Author picture

Rita deel 1

Wat er na een feestje, en na de nodige slokken, kan gebeuren en wat een banaan hier mee te maken heeft kunt u meemaken in het volgende verhaal.  Neem nog een banaantje…. Ginny keek de kamer rond en veegde zich het zweet van het voorhoofd. George kwam net binnen en zag haar staan, een blik van totale alkoholverdwazing in de ogen. “Schat, je bent wel lekker opgeschoten” zei hij en keek naar haar fraaie benen. “Ja, ik moest het wel alleen doen aan jou heb ik niets als je gedronken hebt” “Het was toch een geslaagd feest?” “O, dat wel, het was een geslaagde verjaardag, maar het zou beter geweest zijn als de jarige het hoofd koel had gehouden. George, ze lagen overal te naaien!” “Gelijk hebben ze, naaien is heerlijk! Als ze jou maar niet hebben gepakt!” “Er mankeerde niet veel aan.” Hij vrat haar haast op en zei giechelend: “Nu mankeert er helemaal niets meer aan, ik ga je pakken, lekker snoepje!” “George, wij zijn nu wel verloofd, al een jaar zelfs, maar dat wil nog niet zeggen dat je me zonder kapotje…” “Daar heb ik maling aan. Jij altijd met je stomme kapotjes.” “Weet je dat ze vanavond Rita in de bosjes hebben gesleurd?” George keek haar geschrokken aan. “Dat meen je toch niet! Rita? Wat hebben ze met haar gedaan?” “Niets, ze laat zich niet zomaar pakken “Nou, gelukkig dan maar.” Rita was de vriendin van Ginny. Een aardig meisje, iedereen mocht haar graag. Een grote fout had ze overigens wel, ze wat te kuis naar de zin van de mannen die haar kenden. George begon Ginny uit te kleden en zoende haar begerig op de mond.

Twee jaar geleden was hij min of meer toevallig aan haar blijven hangen op een fuif van een wederzijdse vriend. Omdat ze zo’n lekker lichaam had en de eerste keer al toestond dat hij aan haar borsten en kut voelde. Later was die belangstelling voor haar lichamelijke kwaliteiten uitgegroeid tot liefde en nu lieten ze geen gelegenheid onbenut om eens lekker te neuken. Hij  haalde haar mooie  tieten uit haar  doorschijnend onderkleedje en streelde ze flink. “Meid, wat heb je toch een fijne pitten zei hij hijgend. “Ik naai je hier, op de tafel.” “Mag het ook op de grond?” vroeg Ginny lachend. Ze voelde zich tipsy en wist heel goed dat George daar misbruik van wilde maken. “Zonder kapotje?” vroeg hij en beet in een van haar oortjes. “Toe, ik wil er zo graag eens met de blanke sabel in.” “O, George, je mag hem er vanavond wel zo insteken en me volspuiten, het moet wel heel raar lopen als er meteen een kind van komt.” “Nou, zeg dat maar niet te hard,” zo klonk een stem. Het was Rita die binnen kwam en naar de naakte borsten van haar vriendin stond te kijken. Ze had te veel drank gehad en wilde eigenlijk naar huis, maar George had beloofd dat hij haar samen met Ginny naar huis zou brengen. “Jullie zijn daar wel heerlijk bezig, maar zou je me niet thuisbrengen, George?” Hij keek haar aan en ging door met de verrukkelijke borst van zijn verloofde. “Schatje, zie je niet dat ik bezig ben? Bovendien heb ik meer gedronken dan verantwoord is, ik kan je niet met de wagen naar huis brengen.” “Rita, je kunt hier blijven slapen,” zei Ginny. “George blijft ook.” “Dan kan ik toch niet slapen, want jullie maken natuurlijk herrie.” “Je mag in de logeerkamer of in mijn bed. Wij slapen in het bed van mijn ouders.”

George speelde verrukt met de ene tiet van Ginny. “Rita, kijk eens, heb jij ze ook zo lekker?” Het meisje bloosde. “Ach jongen…” Rita keek naar de borsten en hoe die door de vingers van George werd gestreeld. Hij zag er hard uit en Ginny zat geil te hijgen. Die twee gingen een stevige pot neuken, dat was duidelijk. Ze had ook wel zin om met een jongen te neuken, maar durfde nooit als het zo ver was. En waarom wist ze zelf niet. “Trek je kleren uit en doe mee,” zei George. “We zijn een beetje tipsy en willen jou ook een beetje liefde geven” “Poeh!” “Je wilt best, ik zie het aan je ogen.” “Ja, doe mee, schat,” zei Ginny. “We hebben elkaar al zo dikwijls naakt gezien, ik heb best eens zin je tietjes te strelen en het dingetje tussen je lekkere dijen.” “Ach, jullie zijn dronken.” “Ginny kan leuke dingen doen met een banaan,” zei George. “Je lacht je ziek, echt waar.” “Ja, als je zegt dat je mee wilt doen zal ik een kleine show opvoeren met een banaan, Rita. Doe je mee?” “Och, ik heb eigenlijk wel zin om een beetje te vrijen en te strelen. Hadden die knullen me maar gepakt in de tuin…” George keek haar grijnzend aan. “Meen je dat?” “O, denk je dat ik nooit eens zin heb?” “Nooit over nagedacht. Ginny, trek je slip uit en pak een banaan, dan kunnen we eens lekker lachen.” Ginny deed wat haar werd gevraagd en nam met gespreide benen op de bank plaats, waarna ze de punt van een fikse banaan door haar schaamspleet op en neer bewoog.

George stond er stijflullig naar te kijken, hij kreeg nu eenmaal een vreselijke kick van meisjes die zichzelf aan het klaarmaken waren. Wat voor Ginny als ’n geintje begon, werd nu bittere ernst, want de banaan wakkerde de wellust in haar danig aan en haar schaamspleet ging helemaal open de lippen werden dikke gezwollen randen en de kittelaar jeukte en werd hard als een piemeltje.

Toen haar schede wijd genoeg was bracht ze de banaan er diep in, tot ze nog maar een klein stukje had om vast te houden. Hij gleed er heerlijk in en uit en toen ze naar de twee toeschouwers keek bekroop haar een vreemd pervers gevoel. “Zal ik me dit ding klaarmaken terwijl jullie elkaar bevredigen?” vroeg ze. Rita schudde haar hoofd. “Nee, zeg, zo ver ga ik beslist niet. Wat mij betreft mag jij je klaarmaken met dat ding, het is een prachtig gezicht, maar ik doe het niet met George.” “Wat kleinzielig van je, schatje,” zei George. “Ik heb anders best zin.” “Echt waar?” “Je bent een snoepje. En je zei daarnet dat je het jammer vond dat de jongens in de tuin hun werk niet hadden afgemaakt,  dus…” Rita keek naar de bult in zijn broek, zuchtte en keek toen haar genietende vriendin aan. “Wat zal ik doen, Ginny?” “Meid, trek je kleren uit en laat hem eens lekker met je geilen.” “Mmmm.” Rita voelde dat haar spleet al open was gegaan en dat kon maar een ding betekenen. Zij trok snel al haar kleren uit en toen George haar borsten zag schommelen knikte hij goedkeurend. “Maar Rita, wat heb jij lekkere tieten, mag ik ze…” “Als je het graag wilt.” “Ik ben gek op borsten en de jouwe zijn de allermooiste die ik ooit heb gezien. Hij streelde haar tepels die al stijf waren, liet zijn handen over haar billen gaan en deed de dijen een weinig uit elkaar, waarna hij haar venusheuvel aan een grondig onderzoek onderwierp. “Schatje, wat voelt alles lekker stevig aan,” fluisterde hij en zoende haar op de open mond. “Zullen wij eens lekker een potje geilen samen?

Ginny is nu toch door het dolle heen en gaat door tot die banaan haar klaargeneukt heeft.” “Ik wil wel, maar Ginny… ze is mijn vriendin,” fluisterde Rita en ze voelde hoe een vinger door haar vochtige schaamgeul gleed en de lipjes van elkaar deed. Ze stond gewoon te bibberen en keek naar haar vriendin die zichzelf nu lang zaam en met gesloten ogen lag klaar te maken met de banaan die helemaal glad was van haar schedevocht. Ben je nog maagd, liefje?” fluisterde George en hij zoende haar oorlelletjes, beet er speels in en streelde met zijn vingertoppen de harde tepels van het zuchtende meisje dat hij zo graag wilde neuken “Ik ben nog maagd, maar Ginny zal het nooit goedvinden dat ik me door jou laat naaien,George, lekkere geile beer van me.” Hij hijgde in haar oor en stak een vinger in haar warme poesje. “O, lieveling, laat me je neuken, Ginny zal er niets van zeggen.” “Maar ik gebruik de pil niet en Ginny wel.” “Ginny ook niet. Heeft ze je dat wijsgemaakt? We doen het met een kapotje, maar ik heb die krengen niet bij me, verdomme.” “Dan kunnen we toch ook niet neuken? Stel je voor dat we allebei in verwachting raken…” Rita keek hem zo heet aan dat hij haast door zijn knieen knikte. “Allebei? Kind, ik kan niet in verwachting raken, ik ben een man.” “Ja, vertel mij wat, ik voel dat duidelijk aan die bult in je broek!” “Ik bedoelde natuurlijk dat Ginny en ik in verwachting kunnen raken zonder kapotje.

Dat moet maar niet gebeuren, George. Oooh, wat doe je daar met die vinger in mijn kutje!” “Schatje, mijn lul voelt nog veel lekkerder aan. Ik ben al door het vliesje heen, het was maar dun. Ik wil er zo graag in, Rita!” Ze perste haar stevige dijen tegen elkaar en zei hijgend: “Nee, niet doen, je moet geen gebruik maken van mijn zwakte.” “Laat me niet lachen, het stroomt gewoon uit je lekkere dotje, mijn hele hand is al nat! Rita, als ik mag zal ik het heel lief doen en eruit gaan als het zaad komt, dat beloof ik je.” Ze keek hem geil aan en beet in zijn wang. “Geile beer, voor het zingen de kerk uit? Dat lukt je vast niet.” “O ja, dat kan hij wel, Rita,” riep Ginny. “Oooh, ik kom al klaar, wat een lekker banaantje is dat!!!” “Hoor je het, Ginny zegt dat ik best voor het zingen de kerk uit kan gaan. Ga liggen, dan steek ik mijn lul in je, Rita.” “Nee, ik voel me gegeneerd met haar erbij.” “Wil je mijn pik niet zien?” Ze knikte. “Nou, maar wat graag, een van de jongens vanavond… goh, die had me een grote zeg!” “Dan zal de mijne bepaald een verrassing voor je zijn,” zei George en hij kleedde zich helemaal uit. Zijn pik, precies twintig centimeter lang, veerde fiks omhoog en bleef kloppend staan, de eikel naar de borsten van het meisje wijzend. “Gut, wat een lieverdje, mag ik hem aanraken?” vroeg Rita. “Kijk,” zei hij en hij trok aan zijn ballen.

Met een soepele beweging schoof de voorhuid achter de eikelrand en bleef daar zitten. De eikel was dik en paars, de opening erin een spleet van een halve centimeter lang. “Kun je je voorstellen dat mijn zaad daar met enorme kracht uit komt spuiten vroeg hij aan Rita. “O, jongen, wat een lul, die zou ik eens in mijn kut willen hebben.” “Dat mag ook best, schatje.” “Ja, van jou wel, maar we zullen die grap maar niet door laten gaan, anders gebeuren er nare dingen.” “Welnee, hij gaat er heus wel op tijd uit,” zei Ginny die klaar was en nu bij hen kwam staan. “O, kindje, wat heb jij lieve tietjes, heerlijk voelt dat aan, ik mag er toch wel aan voelen?” “Mmmm, heerlijk.” “Zullen wij jou eens samen klaarmaken?” vroeg Ginny. “Ben je pervers?” “Nee, maar een vrouw is zo heerlijk rond en zacht, zo lief, zo anders dan die brute kracht van die stijve penis. Het is maar een agressief ding zoals hij daar staat te wippen. Maar neuken dat hij kan… Zou je niet mee willen doen, Rita? Het is heerlijk, echt waar. “Ja, dat zal wel.” “We kunnen je het maar op een manier bewijzen.” “Dan gaat George er zeker in met dat grote ding.” Ginny zoende de tieten van haar vriendin met grote begeerte. Rita, eerst zullen hij en ik het doen, dan kun jij een beetje helpen, daarna steekt hij zijn zalige stok in jouw nauwe kutje en neukt je lekker terwijl ik help. Als het zaad komt steekt hij hem in je mond of in mijn kut. En als zijn schot per ongeluk toch raak is, dan trouwen we toch!

Einde Deel 1

2 reacties

  1. Ik zie al uit naar het tweede deel, zit hier lekker met mijn harde lul in mijn hand en zal straks mijn vrouw keihard wakker neuken met jullie verhaal in gedachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *