Author picture

Schoonouders

Hallo, ik ben Peter en ik zou bij mijn schoonouders wat klussen op de naturistencamping waar ze een huisje hebben.
Ik was de vorige avond al bij hun gekomen, en het was een lekkere zwoele avond en we zaten lang buiten wat te drinken, ik genoot steeds van het forse lijf van mijn schoonmama Anja.
Haar man Hans haalde nog wat bier, en er was wat op de grond gevallen. Anja bukte zich vlak voor mij met de scheur naar mij toe, ik schraapte mijn keel paar keer. “Lijkt mooi”, zeg zei ik zachtjes tegen haar, ze keek mij guitig aan en zei; “Ja he?”. “Bevalt echt wel!” hoorde ik mijzelf zeggen.

Anja had haar wijn nog niet op en ik mijn bier niet en Hans ging vast op bed.
Anja zette haar stoel anders en spreidde haar benen, haar kut glinsterde het uit, mijn pik reageerde gelijk. “Ook dat is niet verkeerd hoor” zei ze terwijl ze naar mijn pik wees.

“Een nacht bij je vrouw weg en nu al hoge nood. Zal ik je helpen?” Vroeg Anja en ze kwam naast mij zitten, ze pakte gelijk mijn stijve beet en trok er aan. “Ik had hem ook wel in mij willen voelen nu, maar kan nu helaas niet. Bewaar het tot morgen, Hans moet toch nog naar huis toe, hij had wat gereedschap vergeten.” Fluisterde ze op geile toon in mijn oor.

Onder de tafel vingerde ik haar snel en likte mijn vinger af.  “Ik hoop maar dat ik kan slapen” zei ik tegen haar “Nu ik weet wat voor lekkers ik morgen krijg.”

De volgende dag was ik vroeg wakker en ik zat buiten op hun te wachten voor de broodmaaltijd. “Ik dacht dat ik alles meegenomen had.” Zei Hans toen hij naar buiten kwam, “Gisteravond toen jij er al was merkte ik dat ik wat vergeten was, dus ik moet naar huis toe helaas. Dat betekent ook dat je niet klaar komt vandaag met de klus.”

Anja kwam nu ook naar buiten en ze kuste ons beide en bij haar man streelde ze even over zijn pik die er niet op reageerde. Dat deed ze bij mij niet, helaas.
Om 8 uur stapte Hans in de auto en het kon wel 3 uur duren voor hij er weer was.
“Peter help je mee de tafel leegruimen? Dat staat wel zo netjes voor al die tijd dat we binnen zijn.”
Binnen drukte ze gelijk haar borsten tegen mij aan en trok aan mijn lul die gelijk stijf werd. Ik vingerde haar staande, en toen bukte ze zich, “Oooh”, kreunde ik “Wat mooi!” ik knielde gelijk en likte zo haar kut.
“Neuk me Peter kreunde ze, ook al ben ik oud mens in de 60 ik verlang naar je lul! Ik weet van mijn dochter dat je een goede minnaar bent en dat je een forse lul hebt wist ik al.”
Op bed spreidde ze gelijk haar benen en ik likte haar weer eerst, ook likte ik haar anus wat ze niet gewend was.
Ze wou graag staande geneukt worden, mijn forse lul gleed gemakkelijk in haar kut, en hield mij stevig aan haar tieten vast.
Wat drukte ze haar stevige kont ook steeds goed naar achteren. “Jaaah Peter! Eindelijk voel ik wat mijn dochter ook voelt! Ja stoot door geile hengst met je lul!” Ze werd drijfnat en ik dacht eerst dat ze spoot maar dat was niet zo.
Ik moest mijn hand voor haar mond houden zo gilde ze anders, en wat kwamen we beide lekker klaar.

Toen we naast elkaar lagen zoog ze mijn lul schoon, en ze pijpte net zo lang dat hij weer stijf was. “Ik wil je lul nog een keer in mij voelen kreunde ze.”
Ik speelde nu eerst een poos met haar tieten “Daar wil ik mijn lul ook een keer tussen hebben” zei ik, “Dat lijkt mij vreselijk geil en dat kan bij je dochter niet.” Anja hijgde.
Ze trok haar dikke dijen ver omhoog en ik drukte mijn lul weer in haar kut en begon haar weer te neuken. Zover als het kon sloeg ze haar benen om mij heen. Af en toe stopte ik en zoog op een tepel. Ik probeerde het lang uit te stellen zo lekker was het in haar kut te rammen, maar toen kwam voor de 2 keer de explosie van sperma in haar kut. Ze schreeuwde het ook uit.

“Wauw!” hijgde ze “Inderdaad dit is pas neuken wat je doet zeg, ben ook nog jong he Anja”

“Dat klopt en een hele goede minnaar, zoals jij steeds mijn lijf verwende heerlijk, de meeste willen hun lul in mijn kut en met mijn tieten spelen.”

“Dat Inge je alles verteld hoe ik ben in bed met haar, dat had ik niet gedacht.”

“We vertellen elkaar alles hoor” zei Anja “Ik weet ook dat jullie soms naar een club gaan om te neuken met anderen, toen zei ik tegen Inge; “Als hij toch andere vrouwen neukt wil ik ook wel genieten van zijn forse pik.” Dn dat vond ze wel goed dus, en ik heb je toch kunnen verleiden.”

“En je man weet die het ook?”

“Ja die weet het ook, we doen ook aan partnerruil hoor, maar we zijn alleen al een hele poos niet in een club geweest.”

“Dus dat je man weg moest was afgesproken?”

“Ha ja het wordt je eindelijk duidelijk. En vandaag krijg jij je lul nog tussen mijn tieten hoor en vannacht slaap je vast bij mij in bed”

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *