zich van Rufus los te maken. Hij hield haar vast en hoopte maar dat de zwarte beulin wist wat ze deed. Monique gilde het uit. De eikel plopte haar kontje in. Tussen de geschonden billen gleed de lul naar binnen. Een thermische lans, een drilboor, dat moest het wel zijn. De sluitspier krijste van de pijn. Soraya wist maar al te goed hoeveel pijn het deed om vanachter genomen te worden, maar toch was het iets wat ook haar vriendin doorgemaakt moest hebben. Daarom hielp ze haar stiefvader zijn lul verder de maagdelijke reet in te komen. Snel haalde ze uit en liet haar hand weer neerkletsen op de billen. Even ontspande de sluitspier, afgeleid door de korte hevige pijn. Ogenblikkelijk zakte de lul tot aan de ballen in het kontje. “Auwww…ohnn….toe- houd op…” bedelde Monique vergeefs. Hulpeloos onderging ze de anale penetratie. De pik zat helemaal in haar darmkanaal. Nog een harde lel op haar billen. Nog een. Weer ontspande de sluitspier. Monique voelde de pijn in haar reet afnemen. De blondine schudde haar hoofd. Haar handen knepen in de schouder van Rufus, nagels drukte diep in zijn huid. Soraya zag dat als ze haar vriendin extra hard sloeg het juist beter leek te gaan. Lenig hipte het zwarte meisje van het bed. Uit een kast haalde ze een rottinkje.

Daarmee striemde ze tweemaal fel op Moniques al gemartelde kontje. “Auwww….ohnn…hmmmm” De sluitspier had het verzet opgegeven. De lul zat diep en groot in haar aars, maar de pijn was grotendeels weg. Haar billen deden meer pijn dan haar aars. Rufus merkte de opperste verwarring bij het blondje. Heel behoedzaam, bang om haar onnodig meer pijn te doen, bewoog hij zijn lul een beetje. Het nauwe gat gaf mee. De lul ging op en neer. Soraya gooide de rotting opzij en knielde naast het neukende stel neer. Ze schoof een hand tussen de bewegende lichamen en vond de druipende spleet van haar vriendin. Troostend vingerde ze het natte scheurtje. Monique kreunde. De vreemde sensatie van een lul in haar kontgat had haar in z’n greep. De vingers op haar spleet waren lekker. Samen was het heerlijk. Ze likte onwillekeurig de hals van de man onder zich. Ze glom van het zweet. Onder hen kraakte het bed. De lul gleed moeizaam op en neer in haar rectum. Vingers manipuleerde haar clitoris. “Het is…eun…hmmmm….ja….nee…hmmmm….euoj…klui….. ww….” Vuur flakkerde in haar ingewanden. Ze werd aan twee kanten gestimuleerd. Wezenloos kronkelde het nu volkomen hitsige jonge vrouw over Rufus. Haar lijf van een open wond. Elke rem sprong stuk, dammen braken door, muren vielen om. De orkaan van lust raasde bevrijdend door haar lichaam. Haar geest smolt weg. Haar lichaam schokte spastisch. Elke spier in haar lichaam verkrampte. In haar kutje vrat een hongerig monster zich in een adembenemende heerlijk een weg door elke lustzenuw die het kon vinden. Haar darmen knelden om de lul. Rufus wilde komen, moest komen, maar het ging onmogelijk. De inwendige spieren van de kreunende blondine knelden zijn leuter af. Minutenlang kwam het blondje klaar. Heel haar lijf schokte en steunde onder de last van het enorme hoogtepunt. Eindelijk lag Monique hijgend stil. De beide anderen hielpen haar van de lul af. Bevend kroop het blanke sexgodinnetje in de armen van haar vriendin weg. 5. “Ben je boos op me?” vroeg Soraya, een beetje bang voor het antwoord. “Boos…?” verbaasd opende Monique haar groene ogen en keek haar vriendin aan. “Hoe kan ik na zo’n climax nou boos zijn…!” Soraya opende haar mond en zoende de lippen van het andere meisje. Tongen speelden met elkaar. Soraya kneep vriendelijk in de mollige borsten van de andere vrouw. “Nu dat geregeld is…  Ik sta hier met de grootste lul uit de geschiedenis!” hielp Rufus hen herinneren. “O, sorry…” giechelde Soraya.” Ze liet Monique los en knielde naast hem neer. Haar hand streelde zachtjes zijn lul. Haar poesje kneep even samen terwijl ze de staaf aanraakte. Vlug hipte ze haar rug naar hem toe over de paal. Met één hand werkte ze de lul tegen haar zwaar behaarde schaamlippen die gretig uiteen weken voor de eikel. Dan bracht de jonge negerin haar heupen omlaag. Haar nog druipend natte kutje zoog de lul naar binnen. “Ohnnn” hijgde ze. Even was de indringende pijn er, die snel plaats maakte voor zoete sensaties. De staaf zakte gemakkelijker dan zojuist haar schede in. Haar heupen maalden op en neer. Ze hield haar dijen zo ver mogelijk uit elkaar, haar voeten plat op het matras voor evenwicht. De handen van Rufus omvatten haar harde meisjestieten. Knijpend molken zijn vingers haar bruine tietpunten. Vanzelf suisde de lustgevoelens opnieuw door haar buik. Haar kont rees en daalde op en neer. De zware lul klopte in haar onderlichaam. Ze kende het sexuele gedrag van haar stiefvader. Hij kon dit nooit lang meer volhouden. Al in drie gaten had de dikke lul gezeten. Hij moest op springen staan. Verwoed duwde ze haar kutje weer omlaag, om de lul zo diep mogelijk in zich te voelen. De vruchtbaarheidsdans liet haar kreunen. Haar gleuf jeukte vanbinnen. Monique was inmiddels een beetje bekomen van haar anale ontmaagding. Ze zag hoe stiefvader en -dochter elkaar neukten. Het blondje kwam heef zich overeind en kroop naar het neukende stel. Ze boog zich naar de negerin toe en kusten haar.

Ze hielp Rufus de bruine tieten kneden. De tepels zwollen nog meer op. Het melkgaatjes was duidelijk zichtbaar. Soraya kermde weer. Een briesend gevoel nam bezit van haar. Wilder nog draaide ze haar heupen op en neer. De kern van haar wezen spatte uit elkaar. Kort en heftig kolkte het genot door haar hen. Ze gilde in de mond van Monique. Rufus duwde zijn stiefdochter van zich af. Met moeite rukte hij zich op. Het blondje wist meteen wat hij wilde. Ze hapte zijn pik op en zoog eraan. Haar tong likte kort het pisgootje. Dan spatte een dikke sliert warm zaad voorbij haar tanden. Bij het slikken verloor ze de lul. De tweede sperma straal spetterde op haar tieten. De derde kwakte neer op haar wang. De laatste golfde over het gezicht van Soraya die bij het blondje was gekomen. Samen likten ze de lul schoon. “Zonde om te verspillen.” vond Monique en likte de klodders wit – nog warm – zaad van Sorayas wang. Ze slikte het tevreden door. De negerin likte eerste de busten van haar blonde vriendin schoon, daarna haar gezichtje. 6. Moe lagen de drie bij elkaar op het grote bed. Rufus was de eerste die over eind kwam. “Ik haal wat te drinken…” legde hij uit en verliet de slaapkamer. De meisjes kropen dicht tegen elkaar. “Hoe is het met je kont?” informeerde Soraya die heel zacht de ronde billen streelde. “Doet pijn…maar het geeft niet. Het was het meer dan waard!” vond Monique die haar bruine vriendin een kusje gaf. Haar darmen gloeiden en haar billen schrijnden, maar ze vond het net erg. De pijn had de sex iets extra’s gegeven. Iets heel bijzonders. “Volgende keer krijg jij van mij op je reet!” beloofde Monique. Wraakzuchtig beet ze zacht in een bruine tepel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *