Author picture

Sasha heeft een bdsm fantasie

Sasha is een geile meid die van allerlei leuke en stoute dingen houd. Ze heeft altijd al een BDSM fantasie gehad maar nooit geprobeerd. Ze besloot dit nu eens te gaan proberen, ze was single dus kon gewoon lekker haar gang gaan. Ze melde zich aan op een dating site en gaf aan interesse te hebben in BDSM. Al snel kreeg ze vele reacties. Ze besloot met Gert op een date te gaan en te kijken hoe dat uitpakt.

Gert was een heerlijk gezelschap, maar natuurlijk wist ze wat zou komen in de slaapkamer. Na hun date zouden ze bij Gert thuis nog lekker een bak koffie pakken en kijken waar de avond eindigde. Ze kwamen bij hem thuis aan en al voordat ze behoorlijk binnen waren pakte hij haar paardenstaart vast en zei tegen trok haar mee naar de bank, hij beviel haar te gaan zitten, ze gehoorzaamde. Hij zei “zo geile slet jij wil wel eens hard aangepakt worden he, doe nu die bloes van je uit laten we die tieten zien. “ Ze gehoorzaamde en trok haar bloes uit. Hij kneep in haar borsten en zei mooi die zien er goed uit, hij nam haar mee naar de kamer en hand boeide haar daar. Waarna hij haar helemaal uitkleedde en een zweepje tevoorschijn haalde. Ook haalde hij iets als was knijpers tevoorschijn.

Hij bond haar aan het bed vast aan haar handen en benen en deed een voor een die knijpers in haar borsten. Ze gilde van de pijn, maar die pijn was ook zo fijn. Hij bleef haar bij elke gil met het zweepje tikken. En duwde heel ruw na de laatste gil zijn pik in haar mond. Hij zei”zo nu hou je die grootte mond van je slet en pijp me.” Ze gehoorzaamde, ze kokhalsde bijna, toen hij stopte met zijn pik in haar mond en duwde zijn grote pik heel hard in haar kut, terwijl hij haar neukte draaide hij die knijpers strakker om haar borsten, t deed pijn maar de sensatie was ook hemels. Ze kwam achter elkaar klaar wat hem nog wilder maakte. Uiteindelijk kwam hij spuitend in haar gezicht klaar en beviel haar het helemaal schoon te likken. Terwijl hij haar door vingerde en niet lang daarna kwam ook zij spuitend klaar.

Ze ging naar huis met een brandende kutje en pijnlijke borsten, maar OH God wat was het heerlijk, dit wilde ze weer beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *