Author picture

Robins verrassing

Robin werd wakker en keek naar buiten en zag dat de hemel helder blauw was en dat de zon heerlijk scheen. Ze voelde de tong van Jenny langs haar tepels gaan ze stak haar hand diep tussen de lippen van Jenny en vingerde tot ze bijna klaar kwam. De laatste twee minuten ging ze lekker beffen tot Jenny lekker soppend klaar kwam. Robin glimlachte haar hoop was in vervulling gegaan.

Waarom lach je vroeg Jenny geil die inmiddels wakker was. Och niets antwoordde ze mysterieus. Ze boog over Jenny heen en drukte een vochtige zoen op haar behaarde buik. “Het is zo geil met jou” zuchtte Robin. Ze lagen nog na te soezen want ze hadden alle tijd. “Ik moet je wat laten zien” zei Robin even later. Jenny keek haar verrast aan, maar Robin verklapte nog niets. Ze gleed uit bed en verliet de slaapkamer. Jenny staarde naar het plafond. Ze realiseerde zich hoe vertrouwd ze zich bij haar hete vriendin voelde.

Toen ging de slaapkamerdeur weer open. Met een verrassende blik keek Jenny naar haar geliefde. In het bijzonder naar Robins heupen. “Wat kijk je nou het lijkt wel of je water ziet branden” lachte Robin geil terwijl ze haar borsten masseerde. “Je weet toch wel wat dit is, of heb je zoiets nog niet eerder gezien?”. “Ja, dat wel, maar ik had niet verwacht dat jij er zo maar mee naar binnen zou stappen. O, meid wat lekker geil. Kom bij me, ram hem erin. Robin stapte naar het bed. De enorme dildo die ze tussen haar brede dijen had vastgebonden zwiepte imponerend heen en weer. Het was een prachtige 22 cm lange en 7 cm dikke penis geribbeld en van buigzaam materiaal, met een zak! Robin had de soepele zak met warm water gevuld. Jenny rilde genotsvol bij de gedachte dat die stevige knots haar zou penetreren door de stoten van haar vriendin.

“Hoe kom je daaraan?” wilde Jenny weten. Gekocht in een winkel, ik had gelezen dat vrouwen zulke dingen veel en met plezier voor twee gebruiken. Ze hadden er veel en in verschillende maten, maar ik heb deze gekocht en als het ons bevalt, kunnen we ook andere modellen gaan uitproberen. Een zalig idee vond Jenny. Kom hier, riep Jenny. Wat heb je nog meer gekocht, Robin liet haar de brochure zien. Jenny kwijlde bij het aanzien van al dat moois rubberen pakken, dildo’s, tepelklemmen, films op video etc. Ze las met aandacht de omschrijvingen terwijl ze haar hand ritmisch in haar doosje liet bewegen. O Robin wat een geile vrouwen staan er in, deze lijkt wel op jou. Dat ben ik, Jenny keek nog eens naar de foto waarop Robin met twee dikke vrouwen aan het beffen was. Go wat geil, die dikke vrouwen wat moet dat heerlijk zijn om je door zulke zware borsten te laten neuken!

Onderwijl klom Robin in het bed haar hand om de lul geklemd. Ze had hem stevig voor haar venusheuvel gebonden, zodat hij goed op zijn plaats zou blijven zitten. Ze had de gigantische lul ingesmeerd met wat glijmiddel. Jenny spreidde gewillig haar benen zodat Robin er lekker tussen kon kruipen. Robin sopte de dikke kop van de kunstlul onverwacht tussen Jenny’s gezwollen schaamlippen. Die voelde al hoe groot het uiteinde was. Vooral toen Robin de ronde dikke eikel diep in haar gleuf drukte. Maar meer dan die kop kreeg ze er nog niet in. Jenny kreunde hitsig, “Je moet hem goed diep in mijn gleuf steken, Oh ik begin al te vloeien bij de gedachte dat die paal er straks helemaal in zit. Op het zelfde moment verlangde ze naar een echte harde lul van een vent als Rambo.

Jenny trok haar knieën op en plantte haar voeten stevig op het matras. Ze bereidde zich voor op een volledige penetratie. Omzichtig schoof Robin de penis in de smachtende kut van haar minnares. Ze duwde door tot de glimmende roze staaf aan het gezicht onttrokken was. Hij zat diep in Jenny’s onderbuik begraven. Jee, wat een brutaal ding zuchtte Jenny. Ze spreidde haar handen op haar buik om te voelen hoe de dildo haar opvulde. Allemachtig, ik sta er van versteld dat hij in me past. “Je staat niet liefje, je ligt” was het antwoord van Robin. “Ik kom nu bovenop je liggen” zei ze. Met die woorden zakte Robin voorover. Haar stevige tieten maakten contact met de hoog opstaande boezem van Jenny. Jenny sloeg haar armen om Robin heen en trok haar dicht tegen zich aan. Hun monden drukten zich op elkaar vast. Hun tongen speelden een vurig spel. Robin gleed met haar handen naar Jenny’s dijen en kon Jenny’s bekken naar zich toe trekken. Jenny bewoog met haar mee in de ritmische bewegingen. Robin begon geleidelijk sneller te pompen. De roze staaf drong volledig in Jenny’s natte kut. De dikke eikel stootte diep in haar zodat hete geile scheuten haar lichaam doorkliefden. Robin kneedde de gevulde zak en ja Jenny voelde het warme vocht, ritmisch haar flamoes binnen lopen. Steeds sneller stootte Robin. “Maak me klaar met dat ding” kreunde Jenny. Ze voelde de spanning in haar buik en kut tot een bijna onhoudbare druk die in sterkte toenam. Met haar voeten stampte ze op het bed zo sterk zwelde het genot op. Ook voelde ze het meedogenloze knijpen in haar geile dijen door Robin. Jee, wat jutte die Robin haar op. Uit haar half geopende mond ontsnapten allerlei hese kreten van de hevige opwinding. Ze gooide haar heupen en billen omhoog. Alle spieren in haar buik trokken zich samen en haar dikke gleuf omspoelde er de geile lul mee. Tijdens haar climax bleef Robin doorgaan met stoten. Ze perste de nog half gevulde zak leeg daar door joeg ze Jenny naar nog grotere hoogte. Ze bleef pompen tot Jenny om genade smeekte. Ze kon de heen en weer gaande dildo niet langer verdragen. Haar kutje was nu overgevoelig geworden. Toen Robin ophield en stil bleef liggen zoende Jenny haar liefdevol. Met een zuigend geluid kwam de dildo uit Jenny’s natte kutje. Zo schatje nu is het mijn beurt om geneukt te worden zei Robin.

Ze stroopte de dildo van haar lichaam en gaf deze aan Jenny. Deze duwde de dildo nog nat van haar kutsappen tussen Robins lippen en liet haar deze aflikken. Robin likte hem en zei: “Zo, ik zal je helpen hem voor je buik te binden. En dan wil ik dat je mij een flinke beurt geeft op z’n hondjes. De dildo werd eerst weer gevuld met warm water zodat de kunstzak weer lekker bol stond. Jenny knikte en bij de gedachte die paal straks in Robins kut te duwen maakten haar al weer hitsig. Onderwijl had Robin haar vriendin geholpen met het omdoen van de dildo en ook precies voor haar venusheuvel strak vastgemaakt. Robin ging nu op handen en knieën op het bed zitten en Jenny plaatste de punt van dildo tussen Robins natte kutlippen.

Langzaam liet ze zakken in de toch strakke kut. Toen stootte ze door tot het einde van Robin. Robin kreunde hees. De grove ribbels van de dildo kittelde de binnenkant van haar lippen wat weer de geile kreten bij Robin ontlokten. Impulsief duwde Robin haar kontje naar achteren zodat de speer er nog dieper inging. Jenny’s heupen schokten en haar buik kletste tegen Robins vlezige billen. Robin kwijlde van genot. “Oh wat is dit heerlijk om zo geneukt te worden” riep Robin hees. Steeds maar weer duwde ze haar kont naar achter hopend dat de kunstlul er dieper in zou gaan. Ze draaide haar kont ook heen en weer en onbeheerst duwde ze zich op de geile staaf. Jenny keek omlaag en zag de gladde bilkloof van Robin. Haar poepgaatje intrigeerde haar. Ze liet een vinger door de bewegende sleuf gaan. Oooh ja dat is lekker kreunde Robin. Jenny liet haar wijsvinger precies over Robins kontgaatje gaan. Ze merkte hoe fel Robin daar op reageerde. Zo maakte ze haar vriendin nog geiler. Met haar ene hand vingerde ze Robins gezwollen klitje en met de andere kietelde ze de anusroos; onderwijl pompte ze nog steeds de dildo op en neer in haar kutje. Opeens duwde ze haar vinger in het anusgaatje.

Robin gaf een kreet niet van pijn maar van genot. Robin had het niet meer. Een penis in haar kut een vinger in haar anus en een vinger op haar kittelaar. Het was alsof ze ontelbare kriebels in haar lichaam voelde. Jenny bemerkte dat Robin steeds geiler werd en vooral nadat ze haar vinger in haar anusgaatje heen en weer liet gaan. Het bracht haar op een idee. Misschien zou Robin het wel prettig vinden als ze dildo eens in haar kontgaatje stopte. Jenny trok haar vinger eruit en gelijktijdig de dildo. Robin kreunde teleurgesteld “Waarom nou, ga toch door”. Jenny drukte nu de bolle kop van de dildo tegen Robins kontgaatje en op dat moment duwde Robin met een ruk haar kont achteruit. Gevolg was dat de natte dildo meteen erin schoot. Jenny duwde nu ook door de halve dildo zat er nu in. Neuk, neuk, nu jaaa neuk me ga door gilde Robin. De dildo vulde haar anus helemaal op. Jenny stak nu twee vingers in Robins kut en begon te bewegen met zowel de dildo als met haar vingers. Robin kronkelde naar alle kanten net alsof ze nog meer wilde voelen. Ze gilde neuk, ja meer ja neuk ga door oh ik ben zo geil, ga door. Jenny duwde nu de dildo geheel in haar anus en spoot de gevulde zak met kracht leeg. Dat ontlokte een hevige kreet bij Robin. Het is goed ga door ik wil op deze manier klaarkomen. Dit liet niet lang op zich wachten met haar lichaam en heen en weer bengelende borsten kwam Robin tot een orgasme. Haar bewegingen waren zo wild dat de dildo eruit schoot. Robin liet spontaan het vocht uit haar kont en kut vloeien over het geile lichaam van Jenny. Zo bleven ze nog een tijdje liggen. Met een ongelooflijk bevredigd gevoel en een ervaring rijker.

Een ervaring om nooit te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *